mangos 10.05.07, 19:12 Czym się różnią? Wersje Fraiche wąchałam dawno temu i wydała mi się bardzo podobna do Addicta edp.Jak z trwałością? Przypuszczam,że A.Fraiche sa mniej trwałe, mam rację? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uka_m Re: Addict vs Addict Fraiche 10.05.07, 20:08 Fraiche nie są tak intensywne jak klasyk.Myślę że będą pasowały Mamie.Bardziej kwiatowe.Jest tam nutka tuberozy i chyba orange?Mniej jedwabiste.Nie jest to klon:)Dobra alternatywa na ciepłe dni.Jeśli się nie mylę coś na blogu pisałam o addict.Wrzucę moje 3 grosze:)-uwielbiam addict 2 na teraz. Odpowiedz Link
addinka Re: Addict vs Addict Fraiche 10.05.07, 20:17 ta lżejsza wersja też jest bardzo trwała i taka hmmmmmmm gęsta, jest to świezośc, ale taka oleista, gęsta, trochę duszna, wg mnie wcale nie są takie lekkie,ale napewno bardziej nadają się na lato niż klasyk addict Odpowiedz Link
rawita7 Re: Addict vs Addict Fraiche 11.05.07, 10:41 dla mnie to zupełnie inny zapach niż klasyk. Klasyka nie lubię i uważam za banał, a wersję Fraiche uwielbiam. Ma w sobie jakąś lekkość, jest głebsza od pierwowzoru i bardzo soczysta. Odpowiedz Link
rawita7 Re: Addict vs Addict Fraiche 11.05.07, 10:42 i jeszcze dodam, że o ile Addict jest taki jakby "ściśnięty", to Fraiche ma w sobie mnóstwo przestrzeni. Trwałość super Odpowiedz Link
mika281 Re: Addict vs Addict Fraiche 11.05.07, 10:49 Ja też uważam, że fraiche to całkiem inny zapach i gdybym nie wiedziała że to addict to bym się nie zorientowała, klasyk jest killerem, uzywam tylko od czasu do czasu zimą i na wieczór i tylko odrobinę, natomiast fraiche nadaje się na każdą okazję, trwałość jest nienajgorsza, zresztą uwielbiam wersję fraiche, należy do mojej czołówki ulubionych zapachów a najlepszy jest opis elve na wizażu, trafiony w dziesiątkę. Odpowiedz Link
uka_m Re: Addict vs Addict Fraiche 11.05.07, 13:17 Poniżej można sobie obejrzeć m.in wszystkie addict. www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,31,,pl-pln,2065,0.html Odpowiedz Link
paulinaa Re: Addict vs Addict Fraiche 13.05.07, 11:15 ja znam tylko Addict, baardzo ciężki jak dla mnie ale ma to cos. Chetnie bym potestowała lżejsza wersję Odpowiedz Link
mangos Re: Addict vs Addict Fraiche 14.05.07, 19:05 Jesli mama się zgodzi zrobię Ci próbke, ale dopiero po 26tym- czekamy na tą datę,by móc jej wreczyc prezent. Odpowiedz Link