paulinaa testowych ilosci wszystkich rodzajów AA 22.05.07, 14:13 oprocz pamplelune i herba fresca bo te juz znam:) odwdziecze sie czym bede mogla paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
sitc Obsession Sheer, Black Cashmere, Scent 22.05.07, 22:43 Bardzo poszukuje próbeczki do testów: Obsession Sheer- bo przez Fa25 coraz bardziej zastanawiam się, czy chce znów je mieć ;) Black Cashmere, Scent Gloss oraz Scent Sheer- żeby sprawdzić, czy aby napewno chce je mieć ;) Oczywiście odwdzięcze się czym chata bogata! :) Odpowiedz Link
fa25 Re: Obsession Sheer, Black Cashmere, Scent 24.05.07, 19:09 Przykro mi bardzo,że nie mogę wspomóc Cię próbką ale już skończyłam buteleczkę i rozglądam się za uzupełnieniem zapasu szczęścia. Widziałam "setki" niedrogo na Allegro i myślę intensywnie...... Odpowiedz Link
milena.rl Re: próbki Libertine V.Westwood 24.05.07, 14:15 kropli do przetestowania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
regina22 Re:Scent CN 25.05.07, 09:20 nie Intense i nie Sheer :)) Najchetniej ca 30-50ml, produkt nie tester ( jesli tester z korkiem chetnie rowniez tester!)Kupie! Ale jesli ktos bbb chce to moge sie wymienic. Mam roznosci :) Szukam tez korka do Shalimar EdT- ewntualnie moge sie na niego zamienic. Odpowiedz Link
heliamphora Avignon i Ouarzazate... 28.05.07, 01:00 ...szukam kropelki do testów, mam rózne ciekawe rzeczy w zamian :) Odpowiedz Link
rene.p Tym razem poszukuję dużo różności :) 28.05.07, 09:00 Poszukuję: Moschino Funny Jill Sander Sun Delight Kenzo Le Monde Est Beau AA Herba Fresca Clinic Happy Lanvin Eclat d'Arpege Summer Anna Sui Dolly Girl&Dreams Jennifer Lopez Still & Love At First Glow W zamian próbki mniejsze i większe: Dune J’adore Dolce Vita Ogródek Śródziemnomorski Cat DeLuxe Lovely Kenzo Amour HC edt Joop Jette L’Air Du Temps Coco Madmoiselle edp Paris Roses Des Bois Ellen Tracy Boss Femme Euphoria Insolence Flowerbomb Tresor edp Pink Suede Premier Jour Nina In Love Again Ardenbeauty Light Blue Rykiel Rose Stella La Perla Blue La Perla Shiny Creation BB Time To Play D&G The One Odpowiedz Link
paulinaa Re: Tym razem poszukuję dużo różności :) 29.05.07, 13:11 niestety odpowiedź nie ddoszła natomiast napisałam Ci @ w sprawie poprzednich próbek, mam nadzieje ze doszedl Odpowiedz Link
rene.p Re: Tym razem poszukuję dużo różności :) 29.05.07, 14:56 Odpisałam na Twój @. BTW nie mam już cierpliwości do tej poczty. Nie wiem jak to jest, ale tylko z Tobą Paulino mam problemy z mailową korespondencją :( Odpowiedz Link
paulinaa Re: Tym razem poszukuję dużo różności :) 29.05.07, 15:09 niestety znowu nic nie ma.... Odpowiedz Link
noseknosek Pink Sugar, Chocolovers, All about Eve, Vera Wang 28.05.07, 11:27 Poszukuję tych próbek! Proszę o pomoc! * Pink Sugar, Aquolina * Chocolovers, Aquolina * All about Eve, Joop! * Princess, Vera Wang Odpowiedz Link
izolden Kropelki Premier Figuier extreme poszukuję 29.05.07, 10:20 mam dużo różności na wymianę. Odpowiedz Link
m23p31 Re: Kropelki Premier Figuier extreme poszukuję 29.05.07, 13:15 hej:) przypomnij Izo adres na priv, to wysle w tym tygodniu, mam polowe oryinalnej probki:) Odpowiedz Link
izolden Re: Kropelki Premier Figuier extreme poszukuję 29.05.07, 17:19 Mariko napisałam @:))) Odpowiedz Link
kenzoania Kropeleczki L Lolity 30.05.07, 15:48 chciałabym powąchać jak pachnie. Kto się podzieli? Oddźwięczę się ;-) Odpowiedz Link
paulinaa Innocent, OI, pure wish chopard, alchimie, prady 31.05.07, 14:40 w celach testowych odwdziecze sie czym bede mogla paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
kenzoania Simply,Summer,Narciso Rodriguez For Her edp,Prady 01.06.07, 12:53 szukam po kropelce to testów: Clinique Simply Kenzo Summer Narciso Rodriguez For Her edp Prady bardzo bardzo proszę :-) Odpowiedz Link
kenzoania jeszcze tylko Simply i Kenzo Summer 03.06.07, 19:54 bo resztę już prawie mam :DDD Odpowiedz Link
plomyczek_ CdG szukam... 02.06.07, 11:40 Szukam odrobiny: Palisander White Harissa Sticky Cake postaram sie odwdzieczyc. Odpowiedz Link
wiolinka100 Ambra Etro, AdP Iris nobile edp, Bahiana MPG 03.06.07, 20:56 Szukam małych ilości: Etro Ambra AdP Iris Nobile edp AdP Cipreso Toscana Bahiana MPG Na wymianę wiele niszowców :) Odpowiedz Link
paulinaa Paris YSl, Live i Live Lux j.Lo szukam 03.06.07, 22:04 moze ktos ma jakies probki na zbyciu? paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
amj2 happy heart,cerruti image,tommy girl 10 - odkupię 03.06.07, 23:12 Odkupię jakieś niewielkie ilości do przetestowania... Odpowiedz Link
addinka jette joop i polo sport woman próbki 05.06.07, 11:17 w zamian cos ode mnie............ Odpowiedz Link
wild_daffodil Truth cK i Sun Delight 05.06.07, 22:43 Kapke, kapenke..Ladnie prosze, oczywiscie odwdziecze sie :) Odpowiedz Link
mettemarit Poszukuję kropelki do testów 07.06.07, 16:43 Kingdom edp, Eau Torride, Opium Fleur de Shanghai, Venezia, Helmut Lang, Bvlgari Blanc, Aimez Moi Odwdzięczę się, czym mogę:) Odpowiedz Link
kenzoania Re: kenzoania piekna sukienka:))))) 12.06.07, 20:13 przez chwilę zastanawiałam się o jaką sukienkę chodzi (bo teraz też mam sukienkę i przed chwilą o niej była rozmowa:DDD Dziękuję pięknie :-) Odpowiedz Link