paniszprottka Po kropelce Stelli, Stelli Sheer, Stelli in Two 10.12.07, 20:59 ... Stelli dla przypomnienia a reszte do poznania;) odwdziecze sie najladniej jak bede umiala Odpowiedz Link
pucipuci Mitsouko - odkupię (niewielką) odlewkę 11.12.07, 23:31 albo zamienię na coś z moich zbiorów Odpowiedz Link
selitta Tubereusse Criminelle i Un Bois violette SL... 22.12.07, 19:24 Będę bardzo wdzięczna za możliwosć ich poznania. Zwłaszcza tuberozy. Jest na Ebay, ale póki jej nie poznam mój budżet jest bezpieczny. W ciemno się boję:) W zamian mogę zaproponować próbki innych Lutków, Heressence i trochę niszy innej maści:) Odpowiedz Link
rufelek Timbuktu i Bois Farine L'Artisana 23.12.07, 13:06 odwdziecze sie czym chata bogata :) Odpowiedz Link
rene.p Eau de Dolce Vita, Lancome Tropiques, Stella Sheer 25.12.07, 17:46 Szukam w celach testowych. Odwdzięczę się tym co posiadam :) Odpowiedz Link
mazia79 Dolce Vita, oraz kropelkę Pythona 27.12.07, 10:54 Odkupię maleńkie ilosci do testów Odpowiedz Link
gwajkowa desperacko poszukuję Chene SL. 27.12.07, 19:45 mam bardzo dużo na wymianę. Moge też kupić Odpowiedz Link
izolden Amethyst Lalique, kropelki poszukuję 27.12.07, 20:06 celem poznania zapachu. Odwdzięczę się czym chata bogata:-) Odpowiedz Link
kenzoania Soir De Lune i Eau Du Soir kropeli do testów... 28.12.07, 11:56 szukam. Bardzo bardzo proszę :) Odpowiedz Link
kenzoania i jeszcze Glamourous Daylight i Eclat D'Arpege 28.12.07, 12:10 również po maleńkiej kropelce. Czegoś nowego mi się chce :) (niekoniecznie z nowości;) Odpowiedz Link
mettemarit Szukam po kropelce... 28.12.07, 15:47 Poszukuję w ilościach testowych: L'Artisan Piment Brulant i Poivre Piquant Trussardi Python i Jeans Prady Intense Escada Oue viva D&G By i Feminine Samsara odwdzięczę się swoimi:) Odpowiedz Link
plomyczek_ CdG Rose, Prada Intense, Stella Sheer 2007... 29.12.07, 19:32 Demeter fig szukam:-) odwdziecze sie czyms z mojej szuflady( Winter Delice, L'Or edt i edp,Padparadscha, Philosykos,Piment Brulant, Poivre Piquante, Hiris, Asja, Sicily, Le feu light i Le Feu, Ouarzazate, Dzing!, EC, Gentiana, Pamplelune, Mat Chocolat, Fleur de Figuier, Chanel no 5 edt, edp i elixir, Stella, Violetta di Parma, Kasaneka, My Queen, Dune sun i inne). Odpowiedz Link
paulinaa l'Or Rouge i Intense, Mat chocolate, vanilla TBS.. 30.12.07, 15:43 i vanilla ice victoria's secret mam duzo na wymaine, prosze pisac na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
mariola991 ORGANZA INDECENCE - SZUKAM 03.01.08, 01:24 Każdą ilość chętnie przygarnę :) Odpowiedz Link
monikadr1 Re: ORGANZA INDECENCE - SZUKAM 03.01.08, 11:21 Mam odlewkę 4 ml w atomizerku (przelaną z miniaturki, chyba w niej też jeszcze troche zostało). Co miałabyś na wymianę? Odpowiedz Link
zielona28 Też szukam każdej ilości Organzy Indecence ,oddam: 03.01.08, 12:06 Każda ilość,mogą być odlewki miniaturki itp. Moge oddać: -Aubusson Couleurs ok30\50ml w oryginalnej flaszce lub odlewka, -Iris Noir najnowszy zapach YR-dowolna odlewka' Neonatura Cocon-dowolna odlewka -Neblina YR dowolna odlewka -Lolita Lempicka L odlewka 8 ml w dwóch fiolkach bez atomizerka; -Angel(różowy potoczna nazwa Sekret),robiona z sephory ponad 3\4 fiolki; -Angel Violet ,robiona ponad 2ml,bez atomizerka; -Navegar L'A robiona 3\4 niedużej fioleczki; -Dior Midnight Poison(nowość) robiona z Sephory prawie cała fiolka; -The Parfum około mniejszej połowy fiolki chyba 2ml -Feminite du Bois robiona około połowa fiolki bez atomizerka; -Feminite du Bois eau Timide(około 3ml) -Carolina Herrera 212 sexy,firmowa z atomizerkiem,trochę mniejsza połowa z 2ml,z kartonikiem; -Diesel Fuel For Life ponad połowa firmowej z 1,5ml,atomizer i kartonik; -Estee Lauder Pleasures delight,firmowa,prawie cała z 1,5ml,z atomizerkiem i kartonikem; -Lolita Lempicka edp robiona z Sephory,połowa fiolki -Organza robiona z sephory połowa fiolki; --Fragonard Lune de Miel zaledwie kropelka dla chcących sprawdzić zapach ale w fajnej maleńkiej buteleczce firmowej dla kolekcjonerek miniatur, -Euphoria C.Kleina robiona 7ml w dwóch fiolkach bez atomizerka; --Brit Red robiona bez atomizerka ok 2ml z 4; -Dior Hypnotic Poison dwie próbki :jedna firmowa z atomizerkiem około 1\3 fiolki bez kartonika i druga robiona z sephory trochę wieksza połowa fiolki, Odpowiedz Link
forevermore79 PROSZE PISAĆ W NOWEJ EDYCJI WATKU :-) 03.01.08, 12:29 87 juz jest stworzony: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=73808709 Odpowiedz Link
jola254 Re: Szukam i szukam...86 07.07.16, 13:43 www.facebook.com/PandoraStyle-1227768630597255/ zapraszam do sklepu, wystarczy skopiowac link kontakt przez facebooka (pw) lub adres email Odpowiedz Link