Dodaj do ulubionych

Hiris - plynny puder

21.02.08, 15:16
czy ktos mógłby mnie oświecic, o co w nim chodzi? domniemywuje ze to
cudo to cos w rodzaju dezodorantu z talkiem i przy zetknieciu z
cialem wysycha i zamienia sie w puderek... a jezeli ktos uzywal, to
będę wdzięczna za opinie - jak sie nosi i co z trwaloscia zapachu ??
Obserwuj wątek
    • heliamphora Wątek dla mnie :) 21.02.08, 20:46
      Kocham takie wlaśnie dosłowne pudry, w których prawie czuć sypkość i suchość mgiełkowatego proszku. Hiris to taka moja podstawa zapachów pudrowych. Odstresowujący, otulający, fajnie się snuje wokó ciała (choć trzeba go używać sporo - ale jego chyba nie da się przedwakować). W upał na Cyprze kojarzył mi się z wodorostami i wilgocią morską. Fantastyczny :)

Ma tez Hiris nie tak daleką krewną - Teint de Neige Villoresi. Wersja słodsza, opanowująca otoczenie, a - co najwazniejsze - jeszcze bardziej pudrowa. Wprawdzie mało w niej irysa, ale niemniej cudna :)
      • dixi Re: Wątek dla mnie :) 21.02.08, 21:56
        no nic dodać - Hiris piękny jest :) i mimo swojej pudrowatości jest zapachem
        lekkim, nie dusi - inne pudrowe dosłownie zatykają mi nos i drapia gardlo;
        ale mnie chodziło w tym wątku o hirisowy puder w jeszcze bardziej dosłownym tego
        słowa znaczeniu, czyli perfume liquid powder natural spray z linii zapachowej
        Hermesa.
        www.perfumebay.com/3346131810024.html
        napiszcie coś o tym wynalazku bo strasznie mnie zaintrygowal...
        "jestem tym co oddaję a nie co mam..."
        • heliamphora Re: Wątek dla mnie :) 21.02.08, 22:35
          Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jeszcze więcej pudru w pudrze niż jest w zwykłym Hirisie :)
          A swoją droga muszę poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka