mettemarit 23.05.08, 14:58 Rozpoczynam nowy wątek poszukiwawczy:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mettemarit Bond No 9 New Haarlem i Wall Street 23.05.08, 15:00 Desperacko szukam kropelki tych dwóch zapachów. Odwdzięczę się sowicie:) kontakt na gazetowego lub mettemarit@wp.pl Odpowiedz Link
nola.a Re: Usilnie poszukuję nr 89 23.05.08, 19:48 poszukuję dosłownie kropelki Black Cashmere do testów. Nie mam wiele, ale jeśli tylko coś z moich zbiorów będzie wystarczająco interesujące - chętnie się odwdzięczę. Poratujcie :) Odpowiedz Link
izolden do nola.a:-) 23.05.08, 20:51 służę próbką, podaj proszę swój adres. Pisz do mnie na augizu@op.pl Odpowiedz Link
unhumblee Tam Dao - oj usilnie poszukuje:) 24.05.08, 08:20 i jeszcze Hiris Hermesa, i rozne AA (poza Mentafolia). Odwdziecze sie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
zielona28 Szukam .....oddam.... 24.05.08, 09:02 Szukam min: - Narziss Dorissima -Bois d’Encens Armani-bardzo -Yerbamate -Tea for Two -Encre Noire - Mure et Musc a także innych L'Artisanów(oprócz figowca, Piment,Szafran,Mechant,Fleur d'orange,Dzongha) -różnych innych dziwadełek o których wspominacie a których nie znam.(bardzo wielu)Chętnie kadzidlaki,słodkie,ciepłe ale nie tylko. Większe odlewki chciałabym wymienić na inne odlewki. A oddam: -Flowerbomb edp ok 2ml, i Extreme ok pół centymetra w szerokiej fiolce , -Le Feu Light robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -L'Artisan Ananas Fizz,robiona z atomizerem,niecały centymetr w dużej fiolce,chyba 4ml; -Parfum de Rosine Un Zest de Rose,robiona z atomizerem,ok 1cm perfum w dużej fiolce -L'Artisan Fleur D'Oranger,ponad 2cm w niedużej fiolce,robiona z Lucky Scent Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Brit Red robiona ok 2ml -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; -Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; -Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml -Dzonkha -Lutens Miel de Bois Proszę pisać na gazetowy lub Frezja72@interia.pl Odpowiedz Link
zielona28 Re: Szukam .....oddam.... 24.05.08, 15:52 Ok.Czekam na maila.Z Twoich poszukiwanych mam tylko Ananas,chyba,ze jeszcze coś Cię interesuje. Odpowiedz Link
balbins Re: Tam Dao - oj usilnie poszukuje:) 24.05.08, 11:17 Mam po pół kropelki AA grosselina i Mandarin-basilic,napisz proszę na pioszal@interia.pl,bo gazetowej nie mogę otworzyć od kilkunastu dni. Odpowiedz Link
mangos Sporo 24.05.08, 10:06 Muguet Molinard, Les Fruits Orange Cannelle,Molinard Rahat Loukhoum, Chene, Calamus, 21 Costume National, Bois Farine, Timbuktu, Ananas Fizz, Rock Crystal, Amethyst Durbano Odwdzięczę się rzecz jasna,potrzebuję choćby kropelki... Odpowiedz Link
nola.a Re: Usilnie poszukuję nr 89 26.05.08, 21:58 Szukam odrobiny HeWood i Feminite du Bois. Oczywiście postaram się odwdzięczyć :) Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 89 27.05.08, 01:53 kropli Etry. koleżankę zafascynował opis, a ja nie mam flakonu, z którego mogłabym jej kapnąć. Odpowiedz Link
monis66 KINGDOM, na otarcie łez szukam;( 30.05.08, 10:40 potrzebuje jedynie 1 milimetra w fiolce tego zapachu:) oczywiscie odwiecze sie pozdrawiam, piszcie!:) Odpowiedz Link
allergique kropli Escentric Molecules .. 30.05.08, 14:39 i Molecule 01 szukam (mala odlewka do 5ml tez by mogla byc), w zamian m.in. Dzongkha l'Artisan, Le Feu d'Issey, Kyoto, Zagorsk, Odeur 71 CDG i inne :) Dzialajacy adres mailowy: wanderlust@op.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
miriam_73 Re: KINGDOM, na otarcie łez szukam;( 02.06.08, 22:03 służę Kingdom odezwij sie do mnie na PRV Odpowiedz Link
sylwia.g21 Re: Usilnie poszukuję nr 89 04.06.08, 07:28 kilku kropli nowego Ogródka Hermesa.. może ktoś zechce pomóc...bardzo proszę Odpowiedz Link
izolden Kenzo Amour Indian Holi oraz nowego ogródka 06.06.08, 05:57 po kropelce. Odwdzięczę się:-) Odpowiedz Link
a.malinka Re: Usilnie poszukuję nr 89 07.06.08, 11:14 e.coudray-givrine-o ange ou demon-o image-r lolita lempicka-o moschino cheap and chic-o euphoria-o organza indecence-r lacroix tumulte-o bond no.9 bleecker street-o creed green irish tweed-o cabaret-o thumderstorm demeter-r alchemie-r roma-o aquolina pink sugar-o poeme-r shalimar edt-r 24 f edt-r theorema-r innocent-o carla fracci-o hot -r agent provocateur-r coco mademoiselle-o feminite du bois-r kenzo jungle elephant-r etro raving-r quelques fleurs -o costume national scent-r belle de minuit-r aa angeulique lilas-r kenzo flower-o o-oryginalna r-robiona Odpowiedz Link
miriam_73 Un The au Sahara 10.06.08, 13:28 Berberiades oraz B-Extreme - po kropelce do testów, może ktoś ma, plisss? Poczytałam i straaasznie mnie opisy zafrapowały, a przyznam szczerze nigdy wczesniej nie wpadłam na jej kompozycje. w zamian - czym chata bogata - mam kilkadziesiąt rozmaitych zapachów, w tym sporo niszowców. Odpowiedz Link
n.bialko Demeter : baby powder i mojito ! 11.06.08, 19:50 Poszukuję demeter baby powder i mojito ... ewentualnie inne zapachy z serii HH. Proszę :D Odpowiedz Link
izolden Five o'clock au gingembre 14.06.08, 16:27 szukam kropelki w celu poznawczym. Odwdzięczę się:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
yellow_kadmium poszukuję / oddam 17.06.08, 15:37 Szukam: Serge Lutens – Bois de Violette, Bois et Fruits, Un Bois Sepia, Borneo 1834, Five O’Clock Au Gingembre, Fumerie Turque Keiko Mecheri – Ume, Genie des Bois, Oliban Frapin – Esprit de Fleurs, Caravelle Epicee, Terre de Sarment Annick Goutal – Les Nuits d’Hadrien, Le Jasmin, Songes, Passion Etro – Shaal Nur L'artisan – The Pour un Ete, Jour de Fete Lubin – L'eau Nueve Penhaligons – Quercus Diptyque – Tam Dao Comme des Garcons – Play, Nomadtea, Woodcaffee, Leaves Tea, Calamus Oddam: L’Artisan – Iris Pallida, L'Eau de Jatamansi, Navegar, Premier Figuier Extreme, La Chasse aux Papillons Extreme Serge Lutens – Bois Oriental, Vetiver Oriental, Santal Blanc, Fleurs de Citronnier Bond no.9 – Park Avenue F.Malle – En Passant M.Harris – Figue Amere Diptyque – Philosykos La Prairie – Silver Rain Frapin – Passion Boisee Lubin – Idole de Lubin Hermes – Terre Comme des Garcons – Jaisalmer, CGD 2 Parfum d’Empire – Equistrius, Osmanthus Interdite Mauboussin – Historie d’Eau Carthusia - Ligea la Sirena, Aria di Capri E.Coudray – Givrine Penhaligons – Victorian Posy Lalique – Perles Estee Lauder - Youth Dew Amber Nude, Youth Dew Micallef – Watch Comptoir Sud Pacifique – Vanille Cannelle Guerlain – Samsara, Mitsouko, Mahora, Shalimar Givenchy – Ange ou Demon edp, Organza Narciso Rodriguez – For Her edp McCartney – Stella Perfumer's Workshop – Tea Rose Bvlgari – au Thé Vert Dior – Pure Poison, Dolce Vita Kenzo – Jungle Elephant Cartier – Le Baiser du Dragon Torrente – L’Or Tesori d'Oriente – Aegyptus Gloria Vanderbilt – Honeymoon Azzaro – Visit Cerruti – Image Dolce & Gabbana – By Woman Lanvin – Rumeur Odpowiedz Link
white_luthien Re: poszukuję / oddam 14.07.08, 10:24 Witaj! Interesuje Cię wymiana acqua di gio (zostało ok. 20 ml) za smoka lub pure poison? Pozdrawiam Odpowiedz Link
paulinaa Re: Usilnie poszukuję nr 89 21.06.08, 18:05 szukam próbek zapachów l'Occitane, mam duzo na wymianę bardzo ładnie proszę :) Odpowiedz Link
oli.1 chloe innocence szukam 24.06.08, 21:55 poszukuje pilnie chloe innocence, choćby troszke. Odpowiedz Link
mama.ady krazy krizia,baby touch,bois d'Encens,cereus nr 4 24.06.08, 23:58 mam bardzo duzo próbek na wymianę, w tym także niszowych Odpowiedz Link
renia.renia Oddam AG Orientalistes za Yerbamate i SL 26.06.08, 19:04 Oddam 2 próbki ANNIK GOUTAL LES ORIENTALISTES: - Myrrhe Ardente - Encens Flamboyant za próbki Yerbamate Villoresi i Encens et Lavande SL. Kontakt renatka.renatka@op.pl pozdrawiam r Odpowiedz Link
olesiam Re: Usilnie poszukuję nr 89 27.06.08, 14:48 Do przetestowania- zapachów N.Kamali (Incense chetnie kupie mala pojemność lub zamienie sie na dekant),Ormonde Jayne,CB I Hate Perfume,Tauer Perfumes,Strange Invisible,Badgley Mischka,Lutens-Bois de Violette,Borneo 1834,Chene,Cuir Mauresque,Iris Silver Mist,Un Cedre,Muscs Koublai Khan).Na wymiane mam dużo próbek. Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
basia.plewik all about eve - szukam, najchętniej próbka 28.06.08, 07:01 wprawdzie niszowców nie posiadam ale w zamian mogę się podzielić próbką: dune,obsession night, dg czerwoną, individuelle mont blanc czy maroussią slavy zaitseva :) mail tylko: barbara@plewik.pl Odpowiedz Link
aistionnelle Bardzo dużo próbek oddam/wymienię 01.07.08, 21:25 Jak w temacie, mam: L`artisan: Piment Brulant,La Chasse Aux Papillons Extreme,Mure et Musc,Drole De Rose,L`ete en Douce,Fleur de Narcisse Inne: CSP-Amour de Cacao Aroma M-Geisha Noir Keiko Mecheri -Loukhoum Susanne Lang -Lotus Blossom Il Profumum -Cafe Vert Lubin -Le Vetiver Stella Mc Cartney -Stella in Two Peony Guerlain -Samsara Armani Mania (nowa wersja) Estee Lauder -Pleasures Delight Satellite -Padparadscha Szukam : zapachu figi(z wyjątkiem Premier Figuier, Phylosikos),Serge Lutensa,Etry,Armani-Prive Collection Pozdrawiam.A Piszcie na maila gazetowego Odpowiedz Link
aistionnelle Re: Bardzo dużo próbek oddam/wymienię 02.07.08, 21:02 Doszła, doszła, już odpisałam.Dzięki. Za to od izolden nic:-(Pozdrawiam. A Odpowiedz Link
magnetica Szukam Burnt Sugar, Nomad Tea CdG i innych 02.07.08, 14:14 Szukam choćby kapki: Burnt Sugar CdG Nomad Tea CdG Vanille Exquise Annick Goutal Yuzu Ab Irato PG Teint de Neige Villoresi Podzielę się: Black Tourmaline O. Durbano Rock Crystal O. Durbano Tam Dao Diptyque Zagorsk CdG Harmatan Noir PG L'Eau Rare Matale PG Aomassai PG Piment Brulant L'Artisan Parfumeur Safran Troublant Poivre Piquant AA Anisia Bella Guerlain Theorema Esprit d'Ete Aroma Tonic Lancome Simply Clinique Gloria Cacharel Un Jardin sur le Nil Hermes Perles Lalique Eau Parfumee au the vert extreme Bvlgari Yerbamate Villoresi Palazzo Fendi i pewnie jeszcze coś się znajdzie. Odpowiedz Link
zielona28 Szukam i oddam 06.07.08, 10:34 Szukam min: Stephanie de Saint Aignan:Berberiades,Amande Honorable,L'eau Nirque,Le pot aux roses; Norma Kamalli Incense Molecules Parfumerie Generale ,Jardin de Kerylos Josef Statkus A la figue! Satellite Malle Iris Poudre i niektóre inne Les Nereides Imperial Opoponax Parfum d'Empire:Ambre Russe,Eau Save,Fougere Bengale,Cuir Ottoman a także wielu innych których nie znam i nie wiem o ich istnieniu. Oddam: Gucci by Gucci rob około połowy z 2ml Chanel Chance edp ,rob.około niecałej połowy z 2 ml Hermes Un Jardin Apres La Mousson rob.ok 3\4 fiolki 2 ml . Kenzo Amour edp r większa połowa fiolki 2ml Alien T.Mugler r ok połowy z 2ml Cartier Le Baiser du Dragon r ok połowy z 2ml Chopard Mira Bai r Casmir Chopard r Must de Cartier edt,Cartier r około niecały 1 centymetr perfum we fiolce szerokiej 4 ml -Flowerbomb edp ok 2ml Parfum d'Empire Osmanthus Interdite rob ok 1ml Acqua di Parma Iris Nobile r Bond n*9 New Haarlem,,nieprzezroczysta fiolka więc nie wiem ile,ale coś chlupie,z atomizerem,rob. Bond n*Nuits de Noho rob.,niecały 1ml Comme de Garcons,Harrisa rob około 0,5 ml Issey Miyake,Le Feu Light rob ok 1cm perfum we fiolce 4ml Mauboussin odlewka ok 3ml,bez atomizerka Penhaligon's Malabah rob ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; Etro Raving rob L'Artisan Safran Troublant firmowa,kartonik bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml L'Artisan Dzonghka rob niecała połowa z 2ml L'Artisan Premier Figuier ok 3ml L'Artisan ,Passage d'Enfer,firm,kartonik,ok połowy z 1ml Narciso Rodrigues for her edt ok 1ml Balmya de Balmain firm,atomizer,ok 1 centymetr perfum z fiolki 1,5ml E.Coudray Vanille et Coco rob,niecała 0,5ml E.Coudray Ambre et Vanille rob,niecały 1ml Charme la Perla rob Patchouli Mazzolari rob,ok 0,5ml Lutens Gris Clair Montale,Sweet Oriental Dream L'Artisan Tea for Two,rob,atomizer,połowa dużej fiolki Odpowiedz Link
izolden Cadjmere PG i L'Eau Trois Diptyque 09.07.08, 17:25 poszukuję po kropelce, odwdzięczę się. Mam dużo na wymianę:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
akashya1 Re: Esecntric02 i Molecule02 20.07.08, 08:40 Mam. Podaj adres - wyślę Ci próbkę. Aki Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Usilnie poszukuję nr 89 19.07.08, 21:31 poszukuję zapachów Villoresiego: Musk Acqua di Colonia Piper Nigrum Tient de Neige Uomo Etro: Dianthus Musk Diptyque - wszystkich za wyjątkiem L'eau trois, Philosykos, Oyedo Armani Prive - wszystkich, za wyjątkiem Bois d'Encens i Ambre Soie. najlepiej byłoby, gdyby udało się zorganizować jakąś większą wymianę, jednej próbce samotnie jest podróżować. Odpowiedz Link
anniehall78 i jeszcze: 19.07.08, 21:36 CdG: White, 3, CdG Original, Lily i Rose. oraz First Van Cleef & Arples Guerlain: Jicky i Jardin de Bagatelle Odpowiedz Link
joaasiak1 Poszukuję m.in.Timbuktu,Iris Silver Mist,Hinoki... 19.07.08, 22:13 Iris Nuit Heeley Figuier Heeley Timbuktu L'Artisan Hinoki CdG Fico di Amalfi Goodlife Iris Silver Mist Cuir Ottoman Clair de Musc Jardin de Kerylos oraz cokolwiek PG Molecules 01 Opone Diptyque CdG2 Man Tumulte PH L'air de Rien Miller Harris Extravagance Givenchy W zamian próbki z moich flakonów lub zbiorów próbkowych - listę podeślę na maila - mój to gazetowy albo joasiak1@wp.pl Odpowiedz Link
mok.ka kupie kazde ilosci 23.07.08, 22:06 brit red, pure poison, gucci edp II, pomozecie?:) pozdrawiam Odpowiedz Link
mok.ka wstydze sie bom nowa:) ale prosze.. 25.07.08, 21:49 czy ktos moglby mi sprzedac choc kropelke jovan white musk lub jovan oil musk? boje sie w ciemno na allegro kupowac a nigdzie indziej nie moge znalezc.. Zaplace za przesylke:) pozdrawiam Odpowiedz Link
essencealmond Dam się pokroić za Rahat Lutensa:) 24.07.08, 20:03 odlewka, choćby 20 ml. plus próbka vanille amande csp. jestem zdesperowana poszukiwaniami :) Odpowiedz Link
zielona28 Szukam 31.07.08, 08:45 Szukam min: -Montale(niektóre) -Harmatan Noir -Stephanie de Saint Aignan:Berberiades,Amande Honorable,L'eau Nirque,Le pot aux roses; -Molecules(oprócz Molecule 01) -Bondy,których nie znam -Keiko Mecheri(oprócz Loukhum i jeszcze którejś) -Parfumerie Generale min:Jardin de Kerylos -Malle: Iris Poudre i niektóre inne -Les Nereides Imperial Opoponax -Parfum d'Empire:Ambre Russe,Eau Save,Fougere Bengale,Cuir Ottoman -Narziss Dorissima -Bois d’Encens Armani -L'Artisanów(których nie znam) -Etra(których nie znam) -Micallef -Serge Noir Lutens i niektóre inne,zwłaszcza z serii pałacowej Lutens Rahat Loukhoum, a także wielu innych których nie znam,zwłaszcza z Luckyscent . Lista moich próbek znajduje się w linku(kolorem szarym zaznaczam nieaktualne,będą jeszcze dokładki): www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=8414596&postcount=4332 Odpowiedz Link