Dodaj do ulubionych

News- Dior: Eliksiry Poison

28.06.08, 16:31
W rok po wprowadzeniu ostatniej "trucizny", czyli Midnight Poison
Dior zaprezentuje wersje Elixir Midnight Poison oraz Hypnotic Poison.
2 nowe wody dolacza do znanego juz Pure Poison Elixir.
Wszystkie oczywiscie we flakonach z pompka, teraz jednak w 2 poj- 30
i 50 ml. Midnight ma byc dodatkowo wzbogacony nutami karmelu i
wanilii, zas Hypnotic zyska wieksza trwalosc.
Zdjecie:
www.fragrantica.com/perfume/Dior/Elixir-Midnight-Poison-3909.html
Obserwuj wątek
    • aggis20 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 28.06.08, 16:38
      Najpierw nowe L, teraz mój ukochany od lat Hypnotic w wersji
      elixir... zaraz zemdleję z nadmiaru wrażeń ;)) dobrze, ze za parę
      dni wyjeżdżam z Polski, może za granicą uda mi się upolować te
      cudeńka wcześniej :D pamiętam, że w zeszłym roku Midnight Poison w
      Anglii pojawiło się już pod koniec sierpnia!
    • aggis20 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 28.06.08, 19:07
      Właśnie wyczytałam, że HP elixir ma być wzbogacony o nuty lukrecji i
      anyżu! To może będzie podobny do Lolity EDP ;)
      www.fragrantica.com/perfume/Dior/Elixir-Hypnotic-Poison-3911.html
    • forevermore79 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 13.08.08, 10:52
      W oczekiwaniu na wrzesien, kolejna notka- tym razem z Osmoz:
      www.osmoz.com/content/view/full/14358
      • forevermore79 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 29.08.08, 12:38
        Nieznany uzytkownik, ale widac, ze ma dostep do ostatnich premier
        Diora- no i do Hypnotic dolaczy krem do ciala:
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11249072
        • gardel Re: News- Dior: Eliksiry Poison 29.08.08, 16:03
          Zaryzykowałam:)Kupiłam sobie ten eliksir.Oby był oryginalny.Wielką
          mam na to nadzieję,a i duży apetyt na karmelowe nuty.
          • forevermore79 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 30.08.08, 19:56
            Mysle, ze bedzie oryginalny- ale sprzedawca na swoich aukcjach nie
            wie, co wystawia, ma poza Diorem takze oryginalne kosmetyki Cosmence
            francuskiego dzialu Loreal- CCB.
            Krem Capture Totale na jednej z aukcji- tu twierdzi, ze to tester
            150 ml kremu do twarzy, podczas gdy naprawde to... krem do ciala
            wlasnie w sloiku 150ml, ktory bedzie miec premiere we wrzesniu
            (jesienne nowosci Diora w tej linii Capture Totale to odzywczy
            olejek i krem Haute Nutrition oraz Multi Perfection w wersjach kremu
            do rak i do ciala wlasnie).
    • aggis20 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 29.08.08, 16:17
      Gratuluję zakupu, też mnie bardzo korci żeby kliknąć, ale HP, najlepiej od razu Elixir i balsam ;P
      • fa25 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 07.09.08, 20:18
        Czy ktoś wie czy u nas na bezcłówkach już jest ? Chodzi mi o
        lotniska.
        • forevermore79 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 08.09.08, 10:16
          Niestety jeszcze nie- lecialem 3 dni temu do Barcelony i nie ma u
          nas w Euroshopie. W Hiszpanii zreszta tez nie, oficjalna europejska
          premiera w polowie wrzesnia.
          • fa25 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 08.09.08, 20:16
            No to się musimy uzbroić w cierpliwość. Choć będzie trudno bo
            ciekawość skręca.
            • fa25 A jakie wrażenia po testach ? 09.09.08, 19:26
              A jakie wrażenia odnośnie Elixirów mają ci szczęśliwcy, którzy już
              je wąchali ?
              • forevermore79 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 10:05
                Tez jestem ciekaw- na razie pojedyncze sztuki byly na allegro. Na
                lotnisku przypomnialem sobie Midnight i Poison jako ekstrakty- czego
                u nas niestety sie nie uswiadczy.
                A polecam takze ten watek:
                community.basenotes.net/showthread.php?p=1298263
                • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 19:39
                  Forevju, te ekstrakty widziałeś na Okęciu czy w Barcelonie ? Umyślny
                  będzie jutro na lotnisku i ew. mógłby dopaść ekstrakt Midnight.
                  Muszę dać jasne instrukcje wykonawcze bo inaczej się zbiesi i nic
                  nie załatwi.
                  • forevermore79 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 19:50
                    W BCN, ale ekstrakt Midnight Poison pamietam, ze byl kiedys i na
                    lotnisku. Chodzi tu o czyste perfumy 7,5ml- wystepuja obecnie jako
                    Poison i Midnight Poison, a o ekstrakt Tendre juz coraz ciezej.
                    • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 19:57
                      Tak, właśnie chodzi mi o czyste perfumy. Jakim cudem nie zobaczyłam
                      ich jak byłam na lotnisku w BCN ? Chyba mi na oczy padło. Muszę
                      koniecznie iść do okulisty..Dzięki Forevju !
                      • forevermore79 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 20:00
                        Na Okeciu wiec tez moga byc- wiem , ze Midnight jako perfumy ma
                        nieco inny sklad, a i trwalosc o wiele lepsza. Ciekawe, jak ma sie
                        relacja ekstrakt/elixir w takim razie.
                        A perfumeria na lotnisku w BCN, jak i Sephora jak zwykle nie
                        zawiodly :-)
                        • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 21:05
                          No właśnie też się zastanawiam nad różnicami między ekstraktem i
                          eliksirem. A przy okazji - zdradzisz na co skusiłeś się w BCN ?
                          • forevermore79 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 21:19
                            Zadnych zapachow/kosmetykow tym razem- to poczeka na Anglie (Karan,
                            przybywaj :-). Serge Noire jeszcze nie bylo, choc Lutensy oczywiscie
                            mozna jak wiadomo dostac w Sephorach i perfumeriach Julia.
                            Za to nieco ubran, ale to juz inna historia. No i stale miejsca
                            odwiedzone, sluze tez namiarami na fajna restauracje bez zadnych
                            turystow, przy okazji Twojej nast. wizyty :-)
                            • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 10.09.08, 21:32
                              A to uśmiecham sie o te namiary bo wybieram się tam poprawić sobie
                              nastrój w smutnym miesiącu jakim u nas jest listopad.
                              I kupić przy okazji trochę kolorowych szmatek bo oni doceniają
                              znaczenie barwy i sprzedają ubrania w cudownych, intensywnych
                              kolorach.
                              • renia.renia Re: A jakie wrażenia po testach ? 11.09.08, 20:04
                                Mam MP Elixir. Po kilkudniowych testech: ogólnie eliksir porusza się
                                blisko pierwowzoru, choć zapach kończy się nie smugą paczuli a
                                raczej słodyczą wanilii.

W nucie głowy Eliksir jest mniej pieprzny, łagodniejszy, paczula
                                jest podobna do paczuli w Prada Intense i wanilii-paczuli sephory
                                (podobieństwo w pewnym momwencie do tego zapachu jest całkiem spore)
                                ale to trwa chwilę, później zapach wyraźnie wycisza się i
                                łagodnieje.
                                Ogólne wrażenie to, ze jest b. cytrusowy, ciastkowaty z b.lekkim
                                przypaleniem, łagodny i w miarę rozwijania się zapachu Eliksir
                                zmierza w kierunku pierwowzoru.

Czy warto - to zależy czego szukamy: jeśli chcemy wzmocnienia nut
                                korzennych i podkreślenia pierwszego uderzenia, więcej charakteru i
                                ogona MP - nie, jeśli więcej słodyczy i lepkości, miękkości - tak.

Nie żałuję zakupu jednak liczyłam na większe łoł. W pierwszym
                                odruchu nawet chciałam sie pozbyć MP edp - wydały mi się tak
                                podobne. Jednak aż tak bliskie nie są.
                                • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 12.09.08, 18:39
                                  Mój umyślny upolował w Euroshopie na Okęciu MP perfumy 7,5 ml.
                                  Jak tylko wypróbuję zaraz złożę raport.
                                  • forevermore79 Re: A jakie wrażenia po testach ? 13.09.08, 13:53
                                    To czekamy :-)
                                    Informacje z materialow Diora- Midnight Poison Elixir jest trwalszy
                                    od wody i dodatkowo wzbogacony karmelem i wanilia.
                                    Ekstrakt zas w stosunku do EdT, procz oczywiscie trwalosci ma
                                    dodatkowe skladniki: rozany i waniliowy absolut, bob tonka i
                                    labdanum.
                                    W przypadku Hypnotic Elixir, klasyka wzbogacono o anyz i lukrecje, a
                                    krem do ciala oddaje nuty oryginalu.
                                    • fa25 Re: A jakie wrażenia po testach ? 13.09.08, 18:37
                                      Hmm.. to na mnie nie bardzo zgadza sie ta róża i wanilia, która ma
                                      być w ekstrakcie MP. Na jednej ręce mam od kiku godzin MP Edp a na
                                      drugiej czyste perfumy MP. Edp jest łagodnym, zrównoważonym melanżem
                                      cytrusowo-różano-paczulowym bez żadnej wyczuwalnej dla mnie (
                                      wielbicielki wanilii ) nuty własnie rzeczonej wanilii. W perfumach
                                      też za nic nie czuję wanilli, róży też nie. Od samego poczatku
                                      zapach zdominowany jest paczulą ; z czasem ostra paczula przechodzi
                                      w swoja łagodną wersję. Pefumy na pewno będą podobać się
                                      wielbicielom paczuli ale vanilla lovers niech sie lepiej trzymają od
                                      nich z daleka. Czekam teraz na pojawienie się Elixiru i głęboko
                                      wierzę, że tam paczula wreszcie będzie zastąpioną wanilią. Może
                                      wtedy znajdę chętnego do wymiany Extractu na Elixir.
                                • fa25 Reniu, piszę @ na gazetę 14.09.08, 12:08
    • aggis20 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 17.09.08, 12:37
      Jestem po testach MP Elixir i ekstraktu, do perfumerii w której testowałam doszedł pusty tester HP Elixir, więc tylko powąchałam flakon :(( MP Elixir bardzo mi się spodobał, jako że lubię słodziaki to nawet bardziej od klasyka. Z kolei ekstrakt mnie rozczarował, zapach nawet ładny, głeboki, paczulowy. Niestety trwałość na mojej skórze tragiczna. Po 2h już nic nie czułam. A wylałam go na siebie naprawdę sporo... ;P
      • fa25 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 17.09.08, 20:34
        Przeczesałam dziś Galerię Mokotów. Jeszcze nie mają, czekają; w
        Douglasie mają nadzieję mieć do pażdziernika; w Sephorze i
        Marionnaud nic nie wiedzą.
        • paulinaa Re: News- Dior: Eliksiry Poison 26.09.08, 19:19
          wachalam dziś w Marionnaud MP Elixir-jest tak nijaki, że nie moge
          zbyt wiele o nim powiedzieć... troche róży, troche paczuli, duzo
          suchego cynamonu-nie zachwyca, zdecydowanie... za to flakon...
          cudenko :)
    • miriam_73 Re: News- Dior: Eliksiry Poison 25.09.08, 11:02
      Wczoraj w Arkadii w Douglasie widziałam Eliksiry HP i MP, ale
      oczywiście testerów NIET. Panienka z obsługi zaproponowała mi...
      powąchanie flakonów "standardów"...
    • aggis20 Już (prawie) są! ;) 25.09.08, 16:45
      Dzisiaj zapytałam w Sephorze o Elixiry, podobno już dotarły, ale jutro je będą wystawiać. Czekam z niecierpliwością na Wasze wrażenia, mi się obydwa bardzo podobają. Tylko te pompki, są beznadziejne :/
      • forevermore79 Re: Już (prawie) są! ;) 25.09.08, 20:32
        Ano w Gdansku jest juz MP Elixir, ale testera brak, wersja HP do tej
        akurat Sephory nie doszla. :-)
      • paulinaa Re: Już (prawie) są! ;) 26.09.08, 19:22
        a mnie sie własnie te pompki niesamowice podobają;) tylko mało
        praktyczne....
        • anmaja76 Re: Już (prawie) są! ;) 26.09.08, 19:47
          Pompki sa sliczne. Testowalam dzis w Douglasie - elixir HP moim zdaniem niczym
          sie nie rozni od klasycznej wersji, no moze z wyjatkiem trwalosci. Za to
          przypadl mi do gustu MP w wersji elixir, przymierzam sie do zakupu.
          • fa25 Re: Już (prawie) są! ;) 26.09.08, 19:52
            Napiszcie proszę jak odbieracie Elixir MP - czy jest bardziej
            waniliowy czy paczulowy ? Różni sie od wersji podtawowej ?
            • paulinaa Re: Już (prawie) są! ;) 26.09.08, 21:27
              w ogole nie jest waniliowy, paczuli też w nim nie za duzo ale troche
              czuć, na mnie czuć naprawdę duzo cynamonu ale jakiegoś suchego i
              nieładnego, nie pamiętam za bardzo MP podstawowej... dawno
              testowałam ale też mi się nie podobała
              • fa25 Re: Już (prawie) są! ;) 28.09.08, 18:19
                Dziś wąchałam oba. Wg mnie oba eliksiry prawie wcale nie różnią się
                od wersji podstawowej.
        • aggis20 Re: Już (prawie) są! ;) 11.10.08, 19:19
          Mnie się pompki również bardzo podobaja, ale mogliby je troche udoskonalić, bo cięzko się nimi psika. Poza tym nie lubię jak trzeba samemu przykręcać pomkę, takie wynalazki się chyba szybciej psują a ja zużywam perfumy raczej w ślimaczym tempie ;))
          • paulinaa Re: Już (prawie) są! ;) 11.10.08, 19:27
            a propos pompek-miałam wode toaletową miss O oriflame z pompką
            własnie, zostało mi i ich z 10ml, przez kilka miesięcy ich nie
            uzywałam, wczoraj sięgam po flakonik a tam suchutko, ani kropla nie
            została :( 10ml wyparowalo przez kilka miesięcy :(
    • forevermore79 O historii Poison 26.09.08, 12:09
      www.joyce.fr/mag/beaute/d4732.html
    • elve Re: News- Dior: Eliksiry Poison 29.09.08, 02:04
      wąchałam dziś. Hypnotic imo niemal taki sam jak oryginał. Midnight mnie
      pozytywnie zaskoczył - cierpka, chropowata róża powoli tonąca w ambrowej wodzie.
      odstaje od skóry, fakt, ale w fascynujący sposób.
    • aggis20 Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 11.10.08, 19:28
      Zapytam tu bo bardzo mnie to zastanawia ;) dlaczego w Polsce oba nowe Elixiry kosztują po 350zł. a na stronie fr. Sephory widnieją różne ceny - tzn. za 30stki są takie same - 55,10. Ale 50ml HP Elixir kosztuje 65,80 a 50ml MP Elixir już 80,20! Dziwne ;)

www.sephora.fr/browse/brand_hierarchy.jhtml?block=2&categoryId=C309&brandId=DIOR
      • forevermore79 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 15.10.08, 16:10
        Mysle, ze to po prostu prozaiczny powod- Midnight to wielki
        francuski hit ostatniego roku, podczas, gdy HP jest juz mniej
        komercyjnym klasykiem.
        Tak wiec na Midnight mozna zbic spora sumke :-)
        A ja jeszcze dodam wiadomosc top-secret od przedstawicieli Diora-
        Hypnotic Poison zyska nowa linie kapielowa, a w niej olejek do
        ciala, nowy balsam, czy mgielka.
        • aggis20 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 18.10.08, 18:26
          No tak, jakoś nie przyszło mi to do głowy ;)) a co do linii HP to dla mnie cudowna wiadomość! Szczególnie ta mgiełka i olejek - już się nie mogę doczekać! Ciekawe co to bedzie znowu za balsam, skoro Dior dopiero co takowy wypuścił, a lotion 200ml jest już od dawna, miałam nawet kiedyś - był całkiem przyjemny.
          • forevermore79 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 18.10.08, 18:32
            Dior wypuscil teraz gesty krem w sloiku HP, a nowy balsam bedzie
            mial lepsza formule i zapewne inne opakowanie, niz pozostale dawne
            Diorlait.
            Nowosci beda mialy przydomek Volupteuse, a poszczegolne nazwy-
            Touche, Nuage Parfume, Huille (czyli pewnie balsam,
            mgielka/dezodorant? i olejek), no i bedzie plyn do kapieli/pod
            prysznic- Bain Volupteux.
            • aggis20 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 18.10.08, 18:43
              Super, że znasz takie nowinki, znowu mam na co czekać ;)) wiadomo mniej więcej kiedy te kosmetyki się pojawią? Ciekawe czy to będzie mgiełka do ciała czy tak jak np. mgiełka FB - do włosów.
              • forevermore79 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 24.10.08, 12:09
                A wszystko powiazane jest takze z nowa kampania HP- a w niej Monica
                Bellucci:
                www.fragrantica.com/news/New-Face-of-Dior-Hypnotic-Poison-
                Monica-Bellucci-512.html
                • forevermore79 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 02.11.08, 14:48
                  Takze i tu podlinkuje reklame z Bellucci:
                  www.imagebam.com/image/49abef17136272
                  Wyglada na to, iz flakon HP zyskal nowy korek i nieco elegantszy
                  wyglad.
                  • aggis20 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 04.11.08, 14:38
                    Ehh, nie spodobała mi się zupełnie ta reklama :( o ile reklama prasowa Sicily z Bellucci to cudo, o tyle tutaj jakoś nic do mnie nie przemawia - ten wąż kojarzy mi sie z Hanną Gucwińską, a leśne owoce to juz w ogóle nie wiem co tam robią. No i ten fiolet... Szkoda, pierwsza reklama była taka sobie, a ta jest jeszcze gorsza. A flakon rzeczywiście jest bardziej elegancki, ma złotą obwódkę, nowy korek i nie wygląda już tak tandetnie :)) dopiero teraz zauważyłam, jak o tym napisałeś ;)
                    • forevermore79 Re: Elixiry - ceny na stronie francuskiej Sephory 04.11.08, 15:03
                      No reklama nie jest za ciekawa- zbyt statyczna i zbyt malo
                      hipnotyzujaca, za to za bardzo wyphotshopowana. Lubie reklame sprzed
                      lat z Milla J.- fajny, lekko diaboliczny efekt.
                      Flakon HP upodobniono teraz do Midnight, a sam zapach bedzie
                      powtornie lansowany przed Walentynkami, najpewniej w styczniu- wtedy
                      tez pewnie mozna sie spodziewac nowej linii kapielowej.
                      Podoba mi sie ta idea ponownego wprowadzania klasykow z nowa
                      kampania, niz przedstawiania co chwile mdlych nowosci- ale archiwa
                      Diora kryja w koncu tyle perelek- Diorlign, Dior Dior, Diorama itd.
                      Moze kiedys :-)
    • forevermore79 Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 02.09.09, 19:13
      Do wody i elixiru HP doszla wlasnie forma czystych perfum bedaca
      nowa interpretacja zapachu.
      Hypnotic Poison zyskalo takze nowa reklame, znow z piekna Monica
      Bellucci, tylko w mniej wyphotoshopowanym wydaniu.
      Nowoscia jest takze wspominany juz flakon Collector Rubis.
      beauty.dior.com/int/en/base.html#/en/woman/woman-fragrance/woman-fragrance-hypnotic-poison/
      • forevermore79 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 02.09.09, 19:14
        Cena w Niemczech to ok. 98 euro:
        www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte/Damend%C3%BCfte/D%C3%BCfte/Dior-Hypnotic-Poison_productbrand_3000031033.html
        • forevermore79 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 03.09.09, 17:31
          Jeszcze rzut na wspomniana nowa reklame HP, juz duzo bardziej
          naturalna:
          www.fragrantica.com/news/Christian-Dior-Hypnotic-Poison-Collector-Rubis-983.html
      • aggis20 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 09.09.09, 09:37
        Świetna wiadomość! Muszę przetestować :) Tylko szkoda, że takie malutkie te ekstrakty trucizn i bez atomizerów.
        • forevermore79 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 09.09.09, 20:33
          Tez myslalem, ze akurat Ciebie to zwlaszcza ucieszy :-) Witaj z
          powrotem, mam nadzieje, ze wyjazd udany!
          • princeska69 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 23.09.09, 15:01
            a czy ktos wie, gdzie mozna by te czyste perfumy dostac?
            • forevermore79 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 23.09.09, 15:06
              Raczej nie w Polsce, tutaj nie zawital szerzej nawet ekstrakt
              Midnight Poison. Czyste perfumy Diora sa dostepne bez problemu
              zagranica (Niemcy, czy Anglia), bywaja tez na lotniskach, chocby
              Okeciu. Moze warszawski salon Diora ewentualnie, choc to watpliwe.
              • aggis20 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 24.12.09, 10:17
                Ktoś już może testował? Bardzo jestem ciekawa tego ekstraktu, a nie mam za bardzo gdzie go dorwać :/ a jeśli chodzi o tegoroczny limitowany flakon HP Collector Rubis, to jednak nie jest na żywo taki brzydki jak na zdjęciu ;) jakoś nie wiem czemu ale myślałam, że te rubiny są przyklejone do flakonu, a to tylko taka zawieszka.
                • charade Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 24.12.09, 11:43
                  Niestety nie testowałam ekstraktu perfum HP, ale mam pytanie do posiadaczek HP. Czy testowałyście może tę wersję w nowym flakonie, ze złotą obwódką? Jeśli tak, to jak Waszym zdaniem zapach ma się do starej wersji? Nie chcę siać paniki, ale jak dla mnie to kolejne perfumy, w których formule grzebał Dior i ma to nieciekawy finał. Nowy zapach jest nietrwały, płaski, tak jakby mu nut odjęto. Mam wersję sprzed kilku lat i jest to zupełnie inna bajka. Zapach bogaty, trwały jak diabli i wystarczą 2 psiki za uchem, żeby wszyscy wokół czuli.
                  • forevermore79 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 24.12.09, 12:28
                    Masz calkowita racje, Charade. Wode HP tez reformulowano, nieco po
                    wprowadzeniu Elixiru i nowego flakonu/ostatniej kampanii. Nie jest
                    to tak tragiczny final, jak u Dolce Vity, ale jednak roznice czuc
                    wyraznie.
                    Rowniez i przywrocona linia klasykow - Les Creations de Monsieur
                    Dior zostala reformulowana. Swoje poprzednie formuly z damskich
                    kompozycji zachowaly poki co rodziny J'Adore, Miss Dior Cherie,
                    Addict/2/Shine, Poison/Midnight P./Pure P., Dune i Escales.
                    Za to Tendre Poison wlasnie kompletnie sie wycofuje.
                    • charade Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 24.12.09, 12:49
                      Dzięki Forever. Kurde, wolałabym, żeby to nie była prawda :( Czemu ten cholerny
                      Dior psuje swoje najlepsze perfumy ??? Równie dobrze mógłby je wycofać, wyszłoby
                      na to samo. Dolce Vity nie da się wąchać, horror.

Cóż, chyba trzeba zrobić sobie zapasy starych flaszek HP. Niech się nie ważą
                      tknąć Addicta!
                      • fa25 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 28.12.09, 12:44
                        Ręce precz od Dune, bo nie reczę za siebie !
                      • lavenders27 Re: Hypnotic Poison teraz jako ekstrakt perfum 01.04.10, 17:51
                        Mam obie wersje HP - tarą i nową. Różnic żadnych nie wyczuwam - a to mój
                        ulubiony zapach. Psiknęłam na oba nadgarstki starą i tą "nową" wersję i naprawdę
                        nie ma żadnej różnicy, ani poszczególnych nut, ani trwałości. To jakaś plotka...

Przy czym co do Dolce Vity, to się zgodzę - w tym przypadku zmiana jest drastyczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka