Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer

17.06.08, 19:27
Cześć.Szukam dobrego fryzjera w żaganiu-chodzi mi o koloryzację.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mercin.brezan Re: dobry fryzjer 17.06.08, 19:36
      Carlo Biani ale w Zielonej Górze...
      Le Grand ale we Wrocławiu...
      a poza tym korzystałem tylko z fryzjerek męskich - choć salony damsko-męskie :P
      • magma-live Re: dobry fryzjer 18.06.08, 12:46
        Dzięki i pozdrawiam(chociaż musze przyznać ze zafundowales mi niemalą wyprawę:)).
    • sliders Re: dobry fryzjer 18.06.08, 09:49
      Przy ul Żagannej, na przeciwko postoju PKS. Tam nieźle ciachają, także kobiety ;p
      • magma-live Re: dobry fryzjer 18.06.08, 12:47
        dzieki za rade,pozdrawiam.Sprawdze:)
        • cancro Re: dobry fryzjer 18.06.08, 15:21
          Moja żona zawsze chodziła na Długą (do tego czteropiętrowca z
          wielkiej plyty - zresztą to chyba jedyny budynek przy tej ulicy).
          Nazywało się to "Żona Modna", czy jakoś tak. Niestety, nie jestem
          praktykiem - moja fryzura nie wymaga fryzjera. Pozdrawiam!
          • magma-live Re: dobry fryzjer 19.06.08, 16:37
            Dzieki za info.
            • dj_dlugi Re: dobry fryzjer 24.06.08, 22:22
              kolega C. się myli... nie żona modna (bo ta to była tam gdzie teraz jest Eko, a
              dawniej Eljot) a Praktyczna Pani...
              a Do fryzjera zapraszam na M.Konopnickiej do mojej Cioci Gosi :D
    • minisiado Re: dobry fryzjer 26.03.09, 10:44
      Z Żagania masz bliżej do Żar, ale nie jakieś wydumane salony ale mały salonik troszke na uboczu: Studio Urody Beata Jackowska.
      Chociaż jak jedziesz z żagania to jest blizej niz centrum.
      Babeczka świetna w tym co robi, wygląda na to, że pracowała gdzieś w jakimś niezłym salonie i to nie w tym naszym końcu świata, bo świetnie strzyże i widac ręke która ma wprawę ( co ją przygnało do Żar nie wiem ).
      Ma swój mały salonik na uboczu( ul. Poznańska ) pracuje sama, jest spokój a i babka robi to co ja chce, a nie to co jakiś niedouczony stylista wyduma po jakimś tam szkoleniu .
      Oczywiście doradzi i ewentualnie zaproponuje coś innego niż wymyśliłyśmy, bo w moim wypadku zaproponowała mi inna fryzurkę, na którą nawet bym nie wpadła ( w sumie zanim zaczeła zmieniać rozmawiałyśmy prawie pół godziny ) w trakcie rozmowy przyznała się, że oprócz studium fryzjerskiego, skończyła szkołę wizażu i widać, że czegoś sie tam nauczyła.

Sama dostałam o niej cynk od znajomej i nie Żałuje tych paru kilometrów dojazdu, bo włoski bomba, sąsiadke szlag trafił z zazdrości a i w portwelu zostało pare złociszy z małżowinowego dofinansowania :P.

Wpisz w wyszukiwarkę: żary Beata Jackowska, to powinna wyskoczyć jej stronka, tam też ma mapkę dojazdu to łatwo trafić.
    • baton.1 Re: dobry fryzjer 01.04.09, 16:05
      sgafsf
    • 4.maadi Re: dobry fryzjer 23.10.09, 18:51
      hej. słyszałam o dobrym fryzjerze na Hali Sportowej przy ul.
      Kochanowskiego.babka zna się na rzeczy zwłaszcza jeżeli chodzi o balejage!jest
      sympatyczna i wesoła. pozdrawiam
    • nadiulka Re: dobry fryzjer 06.11.09, 19:15
      Hej! Ja korzystam z usług salonu fryzjerskiego "Julka" w hali sportowej na osiedlu:)Robię tam balejaż i za każdym razem jestem zachwycona:)Do tego baaardzo miła obsługa ;) Napewno tam jeszcze wrócę.Polecam i pozdrawiam szefową salonu Julitę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka