magma-live 17.06.08, 19:27 Cześć.Szukam dobrego fryzjera w żaganiu-chodzi mi o koloryzację.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercin.brezan Re: dobry fryzjer 17.06.08, 19:36 Carlo Biani ale w Zielonej Górze... Le Grand ale we Wrocławiu... a poza tym korzystałem tylko z fryzjerek męskich - choć salony damsko-męskie :P Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer 18.06.08, 12:46 Dzięki i pozdrawiam(chociaż musze przyznać ze zafundowales mi niemalą wyprawę:)). Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: dobry fryzjer 18.06.08, 09:49 Przy ul Żagannej, na przeciwko postoju PKS. Tam nieźle ciachają, także kobiety ;p Odpowiedz Link Zgłoś
magma-live Re: dobry fryzjer 18.06.08, 12:47 dzieki za rade,pozdrawiam.Sprawdze:) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: dobry fryzjer 18.06.08, 15:21 Moja żona zawsze chodziła na Długą (do tego czteropiętrowca z wielkiej plyty - zresztą to chyba jedyny budynek przy tej ulicy). Nazywało się to "Żona Modna", czy jakoś tak. Niestety, nie jestem praktykiem - moja fryzura nie wymaga fryzjera. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: dobry fryzjer 24.06.08, 22:22 kolega C. się myli... nie żona modna (bo ta to była tam gdzie teraz jest Eko, a dawniej Eljot) a Praktyczna Pani... a Do fryzjera zapraszam na M.Konopnickiej do mojej Cioci Gosi :D Odpowiedz Link Zgłoś
minisiado Re: dobry fryzjer 26.03.09, 10:44 Z Żagania masz bliżej do Żar, ale nie jakieś wydumane salony ale mały salonik troszke na uboczu: Studio Urody Beata Jackowska. Chociaż jak jedziesz z żagania to jest blizej niz centrum. Babeczka świetna w tym co robi, wygląda na to, że pracowała gdzieś w jakimś niezłym salonie i to nie w tym naszym końcu świata, bo świetnie strzyże i widac ręke która ma wprawę ( co ją przygnało do Żar nie wiem ). Ma swój mały salonik na uboczu( ul. Poznańska ) pracuje sama, jest spokój a i babka robi to co ja chce, a nie to co jakiś niedouczony stylista wyduma po jakimś tam szkoleniu . Oczywiście doradzi i ewentualnie zaproponuje coś innego niż wymyśliłyśmy, bo w moim wypadku zaproponowała mi inna fryzurkę, na którą nawet bym nie wpadła ( w sumie zanim zaczeła zmieniać rozmawiałyśmy prawie pół godziny ) w trakcie rozmowy przyznała się, że oprócz studium fryzjerskiego, skończyła szkołę wizażu i widać, że czegoś sie tam nauczyła. Sama dostałam o niej cynk od znajomej i nie Żałuje tych paru kilometrów dojazdu, bo włoski bomba, sąsiadke szlag trafił z zazdrości a i w portwelu zostało pare złociszy z małżowinowego dofinansowania :P. Wpisz w wyszukiwarkę: żary Beata Jackowska, to powinna wyskoczyć jej stronka, tam też ma mapkę dojazdu to łatwo trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
4.maadi Re: dobry fryzjer 23.10.09, 18:51 hej. słyszałam o dobrym fryzjerze na Hali Sportowej przy ul. Kochanowskiego.babka zna się na rzeczy zwłaszcza jeżeli chodzi o balejage!jest sympatyczna i wesoła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadiulka Re: dobry fryzjer 06.11.09, 19:15 Hej! Ja korzystam z usług salonu fryzjerskiego "Julka" w hali sportowej na osiedlu:)Robię tam balejaż i za każdym razem jestem zachwycona:)Do tego baaardzo miła obsługa ;) Napewno tam jeszcze wrócę.Polecam i pozdrawiam szefową salonu Julitę :) Odpowiedz Link Zgłoś