ppppp1 05.08.04, 21:36 KILKA DNI TEMU ZOSTAWIŁEM MOKRĄ PARASOLKĘ PRZY AUCIE KU ZDZIWENIU NASTEPNEGO DNIA WODA Z PARASOLKI WYPAROWAŁA RAZEM Z NIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacky35 Re: PARKING 06.08.04, 09:20 Hm mnie to juz sie 2 razy zdarzylo. raz sprzatalem samochód i zostawiłem obok atlas i jesscze jakies rzeczy i tez wszystko zniknelo. Drugi raz zostawiłem cos w spayu i tez nie było. Natomiast raz wyjołem taki karton czyli smiec postawilem i stał. Śmiecia nikt nie zabrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PARKING 06.08.04, 09:54 Proponuję kontakt z ochroną i zarządcą. Pewnie odpowiedzą co się stało. Inna sprawa że np przed drzwiami mieszkań wiele osób wystawia różne rzeczy od butów, przez meble, wózki, rowery do worków ze śmieciami które śmierdzą na cały korytarz. Wy jak rozumiem zpaomnieliście schować a przy próbie schowania nie było już co włożyć do pojazdu? ps. Na wszelki wypadek trzymam mokry parasol do wyschnięcia otworzony ale zostawiam go w samochodzie. Wiem że to niezbyt dobry pomysł bo wilgoć ale mam szansę go jeszcze użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi40 Re: PARKING 15.12.04, 12:37 W sprawie tych śmieci i butów to fakt przysłowiowa słoma z butów świadczy tym kto u nas mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
freigeist Re: PARKING 15.12.04, 22:39 Ja bym aż tak bardzo nie uogólniał. Choćby ze statystyki wynika, że na 300 właścicieliprzynajmniej kilku musi być "normalnych". Niestety z rozkładu Gaussa wynika, że kilku będzie też "nienormalnych". Ale cieszę się, że też zwracasz na to uwagę. Myślę, że będziesz sojusznikiem w wiekopomnym projekcie pod kryptonimem ECB (Ewolucyjne Cywilizowanie Blockersów). Niech moc będzie z tobą i nie opuszcza cię w staraniach o porządek. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp1 Re: PARKING 06.08.04, 10:08 CZY NIE UWAŻACIE,ŻE MIEJSCA PARKINGOWE SĄ CIUT ZA MAŁE.JAK BYM MIAŁ CADILLACA Z LAT 70-TYCH TO MUSIAŁ BYM KUPIĆ LUB WYNAJĄĆ ZE CZTERY MIEJSCA NIE MÓWIE JUŻ O WYJEŹDZIE Z -2 BO Z TĄD TRUDNO WYJECHAĆ NAWET MOIM AUTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert sprawa wyjaśnienia wjazdów w toku 06.08.04, 10:12 Wielkość miejsc hehehehehhe zgodnie z normami i projektem..... Jak to mówią pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: PARKING 06.08.04, 10:15 Cadilakiem to nawet nie ma szans To fakt miejsca na miejsca poskapiono. Ale przeciez kasa ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:23 Puśćmy prezesów Cataliny niech sami pojadą i pokażą jak się jeździ i parkuje. No chyba że mają służbowe Smarty albo maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:28 Moze i bedzie parkowal. Z tego co wiem ale 50/50 znam 2 wersje aczkolwiek nie wykluczajace sie na wzajem - 13 pietro jest jednego z nich Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:32 Nic o tym nie wiem i szczerze mówiąc wątpię. No ale 1% jest takiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:38 Ja jednak sadze ze tak (znam co prawda dwie wersje z dwóch zupełnie róznych zrodel) Kto zreszta kupuje wszystkie lokale łączy w jedno wielkości boiska do piłki i jeszcze traktuje to jako garsoniere :) Odpowiedz Link Zgłoś
freigeist Re: PARKING 01.02.05, 21:38 Też mnie to denerwuje. Nie ma mowy, by coś zrobić przy aucie, a nawet poszukać kluczy, które spadły pod siedzenie. Moim zdaniem powinno się przerobić instalację elektryczną w garażu na -2 tak by: a) światło włączało się uruchamiane czujką ruchu w tym obszarze, gdzie ktoś się porusza b) wariant tańszy - można było uruchomić światło w pewnym obszarze garażu np. włącznikiem z ogranicznikiem czasowym (minutnikiem) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2005 Re: PARKING 03.02.05, 18:44 no to mamy odmiane bo dzis na -2 byla prawdziwa illuminacja ale, niestety, tylko w jednej czesci parkingu... moze to tak w ramach oszczednosci, hmm... pomysl z czujnikiem ruchu jest niezly, chociaz mysle, ze zadowolilibysmy sie zwyklym wlacznikiem z ogranicznikiem czasowym - byleby tylko tak ciemno nie bylo !!! pozdrawiam wszystkich bladzacych w mroku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp1 Re: PARKING 03.02.05, 19:09 Mr.Pielak śpi.To on błądzi we ciemnościach i we mgle.Na stos go. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PARKING 03.02.05, 22:41 Wy macie chociaż czysto i sucho. Na -1 na niektórych miejscach stoją stale kałuże a śmieci też nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
freigeist Re: PARKING 04.02.05, 13:46 Iluminacja była w "mojej" części parkingu nawet dziś rano, co powitałem z radością. Mogłem w końcu wsiąść do samochodu jak cywilizowany człowiek powiedziawszy wcześniej "dzień dobry" sąsiadowi, którego rozpoznałem z odległości ok.10 m (wcześniej niemożliwe, chyba że po sylwetce). Mam jednak wrażenie, że iluminacja jest całodobowa, więc chyba nie do końca o to chodziło. Rozumiem potrzebę oszczedzania, jednak czasami jest potrzeba włączenia mocnieszego oświetlenia. Powinniśmy mieć taką możliwość lub też mocniejsze oświetlenie powinno włączać się samoczynnie (czujki ruchu). Myślę, że przy lepszym oświetleniu obraz z kamer u ochrony też byłby wyraźniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp1 Re: PARKING 10.02.05, 19:59 No widzę,że moje interwencje pomogły parking na -2 świeci nam nadzieję,że to nie próba. Odpowiedz Link Zgłoś