05.08.04, 21:36
KILKA DNI TEMU ZOSTAWIŁEM MOKRĄ PARASOLKĘ PRZY AUCIE KU ZDZIWENIU NASTEPNEGO
DNIA WODA Z PARASOLKI WYPAROWAŁA RAZEM Z NIĄ.
Obserwuj wątek
    • blacky35 Re: PARKING 06.08.04, 09:20
      Hm mnie to juz sie 2 razy zdarzylo. raz sprzatalem samochód i zostawiłem obok
      atlas i jesscze jakies rzeczy i tez wszystko zniknelo. Drugi raz zostawiłem cos
      w spayu i tez nie było. Natomiast raz wyjołem taki karton czyli smiec
      postawilem i stał. Śmiecia nikt nie zabrał:)
      • zzrobert Re: PARKING 06.08.04, 09:54
        Proponuję kontakt z ochroną i zarządcą. Pewnie odpowiedzą co się stało.

Inna sprawa że np przed drzwiami mieszkań wiele osób wystawia różne rzeczy od
        butów, przez meble, wózki, rowery do worków ze śmieciami które śmierdzą na cały
        korytarz. Wy jak rozumiem zpaomnieliście schować a przy próbie schowania nie
        było już co włożyć do pojazdu?

ps. Na wszelki wypadek trzymam mokry parasol do wyschnięcia otworzony ale
        zostawiam go w samochodzie. Wiem że to niezbyt dobry pomysł bo wilgoć ale mam
        szansę go jeszcze użyć.
        • zibi40 Re: PARKING 15.12.04, 12:37
          W sprawie tych śmieci i butów to fakt przysłowiowa słoma z butów świadczy tym
          kto u nas mieszka.
          • freigeist Re: PARKING 15.12.04, 22:39
            Ja bym aż tak bardzo nie uogólniał. Choćby ze statystyki wynika, że na 300
            właścicieliprzynajmniej kilku musi być "normalnych". Niestety z rozkładu Gaussa
            wynika, że kilku będzie też "nienormalnych". Ale cieszę się, że też zwracasz na
            to uwagę. Myślę, że będziesz sojusznikiem w wiekopomnym projekcie pod
            kryptonimem ECB (Ewolucyjne Cywilizowanie Blockersów). Niech moc będzie z tobą
            i nie opuszcza cię w staraniach o porządek. Howgh
    • ppppp1 Re: PARKING 06.08.04, 10:08
      CZY NIE UWAŻACIE,ŻE MIEJSCA PARKINGOWE SĄ CIUT ZA MAŁE.JAK BYM MIAŁ CADILLACA Z
      LAT 70-TYCH TO MUSIAŁ BYM KUPIĆ LUB WYNAJĄĆ ZE CZTERY MIEJSCA NIE MÓWIE JUŻ O
      WYJEŹDZIE Z -2 BO Z TĄD TRUDNO WYJECHAĆ NAWET MOIM AUTEM.
      • zzrobert sprawa wyjaśnienia wjazdów w toku 06.08.04, 10:12
        Wielkość miejsc hehehehehhe zgodnie z normami i projektem.....

Jak to mówią pożyjemy zobaczymy.
      • blacky35 Re: PARKING 06.08.04, 10:15
        Cadilakiem to nawet nie ma szans To fakt miejsca na miejsca poskapiono. Ale
        przeciez kasa ponad wszystko.
        • zzrobert Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:23
          Puśćmy prezesów Cataliny niech sami pojadą i pokażą jak się jeździ i parkuje.
          No chyba że mają służbowe Smarty albo maluchy.
          • blacky35 Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:28
            Moze i bedzie parkowal. Z tego co wiem ale 50/50 znam 2 wersje aczkolwiek nie
            wykluczajace sie na wzajem - 13 pietro jest jednego z nich
            • zzrobert Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:32
              Nic o tym nie wiem i szczerze mówiąc wątpię. No ale 1% jest takiej szansy.
              • blacky35 Re: Propozycja prezentacji i sprawdzenia 06.08.04, 10:38
                Ja jednak sadze ze tak (znam co prawda dwie wersje z dwóch zupełnie róznych
                zrodel) Kto zreszta kupuje wszystkie lokale łączy w jedno wielkości boiska do
                piłki i jeszcze traktuje to jako garsoniere :)
    • ppppp1 Re: PARKING 01.02.05, 19:35
      Czemu na -2 jest tak ciemno.
      • freigeist Re: PARKING 01.02.05, 21:38
        Też mnie to denerwuje. Nie ma mowy, by coś zrobić przy aucie, a nawet poszukać
        kluczy, które spadły pod siedzenie. Moim zdaniem powinno się przerobić
        instalację elektryczną w garażu na -2 tak by:
        a) światło włączało się uruchamiane czujką ruchu w tym obszarze, gdzie ktoś się
        porusza
        b) wariant tańszy - można było uruchomić światło w pewnym obszarze garażu np.
        włącznikiem z ogranicznikiem czasowym (minutnikiem)
        • wenus2005 Re: PARKING 03.02.05, 18:44
          no to mamy odmiane bo dzis na -2 byla prawdziwa illuminacja ale, niestety,
          tylko w jednej czesci parkingu... moze to tak w ramach oszczednosci, hmm...

pomysl z czujnikiem ruchu jest niezly, chociaz mysle, ze zadowolilibysmy sie
          zwyklym wlacznikiem z ogranicznikiem czasowym - byleby tylko tak ciemno nie
          bylo !!!

pozdrawiam wszystkich bladzacych w mroku... ;)
          • ppppp1 Re: PARKING 03.02.05, 19:09
            Mr.Pielak śpi.To on błądzi we ciemnościach i we mgle.Na stos go.
          • zzrobert Re: PARKING 03.02.05, 22:41
            Wy macie chociaż czysto i sucho.
            Na -1 na niektórych miejscach stoją stale kałuże a śmieci też nie brak.
          • freigeist Re: PARKING 04.02.05, 13:46
            Iluminacja była w "mojej" części parkingu nawet dziś rano, co powitałem z
            radością. Mogłem w końcu wsiąść do samochodu jak cywilizowany człowiek
            powiedziawszy wcześniej "dzień dobry" sąsiadowi, którego rozpoznałem z
            odległości ok.10 m (wcześniej niemożliwe, chyba że po sylwetce). Mam jednak
            wrażenie, że iluminacja jest całodobowa, więc chyba nie do końca o to chodziło.
            Rozumiem potrzebę oszczedzania, jednak czasami jest potrzeba włączenia
            mocnieszego oświetlenia. Powinniśmy mieć taką możliwość lub też mocniejsze
            oświetlenie powinno włączać się samoczynnie (czujki ruchu). Myślę, że przy
            lepszym oświetleniu obraz z kamer u ochrony też byłby wyraźniejszy.
    • ppppp1 Re: PARKING 10.02.05, 19:59
      No widzę,że moje interwencje pomogły parking na -2 świeci nam nadzieję,że to
      nie próba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka