anbuone 08.01.06, 21:25 Moim zdaniem niewiem dlaczego tak wskakujecie na ochrone moim zdaniem wiekszośc z ochroniarzy to bardzo kulturalni i mili ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekh77 Re: OCHRONA 08.01.06, 21:58 Ja takze uwazam ze wielu z nich to kulturalni ludzie. Nie zmienia to faktu ze w C ich nie widuje. A jesli za cos place to chcialbym ich widziec na swoim stanowisku pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anbuone Re: OCHRONA 08.01.06, 22:10 Tu się z panem zgodze niezawsze są na swoich posterunkach lecz trzeba ich zrozumieć oni też są tylko ludzmi lecz najbardziej przeszkadza mi w nich że gdy lokatorzy wchodzą do budynku oprócz paru młodych ochroniarzy niepodnoszą głów by zobaczyć kto wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: OCHRONA 09.01.06, 01:04 Zgadzam się. 1) kolektywne biesiady/randki ochrony w B - w C siedzą chyba tylko od święta, albo zostawiają grające radio 2) czasem przechodzę przed nosem - nie podnoszą oczu znad pisemka, nawet gdy drzwi są otwarte, i ktoś coś wnosi/wynosi 3) zgłaszam załatwiającego się psa - zero reakcji 4) ktoś przeskakuje płot przy bramie p.poż.- zero reakcji 5) ktoś podpala im przed nosem sufit - nie było ich, nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
anbuone Re: OCHRONA 10.01.06, 08:47 Oj ludzie ludzie bez przesady przeskakują przez b.p.poż moim zdaniem oprócz ochrony my mieszkańcy powinismy cos robic by żyło nam sie lepiej i milej na naszym osiedlu lecz widząc niektórys sąsiadów i słysząc ich poprostu niewytrzymuje i niewinie ochrony za to co robia mysle że są osobami takimi jak my a nie maszynami które robić bedą wszystko za nas niedługo poprośicie ich by robili za was dzieci co?? Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: OCHRONA 10.01.06, 10:39 mimo najlepszych intencji nic nie rozumiem, a to z braku interpunkcji... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: OCHRONA 09.01.06, 20:59 Dla mnie dziwniej zachowuja sie mieszkancy;))Mowi sie dzien dobry i zapada krepujaca ciszaaaaa. Juz nie wiem czy mowic czy nie mowic bo czuje sie jakos dziwnie ;)))) Pozdrawiam wszystkich "zamknetych w sobie":) p/s pomijam ze jakos sporadycznie ich widuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: OCHRONA 04.04.06, 15:20 To szczury ze wsi, nie wiedzą, jak sie zachować. Do tej pory mieszkali z krowami, a te nie życzyły im "miłego dnia"..! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: OCHRONA 09.01.06, 14:32 No wiecie to ze radio gra o niczym nie swiadczy. Ja mysle ze on gdzies zza winkla obserwuje co sie dziej ;)) Niedoceniacie go. On sie poprostu maskuje ;))))))) Pozdr p/s Tylko nie "Pan" za młody jeszcze duchem jestem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: OCHRONA 09.01.06, 14:45 to pewnie taka przynęta; oprócz radia zostawia również zapach wędzonej kiełbasy, co by złodzieja przywabić i nakryć :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: OCHRONA 04.04.06, 10:13 Czy ktoś orientuje się, co się stało z ochroną w C? Nie widziałem nikogo od przeszło tygodnia, a przechodzę często. Odpowiedz Link Zgłoś
czwartepietro Re: OCHRONA 04.04.06, 18:09 Ja widziałam-niestety.Miałam nawet wątpliwą przyjemność porozmawiać:Pan był opryskliwy i sprawiał wrażenie, jakby obwiniał cały świat o to, że musi tam siedzieć.Znajomi, którzy mnie odwiedzają, śmieją sie, że to bardziej woźny niż ochroniarz......i jeszcze ten uroczy bukiecik przy wejściu... ps.można się go jakoś pozbyć??? pps.może ten Pan przyniósł go z domu???w końcu radio też ktoś przynosi, więc może.... Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: OCHRONA 04.04.06, 18:33 Też dziś uświadczyłem z niedowierzaniem. Z tym radiem to jest tak - zostawia włączone i idzie gdzieś, a radio sobie gra. Pan w ten sposób dba o ambient miejsca ;))) ------------ Al Pacino, Al Capone, Al Kohol Odpowiedz Link Zgłoś
observe1 Re: OCHRONA 05.04.06, 09:08 ja też jakoś ochronę w C rzadko widuję.. hehe.. tylko raz na parę wizyt.. natomiast w A to widuję głównie czubek głowy wystający zza "lady".. i zgadzam się ze stwierdzeniem, ze ochroniarska młodzież jest bardziej przyjazna mieszkańcom i bardzij kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia074 Re: OCHRONA 04.04.06, 18:55 Ja nie zauważyłam jakichś rażących uchybień w pracy ochrony mili,uczynni naprawdę jestem zadowolona z naszej ochrony,jak widzę na osiedlach znajomych ochronę(średnia wieku 65 lat)to cieszę się że tam nie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
tiny_deiny Re: OCHRONA 05.04.06, 10:04 Zauważyłam, że nasz ochrona dzieli się na dwie kategorie, a ten podział pokrywa się w 100% z podziałem wiekowym - na zdecydowany plus dla tych młodych chłopaków. Są sympatyczni, życzliwi, uczynni. Natomiast panowie w wielku 40+ zdecydowanie jeszcze nie otrząsneli się z epoki PRLu i słynnego "czego?" oraz "nie mieszaj mienia na robocie!" Pozdrowienia dla młodszej kady :) Odpowiedz Link Zgłoś
p-pol Re: OCHRONA 05.04.06, 13:52 Kilka dni temu ciekawość wzieła góre i zapytałem się jednego z panów ochroniarzy czemu tak rzadko są na budynku C. Odpowiedział ze jak było budowane C zginoł tu pracownik Hochtief-u, który wpadł do lewego szybu windy i zginoł na miejscu. Od tamtej pory coś straszy na parterze ( windy same się otwieają, słychać kroki) a nikogo nie ma. Dlatego ochrona niezbyt lubi tam sidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: OCHRONA 05.04.06, 14:54 Nie wiem co biorą ci ochroniarze może z dużo filmów ale ja myśle że to Mr.Pielak straszy w zemście za banicje na którą go zesłalismy. Odpowiedz Link Zgłoś