karo009 Projektowanie wnętrz 03.11.09, 15:53 Studio projektowe Henke & Kurowska Kompleksowe projektowanie wnętrz prywatnych i użyteczności publicznej. Projektowanie mebli. Warszawa i okolice. Możliwość spółpracy przez internet w razie zleceń z poza Warszawy. Prowadzimy nadzór autorski oraz posiadamy własną ekpie remontową. www.henkekurowska.com studio@henkekurowska.com 510-606-411 / 510-606-446 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka_os Projektowanie wnętrz, mebli, grafika - Warszawa 04.11.09, 15:02 REBELLION DESIGN STUDIO oferuje swoje usługi w zakresie: - projektowanie wnętrz prywatnych i publicznych - projektowanie mebli - projektowanie grafiki (loga, znaki firmowe, motywy, symbole graficzne) - konsultacje architektoniczne - porady - dekoratorstwo - nadzór Małe i duże projekty. FACHOWO - KOMPLEKSOWO - NIEPOWTARZALNIE Działamy głównie w Warszawie, ale za ciekawymi projektami pojedziemy wszędzie. Wystawiamy faktury Vat. kontakt telefoniczny: +48 693 337 837 Odpowiedz Link Zgłoś
myszlos WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Kraków 08.11.09, 16:35 Witam, Kupiłam mieszkanie (58 m2). Stan developerski. Ma z tego być luksusowy, apartament na wynajem. Potrzebna jest kreatywna osoba, która pomoże mi zaprojektować wszystkie wnętrza elegancko, ze smakiem i odrobiną szaleństwa ;) Najlepiej aby była to osoba z Krakowa lub okolic, by mogą wykonać projekty nie tylko na podstawie planów, ale po obejrzeniu mieszkania osobiście. Szukam rozwiązań efektownych, lecz nie najdroższych. Dobrze byłoby żeby architekt współpracował z ekipą remontową. Proszę o przesyłanie ofert wraz z wstępna ceną na adres: igajankowska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
archomega Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Kraków 10.12.09, 20:15 P O L E C A M naszą pracownię: www.archomega.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektura ZAPROJEKTUJĘ 01.03.10, 17:58 Zapraszam do skorzystania z naszych usług: http://www.frs-architekci.pl www.frs-architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Re: ZAPROJEKTUJĘ 26.04.10, 11:07 www.frs-architekci.pl/wnetrza.html# Odpowiedz Link Zgłoś
majpst małeM, dziecinne, wielofunkcyjne Projekt SZczecin 12.11.09, 12:21 Zaprojektuję lub poddam metamorfozie Twoje wnętrza. Estetycznie, z dużą dbałością o detale i koszty, przede wszystkim funkcjonalne, ale z polotem. Mój ulubiony temat to pokoje dziecięce oraz niskobudżetowe metamorfozy wnętrz. zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
majpst Szczecin Internet metamorfozy-pod sprzedaż-wnętrza 12.11.09, 12:49 Zaprojektuję lub poddam metamorfozie Twoje wnętrza. Estetycznie, z dużą dbałością o detale i koszty, przede wszystkim funkcjonalne, ale z polotem. Mój ulubiony temat to pokoje dziecięce oraz niskobudżetowe metamorfozy wnętrz. zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Profesjonalnie i w rozsądnej cenie. 16.11.09, 16:34 www.frs-architekci.pl frs@frs-architekci.pl Specjalizujemy się w profesjonalnym projektowaniu i aranżacji wnętrz. Wykonujemy m.in. : * projekty wnętrz obiektów mieszkaniowych oraz poszczególnych pomieszczeń mieszkalnych np. łazienek, kuchni, salonów, sypialni, adaptacje poddaszy itd. * projekty i aranżacje wnętrz obiektów komercyjnych * projekty i aranżacje przestrzeni biurowych * projekty i aranżacje obiektów użyteczności publicznej * projekty kuchni, mebli oraz elementów wyposażenia wnętrz, kominków, * konsultacje u klienta * wizualizacje komputerowe 3D * nadzory autorskie * projekty "pod klucz" Dążymy do tworzenia wnętrz o wysokiej jakości architektonicznej oraz technicznej. Naszą firmę cechuje dbałość o realizację zamierzeń projektowych i inwestycyjnych w uzgodnionym terminie, określonym budżecie oraz w konkurencyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
rgerej projekty wnętrz, konsultacje, podwykonawcy W-wa 03.12.09, 21:15 Oferujemy Państwu całościowe, profesjonalne usługi w zakresie inwestycji, obejmujące kompletne projekty aranżacji wnętrz wraz z wizualizacjami oraz kompleksową ich realizację pod naszym nadzorem autorskim. Nasz zespół składa się z duetu kreatywnych projektantek, które dążą do zapewnienia optymalnej funkcjonalności pomieszczeń oraz nadania im niepowtarzalnego stylu i charakteru. Tworzymy na podstawie Państwa oczekiwań i naszego doświadczenia. Łączymy indywidualne potrzeby Klienta z oryginalnymi rozwiązaniami. Państwa temperament, styl życia, cechy osobowości są dla nas wyznacznikiem indywidualności każdego projektu. Dysponujemy siecią sprawdzonych podwykonawców. Zainteresowanych prosimy o kontakt: • Renata Gerej-Lasota 695 778 773 rgerej@niefabrycznie.pl • Beata Kozar tel. 787 223 255 bkozar@niefabrycznie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tunadesign ARCHITEKTURA WNĘTRZ, ARANŻACJA, DORADZTWO w-wa 18.12.09, 09:47 ARCHITEKTURA WNĘTRZ Jestem dyplomowanym architektem i zajmuję się projektowaniem wnętrz zarówno mieszkalnych, jak i użyteczności publicznej, sklepów, klubów i kawiarni Oferuję: ·projekty i aranżacje całych mieszkań i domów ·projekty jednego lub części pomieszczeń ·dobór elementów wyposażenia i wystroju wnętrz ·doradztwo w zakresie doboru kolorów ·dobór oświetlenia ·dekoracja okien ·dobór dodatków dekoracyjnych Do każdego projektu podchodzę indywidualnie i staram się spełnić wszystkie oczekiwania klienta. W zależności od budżetu oferuję projekty w różnych wariantach cenowych. Oferuję projekty już od 400zł za powierzchnię do 100m2. W celu dokładnej wyceny proszę o wysłanie maila wraz z wymaganiami jakie Państwo mają do przyszłego projektu, informacją czy to ma to być projekt całego mieszkania czy tylko części, oraz rzutem (jeśli Państwo taki posiadają) bądź opisem, zdjęciami, wszystkim co mogłoby się przydać do jak najlepszego zrozumienia Państwa oczekiwań. Realizuję projekty na terenie całego kraju oraz przez internet. Po większą ilość informacji zapraszam na stronę: tunadesign.home.pl Na wszystkie pytania chętnie odpowiem. Proszę o kontakt na adres mailowy: tunadesign@home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ibagn Solidnego projektanta w rozsądnej cenie Warszawa 27.12.09, 11:51 Mam do odbioru mieszkanie 2-pokojowe 57m2 w stanie deweloperskim. Interesuje mnie jego wykończenie. Zainteresowanych współpracą projektantów proszę o kontakt na adres ibagn@poczta.fm i ew. przesłanie zakresu projektu prac, cennika oraz przykładowych realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
artofinteriors Re: Solidnego projektanta w rozsądnej cenie Warsz 01.07.10, 18:53 Zaprojektuję mieszkanie, dom. projekt, wizualizacja. Ponieważ w chwili obecnej buduję portfolio projekt wykonam po niskich cenach. Zainteresowanych proszę o kontakt: artofinteriors@wp.pl ibagn napisała: > Mam do odbioru mieszkanie 2-pokojowe 57m2 w stanie deweloperskim. Interesuje mn > ie jego wykończenie. Zainteresowanych współpracą projektantów proszę o kontakt > na adres ibagn@poczta.fm i ew. przesłanie zakresu projektu prac, cennika oraz p > rzykładowych realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oprogramowaniearchitektoniczne Re: Solidnego projektanta w rozsądnej cenie Warsz 13.07.10, 16:50 Pracuje Pan/Pani na legalnym oprogramowaniu i płaci podatki? Radzę się nad tym zastanowić ! Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Warszawa-projekty, wykonanie mebli 27.12.09, 21:29 Projektowanie, Meble na zamowienie www.elad.pl ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
noomo Architekt wnętrz - Warszawa 28.12.09, 16:55 Witam, z przyjemnością pragnę zaprosić Państwa do współpracy z naszą pracownią. Od kilku lat zajmujemy się kompleksowym projektowaniem wnętrz mieszkalnych. Zadowolenie naszych dotychczasowych Klientów jest dla nas najważniejszym wyróżnieniem. Ponadto mamy na swoim koncie liczne publikacje w mediach. Zapraszam do obejrzenia naszej strony internetowej, na której znajdą Państwo część naszych dotychczasowych realizacji. Z poważaniem Anna Kołtyś Dąbrowska Noomo Studio Architektury tel. 501507502 studio@noomo.pl www.noomo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mm-studio KRAKÓW - Aranżacja wnętrz mieszkań, domów i biur 30.12.09, 13:23 Jestem projektantką pracującą na terenie Krakowa i okolic już od kilku lat. Wykonuję projekty wnętrz mieszkań i domów prywatnych, jak również proponuję aranżację wnętrz biurowych i domowego SPA. Moja praca to moja wielka pasja, a moje projekty są odpowiedzią na potrzeby indywidualnego klienta. Projekty powstają po licznych konsultacjach osobistych lub mailowych, tak abym jak najlepiej mogła poznać oczekiwania klienta i mogła stworzyć wnętrze o indywidualnym i niepowtarzalnym charakterze. Oferuję również nadzór autorski i pomoc w przebrnięciu przez cały remont wnętrza. Zapraszam na moją stronę internetową, a następnie do współpracy. www.mm-studio.biz mm-studio@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mixio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ- Warszawa 04.01.10, 12:57 Prowadzę pracownię architektury od 2003 r. Tworzymy zarówno projekty wnętrzarskie jak i projekty budowlane budynków mieszkalnych i uż. pub. (przebudowy i rozbudowy również) Zapraszam do współpracy !! Agnieszka interio@architekci.pl www.interio.architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mixio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ- Warszaw 31.05.10, 17:36 zapraszam ! Prowadzę pracownię architektury od 2003 r. Tworzymy zarówno projekty wnętrzarskie jak i projekty budowlane budynków mieszkalnych i uż. pub. (przebudowy i rozbudowy również) Zapraszam do współpracy !! Agnieszka interio@architekci.pl > www.interio.architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
quadrado.pl Quadrado Studio projektowe, wnętrza i architektura 06.01.10, 14:09 Witam serdecznie, Nasze biuro zajmuje się projektowaniem wnętrz oraz architektury. Mieścimy się we Wrocławiu ale wykonujemy projekty w całej Polsce. Zapraszam do obejrzenia portfolio na www.quadrado.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
archi-pelag Doświadczona projektantka - Śląsk i okolice 07.01.10, 21:57 Służę doświadczeniem Projekty, porady, nadzory autorskie, nadzory inwestorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
studioaranz PROJEKTOWANIE WNĘTRZ ŚLĄSK 08.01.10, 14:00 Projektowanie i aranżacja wnętrz na terenie Śląska ARANŻ STUDIO WNĘTRZ www.aranz.archimental.com/ aranzstudiownetrz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
cober79 Re: PROJEKTOWANIE WNĘTRZ ŚLĄSK 20.05.11, 15:44 Projektowanie wnętrz Śląsk Agata Pozowska Projektowanie wnętrz<br> Projektowanie wnętrz - blog Odpowiedz Link Zgłoś
hewotka PROJEKTOWANIE WNĘTRZ ŚLĄSK 509790090 projektant 29.05.12, 09:34 witam serdecznie :) zapraszam na moje portfolio: dekoratorwnetrz.firmy.net/ hywamod.wordpress.com hywamod@gmail.com lub proszę zadzwonić: 509 790 090 pozdrawiam - Katarzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
tekilus Re: PROJEKTOWANIE WNĘTRZ ŚLĄSK 13.03.12, 21:58 Projektowanie wnętrz i aranżacja na terenie śląska i małopolski M-3 Projekt www.m-3projekt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hywamod PROJEKTOWANIE WNĘTRZ cały ŚLĄSK śląskie 29.05.12, 08:20 witam serdecznie :) zapraszam na moje portfolio: dekoratorwnetrz.firmy.net/ hywamod.wordpress.com hywamod@gmail.com lub proszę zadzwonić: 509 790 090 pozdrawiam - Katarzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
domzklimatem Projektujemy wnętrza w Warszawie 09.01.10, 09:02 Lubimy indywidualne projekty, niebanalne, które pokazują styl i charakter gospodarzy, są ponadczasowe i zawsze modne. Proponujemy: • stworzenie pełnej aranżacji wystroju wnętrza. Nasze propozycje zawsze dopasowujemy do możliwości finansowych właścicieli. • pomoc w zakupach. Znamy miejsca w Warszawie, gdzie można kupić bardzo dobre i ciekawe rzeczy bez przepłacania. • nadzór autorski nad wprowadzaniem projektu w życie. Jesteśmy bardzo wymagające i bezlitosne wobec fachowców. nasze porfolio na domzklimatem.pl telefon 0- 607 946 555 Odpowiedz Link Zgłoś
yaga-design PROJEKTY WNĘTRZ - DOLNY ŚLĄSK 10.01.10, 16:28 Projektuję wnętrza mieszkalne i usługowe. Koncepcje, projekty wykonawcze, wizualizacje, nadzór autorski na terenie Wrocławia i okolic. Zapraszam na stronę www.yaga-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś
enko1 szukam architekta - ŁÓDŹ 20.01.10, 19:44 Witam, poszukuję architekta z Łodzi. Mam do zrobienia projekt sypialni (12m2), aranżację dużego pokoju, dobór kolorów do przedpokoju. Miałam już raz zrobiony projekt sypialni, po czy jak już zapłaciłam za niego i doszło do wyceny przez stolarza, to okazało sie, że jest nie do wykonania... :( Nie jest to duża praca, nie wchodzi w grę przestawianie ścian itp. W salonie zostają meble, zmienic trzeba jedynie kolor ścian, może jakieś dodatki... Jest ktoś zainteresowany :) ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
upsalla Re: szukam architekta - ŁÓDŹ 09.02.10, 11:30 Witam, proszę o info jeśli ogłoszenie jeszcze aktualne.dysponuje ekipą wraz ze stolarzem mysle wiec nie bedzie problemów z realizacją projektu w nowej czy poprawionej formie Moj tel.509188866 Pozddrawiam Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
modullar Re: szukam architekta - ŁÓDŹ 30.09.10, 14:41 Ciekawe i nowoczene projekty, oferujemy pelny zakres projektowy wraz z nadzorem autorskim, modullar.pl www.facebook.com/modullar Maria Bieganska Modullar Pracownia Architektoniczna tel: 602 456 735 e-mail: maria@modullar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karo009 Henke & Kurowska studio projektowe Warszawa 23.01.10, 19:21 Henke & Kurowska studio projektowe specjalizuje się w projektowaniu wnętrz prywatnych, komercyjnych, publicznych oraz projektowaniu mebli. Oferujemy kompleksowy projekt oraz realizacje wraz z nadzorem autorskim nad projektem. www.henkekurowska.com 510-606-411 / 510-606-446 Odpowiedz Link Zgłoś
supermozaika.pl Projektanci wnętrz - ZAROBEK dla was 23.01.10, 23:52 Proponuje dobre wynagradzenie za użuwanie Mozaiki Szklanej z mojej oferty w Pańskich projektach. Od lat współpracuje z architektami z całej Polski i robimy świetny interes. Jeżeli chcesz zarabiać w bardzo prosty sposób zapoznaj się z ofertą mozaiki szklanej na www.supermozaika.pl Zgłoś się w sprawie współpracy na supermozaika@interia.pl. i otrzymasz ofertę współpracy! Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pw Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.01.10, 12:41 Witam, chce polecić dwa fajne biura projektowe, z którymi miałam przyjemność pracować, pomyślałam że jeżeli komuś ma to pomóc to chętnie podziele się namiarem. Od razu podam linki do stron firmowych żeby każdy sam mogł ocenić projekty : pierwsza firma to zespół projektantów wnętrz zajmujacych się zarówno wnętrzami klasycznymi jak i nowoczesnym victor-projekt.pl , drugie biuro projektowe to www.stolarek-szewczyk.pl - specjalizuje się we wnetrzach nowoczesnych. Projektanci wnętrz z obu firm mają duże doświadzczenie w całej Polsce, a także za granicą. Osobiście bardzo polecam, ponieważ miło wspominam współpracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hp-p Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 27.01.10, 15:11 Autorska pracownia wnętrz.Duet artysty plastyka i projektantki wnętrz.Kompleksowe podejście:projekty koncepcyjne,wykonawcze,wizualizacje komputerowe.Dobór materiałów oraz nadzór autorski.Atrakcyjne ceny.Zapraszamy do współpracy: Hania Prądzyńska 502153842, poczta@hannapradzynska.com Warszawa, Poznań, Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
blizniak ZAPROJEKTUJĘ w WARSZAWIE 27.01.10, 19:04 Zapraszam do współpracy w Warszawie i Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio doświadczony projektant w Łodzi 02.02.10, 12:41 eftet studio poleca swoje usługi w zakresie projektów wnętrz. Wykonuję aranżacje zarówno inwestycji prywatnych jak i rozwiązania funkcjonalne i wnętrzarskie dla firm - biur, restauracji oraz innych obiektów użyteczności publicznej. Współpracuję z pewnymi i solidnymi wykonawcami. Wystawiam faktury vat. Więcej informacji na stronie www.eftetstudio.pl. Na pytania chętnie odpowiem drogą mailową lub telefonicznie ft@eftetstudio.pl +48600504395. Realizuję projekty w całej Polsce. filip tarka Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kowalewska projekty wnętrz Warszawa i okolice 04.02.10, 10:49 Witam. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie WWW.ROYALUNICORN.COM proponujemy fachowe projekty wnętrz stylowych oraz wyjątkowe malowane parkiety. Monika Kowalewska Odpowiedz Link Zgłoś