damian_wuwua Re: GDZIE KUPIĆ Firnaki w Warszawie? 18.07.06, 13:57 Kochani proszę Was o pomoc. Obleciałem już wiele sklepów jednak szukanego wzoru nie znalazłem. Liczę na Was ! Odpowiedz Link Zgłoś
damian_wuwua Warszawa Firanki 18.07.06, 13:59 Gdzie w Warszawie jest największy wybór firanek? Proszę o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik80 GDZIE FIRANKI W WAWIE? 22.01.07, 14:04 Gdzie duzy wybor firanek w Warszawie wrozsądnych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaha1 Re: Warszawa Firanki 28.03.11, 15:34 Największy wybór masz w necie :P wystrój okien Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Warszawa - łóżko otwierane do góry ze skrzynią 21.07.06, 15:37 Poszukuję wykonacy łóżek z pojemnikiem na pościel ale nie wysuwanych szuflad spod łóżka tylko takich, do których dostęp do pojemnika jest po podniesieniu materaca do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 WARSZAWA - KANAPY SKÓRZANE podobne do KLER 21.07.06, 15:40 Poszukuję wykonawcy dobrych kanap w skórze ale tańszych niż KLERa Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Wrocław lub internet - rolety do okien dachowych 25.07.06, 20:34 Tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Kraków-Stolik na ŚNIADANIE DO ŁÓŹKA 28.07.06, 12:38 widziałam śliczny w almi-decor, tyle, że dla mnie za drogi (540zł). W krakowskiej ikei nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
opica Re: Kraków-Stolik na ŚNIADANIE DO ŁÓŹKA 28.07.06, 22:11 ja widziałam takie w hipermarkecie nie pamiętam w którym za około 40 zł, stolik z nóżkami Odpowiedz Link Zgłoś
helcia30 Re: WARSZAWA - KANAPY SKÓRZANE podobne do KLER 03.08.06, 17:14 Bydgoskie fabryki mebli, kupisz w sklepach eko meble: www.ekomeble.com.pl Mam skorzana kanape od dwoch lat, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nikulas Re: WARSZAWA - KANAPY SKÓRZANE podobne do KLER 03.11.06, 14:19 Nie wiem czy juz masz kanape czy nie. Moge ci polecic kanapy z serii Suszek Formy Niebywałe (www.suszek.pl). Szeroka gama kolorow do tego sa stoliki i dywany. Mysle ze warto zapoznac sie z oferta. Sa solidne i maja ciekawe, oryginalne wzornictwo, sa tansze niz kler. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_waw Re: WARSZAWA - KANAPY SKÓRZANE podobne do KLER 26.05.09, 11:39 polecam żółty pawilon na okęciu naprzeciwko pętli tramwajowej. Mają duży wybór bardzo ciekawych kanap. Skórzane też były. Niesttey strony www o ile wiem nie maja. Meble sa od róznych polskich producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
midlam Toruń – ceramika (np. donice) 10.08.06, 18:15 Małe Garbary 22 www.ddd.torun.pl/torun_mapka.html Odpowiedz Link Zgłoś
dagi333 Re: Warszawa, Plock tani marmur, granit 15.08.06, 03:02 Poszukuje taniego marmuru lub/i granitu na posadzki i sciany Odpowiedz Link Zgłoś
mmartiene Berlin-używane meble, gdzie? 25.10.06, 07:26 Kochani, czy macie jakies namiary na sklepy z uzywanymi meblami w berlinie, moga byc tzw schrotty, wystarczy ulica, reszte jakos znajde - bardzo licze na Wasza pomoc i z gory dziekuje! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
artgallery77 Oferta Galerii.. 26.10.06, 10:31 Mam w galerii dobrą, olejną kopię T.Łempickiej "młode kobiety". Jeśli jest ktoś zainteresowany,proszę o kontakt na maila,prześlę zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha66 Re: Oferta Galerii.. 07.11.06, 11:01 przeslij mi zdjęcia wraz z ceną na maila gazetowego. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
langenfeld Fotele Trojmiasto i okolice. 01.11.06, 10:36 Od dluzszego czasu poszukuje wygodnych i eleganckich foteli . Nie wiedzialem ze bedzie to takim problemem. Moje preferencje to : fotel z wysokim oparciem (aby glowa nie opadala przy drzemce) obicie raczej materialowe, i jeszcze MUSI byc wygodny (brzuch nie moze byc ucisniety kiedy sie bedzie siedzialo). Cena -do 2 tysiecy za sztuke. Odpowiedz Link Zgłoś
nikulas Re: Fotele Trojmiasto i okolice. 03.11.06, 14:16 www.suszek.pl - bardzo wygodne meble obejrzyj i skontaktuj sie ze strony. Mebelki duze i wygodne, porzadne i bardzo oryginalne. Naprawde polecam. No i szeroka oferta kolorystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha66 Re: WARSZAWA-KRZESŁA 07.11.06, 11:00 gdzie kupic lub zamówić u stolarza ładne krzesła drewniane pasujące do rustykalnego stołu. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ygloo Re: WARSZAWA - styliowane piecyki wolnostojace 07.11.06, 11:58 szukam sklepu, producenta piecyków wolnostojkących typu KOZA - stylizowanych na stare! Odpowiedz Link Zgłoś
kasica79 Re: GDZIE KUPIĆ? 15.11.06, 23:59 Poszukuję "zasłon sznurkowych", coś takiego jak -Zasłona sznurkowa ADO Cordon 9700- elledeco.interia.pl/konkursy/news?inf=100035408. Szukam sklepu w Szczecinie lub sklepu internetowego. Może ktoś ewentualnie wie z jakiego sznurka można zrobić samemu coś takiego. Bedę wdzięczna za wszelką pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaha1 Re: GDZIE KUPIĆ? 28.03.11, 12:35 Nie wiem jak samemu można zrobić, ale poniżej lik do stronki na której znajdziesz coś takiego :) wystrój okien Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: gdzie kupic mape na ścianę 21.11.06, 10:01 szukam mapy na scianę do biblioteki najlepeij reprodukcji jakiejs dawnej mapy. Może znacie adresy sklepów internetowych? Odpowiedz Link Zgłoś
galeriagfm Galeria gFm 16.03.14, 18:16 Wyjątkowo szeroki wybór dawnych map. Oferta pełna wyjątkowych przykładów wybitnych autorów kartografii: Ptolemeusza, Merkatora, Hondiusa, Orteliusza, Blaeu, de Wit'a, Speed'a i wielu wielu innych. Ponadto bogaty wybór planów miast dawnych i tych z XIX w. Serdecznie polacemy Galeria gFm www.galeriagfm.pl oraz www.galeriagfm.pl/pl/c/Plany-miast/34, a także www.galeriagfm.pl/pl/c/Mapy/19 Odpowiedz Link Zgłoś
rarara1 przez internet- pościel - www.getzzz.pl 08.12.06, 12:23 ostatnio kupiłam tam pościel - fantastyczne wzory i solidna mila obsługa i pościel dobrej jakości (świetny material, poszwy na suwak)- i mozliwosc pogadania on line ze sprzedawcami przez chat na tej stronie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
klimatdomu Re: przez internet- pościel - www.getzzz.pl 08.12.11, 15:59 Spory wybór pościeli w dobrych cenach jest też na KlimatDomu.pl/10-posciele Odpowiedz Link Zgłoś
magdziula_r Szczecin 15.12.06, 13:19 drzwi wewnętrzne do mieszkania??? może jakiś dobry stolarz? Odpowiedz Link Zgłoś
e_magnolia szablony malasrkie-gdzie kupić w warszawie 29.12.06, 11:08 poszukuję o większych rozmiarach 1x1 i 1x2 ale jakoś nieporadadnie mi to idzie może podpowiecie gdziemogę je kupić, byłiśmy w castoramie i nie ma, a przyznam, że uważałam ten sklep za pewniaka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_anna Warszawa białe meble pokojowe 03.01.07, 14:41 Czy ktoś wie, gdzie można w wawie nabyc białe meble, drewno lub mdf, pokojowe - tzn. typu komody, regał? Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah GDZIE KUPIĆ? - krzesla metalowe Warszawa, internet 18.01.07, 23:23 Poszukuję krzeseł metalowych najchętniej z siedziskiem nie drewnianym do prostego masywnego stołu drewnianego. Gdzie w Warszawie lub w necie znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
fefka01 Warszawa - niski regał 31.01.07, 23:18 szukam czarnego regału - niskiego - 50 cm same szafki gdzie w wawie sa sklepy z taka niska zabudowa do salonu // Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1965 Re: GDZIE KUPIĆ? 15.02.07, 11:33 gdziekolwiek najlepiej sklep internetowy - firanki AŻUROWE! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1965 gdziekolwiek (najlepiej Internet)- firanki AŻUROWE 15.02.07, 11:37 kilka godzin poświęciłam na szukanie po Internecie takowych i nie znalazłam NIC Odpowiedz Link Zgłoś
wiolk77 gdziekolwiek - sofa rozkł. o rozm. 160x200 ?? 25.02.07, 13:19 poszukuje nie drogiej (max do 1000zł) oferty na sofę/tapczan rozkładany ale koniecznie sprężynowy, kóry po rozłożeniu ma wymiary min. 160x200 Odpowiedz Link Zgłoś