Dodaj do ulubionych

Doradźcie mi...

16.07.11, 23:12
Witam. Czy może ktoś z was wie gdzie możnastudiować kierunek związany z produkcją filmów i ogólnie szołbiznesem. Nie pytam o filmówke łódzką itp. bo tam się trudno dostać. Dizęki.
Obserwuj wątek
    • sylwiiaaaa Re: Doradźcie mi... 18.07.11, 23:50
      moja siostra kończy wyższą szkołe promocji w wawie, kieunek projektowanie multimedialne i jest mega zadowowlona, jak oglądamy ich produkcje filmowe to aż miło popatrzeć, z resztą spradz sam www.youtube.com/watch?v=xGOOzr7OSSk - to produkcja ich klubu filmowego. jakby co to www.wsp.pl , szkoda,że ja już po studiach bo bym tam poszła.
    • Gość: Iwona Kaszubińska Re: Doradźcie mi... IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.12, 16:33
      Ja skończyłam w 2003 roku maturę w zawodówce w Ostrołęce. Trzykrotnie zostałam matką, każde dziecko jest innej płci (Julcia 6 lat, Kubuś 2 latka i Majka 6 m-cy) i z innego ojca. Życie mnie doświadczyło... Gdybym poszła się uczyć i studiować, na pewno potoczyłoby się inaczej. A tak, nie mogę nawet powiedzieć mężowi Łukaszowi, z którym mam Kubusia, że 3 dziecko nie jest jego. Życie nauczyło mnie pokory i pokazało, że jest cięrzko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka