8marek81 19.10.12, 20:25 Proszę zapoznać się z ofertą tupozdrowie.pl/112-kosmetyki-naturalne-kolagen-collagen na tradycyjne zakupy zapraszam do www.enefmed.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardaska Re: kosmetyki naturalne 25.10.12, 11:26 A przeciez w naszej kuchni znajdziemy cale bogactwo skladnikow, ktore dodadza blasku naszej cerzy. I do tego sa swieze. I WIEMY CO W NICH JEST. hardaska Jezeli macie chwilke, zajrzyjcie do artykulu: Domowe sposoby na ladna cere. zdrowiemodauroda.wordpress.com/2012/08/24/domowe-sposoby-na-ladna-cere/ Odpowiedz Link
livingnatural Re: kosmetyki naturalne 05.12.12, 13:25 Najlepsze są naturalne kosmetyki wykonane samodzielnie poniżej link do zrobienia samodizlenie kosmetyków naturalnych livingnatural.pl/index.php/living-natural/kosmetyki-naturalne.html Odpowiedz Link
tereska1313 Re: kosmetyki naturalne 18.04.13, 15:48 napewno wykorzystam maseczki dzis wieczorem :) Odpowiedz Link
zdrowienajwazniejsze Re: kosmetyki naturalne 26.04.13, 11:04 A ja proponuję zajrzeć tutaj : www.naturalnie24.pl Odpowiedz Link
kwolacz Re: kosmetyki naturalne 31.08.13, 20:36 Można znaleźć wiele informacji na temat tego gdzie można kupić kosmetyki naturalne. Ludzie zaczęli wracać do natury. Naturalne kosmetyki, naturalne jedzenie. Odpowiedz Link
parafly Re: kosmetyki naturalne 10.09.13, 22:48 naturalne i do tego skuteczne, a przy tym nie zawsze drogie. Ostatnio pisałem o nowościach, które ktoś mi polecił i jestem zachwycony. Od problemów z wypadaniem włosów, aż po problemy skórne, ujędrnianie piersi, bóle stawów, mięśni, problemy z trądzikiem, bliznami, przebarwieniami. Firma nazywa się AYUSH, z Indii. Mają też siedziby w USA, i ogólnie za oceanem robią furorę. Warto się zapoznać, w Polsce już też są w sprzedaży, przede wszystkim sklepy zielarskie. Tanie, beż żadnych chemikaliów, i niedrogie. Nie będę pisał gdzie można kupić, ale warto poszukać, wpisując markę firmy, bo są godne polecenia. Odpowiedz Link
hardaska Re: kosmetyki naturalne 16.09.13, 16:39 Ale to chyba bardzo dobrze, ze ludzie wracaja do natury i patrzą jak ominąc chemię. A kosmetyki naturalne przynajmniej nie wyrządzą szkody. Po trzeba pamiętac, ze jak kupujemy "chemiczny krem", to te mikro cząsteczki przenikają przez naszą skorę, dostają się do krwiobiegu i zatruwają nasz organizm. A tymczasem w kuchni mamy do dyspozycji tyle wartosciowych skladnikow, ktore dodadzą blasku naszej cerze i wlosom. No i jeszcze dokladnie będziemy wiedziec, co na siebie kladziemy. I bedą to produkty swieze. Takim wspanialym kosmetykiem jest miod, bo dziala lagodząco, antyseptycznie i gojąco. Korzysta z niego przemysl farmaceutyczny. Znajdziemy go w wielu kosmetykach (szampony, kremy), nawet z najbardziej renomowanych laboratoriow. Ale najlepiej samodzielnie (bez rujnowania się) przygotowac w domu krem czy mleczko na bazie miodu. Kilka przepisow znajdziecie w artykule: PROSTE DOMOWE KOSMETYKI NA BAZIE MIODU: modanabio.com/proste-domowe-kosmetyki-na-bazie-miodu/ modanabio.com/domowe-sposoby-na-ladna-cere/ Pozdrawiam hardaska Odpowiedz Link
madie91 Re: kosmetyki naturalne 18.11.13, 12:57 Zapraszam do mojego sklepu internetowego z kosmetykami naturalnymi z Rosji, Syrii, Indii, Maroka i Włoch. Znajdziecie u mnie kosmetyki takich firm jak: Planeta Organica, Love2mix Organic, Royal Alepp, Przepisy Babci Agafii, Fitokosmetik, Khadi, Omnia Labolatoires i inne. Niskie ceny i szybka wysyłka gwarantowana:) naturaorganika.pl Zapraszam serdecznie:) Odpowiedz Link