kasiulinka78 10.11.06, 09:32 Pijecie wrzątek na zdrówko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re-flex Re: Gorąca woda 10.11.06, 10:13 pijemy:) no, może nie wrzątek, wrzątek, ale b. ciepłą wodę. Odpowiedz Link
figo66 Re: Gorąca woda 11.11.06, 09:55 Stosowałam rano gorącą wodę z cytryną,po czym,po pół godziny, glinkę zieloną rozpuszczoną w poł szklanki wody...w celu oczyszczenia z posorzytów.Bardzo skuteczne!Nie sądzę jednak że na codzień gorąca woda jest o.k.!? Odpowiedz Link
lilith_6 Re: Gorąca woda 11.11.06, 22:06 A co z wysuszającymi właściwościami gorącej wody, o których pisze Ciesielska? Odpowiedz Link
kasiulinka78 Re: Gorąca woda 12.11.06, 09:32 No właśnie lilith.mam teraz dziwny problem,bo za jednym zamachem wzięłam się za ciesielską i temeli i jest między nimi tyle sprzeczności,że już sama nie wiem.Jedno jest pewne albo będę słuchać jednej albo drugiej.I tak jest w przypadku np. gorącej wody dlatego postawiłam na forum to pytanie.Ciesielska jest na nie,Temelie -zdecydowanie na tak!I jest pełno takich sprzeczności,nawet w klasyfikacjach produktów do poszczególnych smaków. Odpowiedz Link
didi_max Re: Gorąca woda 12.11.06, 12:52 Wrzątek, oczywiście taki co to już nie poparzy jest bardzo dobrym i uniwersalnym napojem. Odpowiedz Link
silvja Re: Gorąca woda 13.11.06, 10:42 gdzies czytalam ze picie z rana szkl.cieplej wody jest dobre na oczyszczanie wątroby -tak przez 3 tygodnie Odpowiedz Link
oliffka5 Re: Gorąca woda 13.11.06, 19:58 No własnie wrzątek to raczej poparzy a taka woda co już nie parzy to raczej ciepła a taką lubimy :-) Odpowiedz Link