bojajestemjerzy 05.08.09, 06:06 Czy ktos z was bral udzial w szkoleniu i nauce metody Bruno Groninga ? Czy moglby podzielic sie wiadomosciami "jak" "gdzie " i z jakim skutkiem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnamajka75 Re: Bruno Groning 07.08.09, 16:28 brał,cóż nie każdemu dane jest odczuć ten heilstrom,ja nie czuję powiem szczerze,to nie znczy ,że nie działa obok mnie kobieta po nastawieniu się odczuwała ogromny przypływ sił Odpowiedz Link
mercuria34 Re: Bruno Groning 07.08.09, 22:23 Czy moglbys cos wiecej o tym nastawianiu sie powiedziec?Jak taki kurs wyglada? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Bruno Groning 07.08.09, 23:36 tu nie ma żadnych kursów jest tzw. wprowadzenie.po którym uczestniczy się w takim spotkaniu podczas którego w czasie słuchania klasycznej muzyki nastawia się czyli mówiąc prosto jest to swego rodzaju głęboki relaks,naprawde głęboki i niektórzy odczuwają ciepło,ogromna siłę,spokój różne są doznania.Polecam wpisanie w google tam można znaleźć adres ,proszę napisać i zaraz dostaje się odpowiedź z terminem i miejscem spotkan Odpowiedz Link
bojajestemjerzy Re: Bruno Groning 08.08.09, 14:38 Dziekuje Ci Majko za odpowiedz ! Czy jest gdzies jakies video na ktorym pokazuja to wprowadzenie ??? jest duzo stron o Bruno G.ale wlasnie tego nie ma ,tylko ogolne wiadomosci.Przegapilem spotkanie z grupa z Niemiec z kola B.G.w zaszlym roku w Toronto i nieznalazlem nikogo kto sie tym tutaj zajmuje. Jaki % ludzi odbiera ta energie ?? Bylem uczestnikiem innych kursow z pobieraniem energji ,i na cala sale 30-50 osob tylko kila ,3 moze 5 ,bylo w stanie pochwycic energie ! Czy w Twoim przypadku bylo podobnie ? Jak dlugo trwalo to wprowadzenie ? Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Bruno Groning 09.08.09, 11:13 nie ma filmów polega to na :siadasz z prostymi nogami tzn. zgięte w kolanach,ręce wnętrzem dłoni do góry leżą na kolanach,słuchamy spokojnej muzyki,np. symfonicznej uspokajającej i relaksujemy się,na spotakaniach była to muzyka z płyt dostępnych na tych spotkaniach..potem opowieści o nauce Bruna .Koło mnie dużo ludzi odczuwało ok. 50%,ale ja nie czułam,może dlatego ,że jestem lekarzem i biorę to wszystko ze sceptycyzmem...Nastawiania bo tak to nazywamy dobrze robic o 9 i 21,gdyż podobno energia jest silna-tak mówią założenia.W trakcie tych nastawiań myślimy o rzeczach przyjemnnych i modlimy sie o ZESŁANIE ZDROWIA broń Boże nie myśl- proszę o uwolnienie od choroby,żednej myślio chorobie.POczytaj "Sekret" zasady są zbieżne. Odpowiedz Link
bojajestemjerzy Re: Bruno Groning 10.08.09, 04:27 dziekuje Ci Majko za odp. I jeszcze jedno pytanie .W jaki sposob ,i w jakim celu uzywa sie zdjecia Bruno G. ?? Czy jest to konieczne , czy tylko raczej pomocne ? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Bruno Groning 11.08.09, 19:58 jest to pomoc-niektórym pomaga przyłożenie zdjęcia do chorej części ciała np.przy zranieniu-wg mnie wszystko zakorzenia się w głębokiej wierze w Boga obojętnie jakiego jesteś wyznania. Odpowiedz Link