sugar.and.spice 06.01.07, 17:11 Nastepna z moich ulubionych grup. Czy ktos juz slyszal ich najnowsza plyte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: The Roots 07.01.07, 18:48 CKurde już dawno ich nie słuchałem, a była to jedna z moich ulubionych grup swego czasu. muszę sprawdzić jaCK teraz grają. DzięCKi za przypomnienie mi o nich Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: The Roots 08.01.07, 05:50 Nie ma za co. Wlasnie slyszalem ze maja wydac cos nowego dlatego spytalem. tez nie moge sie doczekac zeby to uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: The Roots 08.01.07, 22:23 jeżeli to jest "Game theory" to tak. właśnie za to lubiłem the roots dużo instrumentów i nie zeszmacili się jak choćby black eyed peas, które kiedyś lubiłem, a teraz toczyłem z kimś boje na tym forum jaką popową grupą się stało. jeszcze raz dzięki za przypomnienie mi o nich Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: The Roots 17.01.07, 09:28 Tak, chodzilo mi o Game Theory. Od tamtej pory nic nowego nie wydali. Super grupa! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.and.spice Re: The Roots 30.04.07, 18:06 The Seed www.youtube.com/watch?v=l55FN6bj0zE Odpowiedz Link Zgłoś