julyana 08.09.09, 20:43 od orzeszków w paprykowej panierce, jazdy na rowerze i serialu Dr House. Musiałam to z siebie wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopadowa81 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 20:45 Ja od Housa tez(mam wszystkie sezony na dvd tatataaaa)! Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 20:51 Ja dopiero niedawno otrzymałam piąty, przerobiłam 1/3, ale do końca tygodnia pewnie cały pójdzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:11 Co Wy wszyscy z tym House'm???!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:17 Ludzie mało bystrzy lubią śmiać się 20 razy z tych samych dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:22 Bo my Housa kochamy,ja jestem na 3 plytce na odcinku pt"Kitty"(mam po angielsku),mam jescze dwie i pol plyty do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:24 Ja obejrzałem pierwszy sezon, w drugim czekałem tylko na cycki Cuddy. Seriale są nudne z założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 20:48 A ja dzisiaj doszedłem do wniosku że jestem ordynarny handełes bez ogłady. I się nie przejmuję, co jedynie utwierdza mnie w powyższej konkluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:27 Nie wiadomo, ale wydaje się że z genów. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:28 a mnie dziś wyciąto za urojony antysemityzm :-), przy czym tak naprawdę to za prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:37 alpepe napisała: > a mnie dziś wyciąto za urojony antysemityzm :-), przy czym tak naprawdę to za > prawdę. zaprawde powiadam ci - prawda zwyciezy:))))) ale szalejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:40 no, łobuzuję czasem na forach politycznych, bo widzę, jak publikę robi się w ch.. Zawsze tak w sumie było, ale ja się zradykalizowałam i walczę z tym, na ile mogę, jeden zgłosi do wycięcia, że bzdury, drugi się zastanowi nad treścią, trzeci zacznie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:56 Szczęściem ostatnim czasów dla Polski jest zanik poprawiaczy świata a wysyp poprawiaczy własnego bytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:17 no nie wiem, czy zagarnięcie państwowego majątku przez komuchów, postkomuchów, solidaruchów, i kto tam się jeszcze dorwał do koryta prywatyzacyjnego i upadłościowego, jest takim szczęściem dla Polski, bo zapewne do tego piłeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:27 zeberdee24 napisał: > A ja dzisiaj doszedłem do wniosku że jestem ordynarny handełes bez ogłady. I si > ę > nie przejmuję, co jedynie utwierdza mnie w powyższej konkluzji. to sie tez da wyleczyc,pod warunkiem,ze pacjent bedzie posluszny Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach nastepna do leczenia 08.09.09, 21:25 wszelkie uzaleznienia nalezy uniezalezniac od uzaleznien.nie ma innej rady na normalna egzystencje Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:29 no to będzie z Ciebie niezła kluska od siedzenia, oglądania i żarcia orzeszków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:51 no popatrz ją jaka złośliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:02 Nie będzie, bo na rowerze jeżdżę.;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:07 No co Ty, 10 metrów sprzed klatki do samochodu na parking.:DDD Ja tam staram skupiać się na pozytywach, ale pesymiści też muszą być na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:11 zapominałaś o realistach, ale tak to jest u tych co to tylko czarne i białe odróżniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:14 Oj, chyba ktoś ma dzisiaj gorszy dzień. :) Realista nie pominąłby roweru i nie skupiłby się tylko na negatywnych skutkach. Ale tak to jest u tych, którzy tylko czarne widzą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:20 oj chyba ktoś nie może przeboleć, że niektórzy nie pieją z zachwytu nad słabościami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:29 Oj, chyba ktoś zbyt poważnie traktuje forum, skoro dorabia ideologie do wpisów obcych ludzi. Ale ok, przejęłam się i od dzisiaj nie tknę orzeszków - mam nadzieje, że to poprawi Ci nastrój i będzie Ci się lepiej spało. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:35 oj chyba ktoś z bardzo do siebie bierze co inni piszą co do orzeszków nie powiem CI gdzie mam czy je jesz czy nie żeby Ci apetytu nie psuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:42 lacido napisała: > oj chyba ktoś z bardzo do siebie bierze co inni piszą zgubiłaś literkę "a" ;) a tak poważnie, to w sumie jej wątek więc ma prawo brać do siebie to co inni o niej piszą :) oczywiście nie musi się z tym zgadzać ale zawsze jest ciekawie poczytać uwagi innych, nawet te złośliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:44 jan_hus_na_stosie napisał: > zgubiłaś literkę "a" ;) oj podkreśl na czerwono :) to w sumie jej wątek więc ma prawo brać do siebie to co inni o > niej piszą :) a ktoś broni? oczywiście nie musi się z tym zgadzać ale zawsze jest ciekawie > poczytać uwagi innych, nawet te złośliwe ;) ja ktoś jest nadwrazliwy to powinien uważać na to co pisze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 09.09.09, 16:23 > oj chyba ktoś z bardzo do siebie bierze co inni piszą Cóż za samokrytyka, nie wierzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
liliankaa77 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 21:59 Ja od pizzy, zapiekanek, joggingu, trekkingu, seksu i literatury oraz seriali Sci-Fi. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:09 Chyba jestem jedyną osobą na świecie, która nie znosi zapiekanek (jeśli mówimy o tych z bagietką). Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Jestem uzależniona 08.09.09, 22:40 a ja strułam się ostatnio orzeszkami,chipsami i innymi świństwami... i miast seks uprawiać,siedziałam pół nocy z głową w kiblu!!! Traumę mam i depresję z tego powodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Jestem uzależniona 09.09.09, 10:41 Ja też ! Ja też ! jestem uzależniona ....... od zakupów lakierów do paznokci. Przestałam je liczyć bo się boję.... i cześć porozdawałam koleżankom i poszła do śmieci. Ale dziś widziałam dwa taaaakie fajne kolory.... Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Jestem uzależniona 09.09.09, 11:04 A ja mam kaca.. ;( Jak mam kaca w pracy to umieram i czekam na otwarcie chińczyka, dopiero o 11.30. Potrzebuję ichniejszego rosołu. Może być, że jestem uzależniona. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Jestem uzależniona 09.09.09, 16:27 ja od gier escapowych i netu w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś