asche_zu_asche 27.09.09, 19:00 Upiłam się buuu... Na jutro skoro świt mam być trzeźwa. Jak to zrobić? (try razy umyłam zęby,zjadłam rosołek, chwieję się i jestem szczęśliwa...)co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: ER 27.09.09, 19:03 wypij bardzo slodka herbate, zjedz cos tlustego a wymiotu jak ktos radzil to odpusc sobie. sa ludzkie sposoby na pozbycie sie % z organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: ER 27.09.09, 19:05 znam ten ból. ja co prawda upiłam się wczoraj i dziś nad ranem. w międzyczasie mało jadłam i prawie nie myłam zębów. mimo to, niestety już wytrzeźwiałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: ER 27.09.09, 19:07 jedzenie tłuszczu tylko pogarsza sprawe, bo zajmuje czas watrobie poza tym mysle, ze do rana jakos tam wytrzeżwiejesz, wazne, zeby nie miec kaca, idz na spacer i spac Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: ER 27.09.09, 20:31 na wytrzeźwienie-kawa (gorzka) z cytryną....a potem dużo dużo wody mineralnej... Choć na każdego co innego działa...ja wolę neste,a na kaca zupkę chińską,albo jakiegoś fast fooda :] Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: ER 27.09.09, 20:39 Na wirtualnym alkomacie policz sobie kiedy wytrzeźwiejesz. www.prawojazdy.com.pl/aplikacje/prawojazdy/alkomat/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: ER 27.09.09, 20:42 aha. myślałam, że paluszek trzeba będzie przyłożyć jak przy teście na ciążę, ale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ER 27.09.09, 20:50 będę trzeźwiał 3 h i 20 m po 20 kieliszkach wódki szkoda że tak krótko Odpowiedz Link Zgłoś