Dodaj do ulubionych

Szczęśliwe 42

• Gość: ert Re: Szczęśliwe 42 IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 12:48
      qrcze, lamentowanie grubych kaszalotów.. z ktorych sie wylewa..
      • Gość: mimia Re: Szczęśliwe 42 IP: *.adslplus.ch 21.01.04, 17:36
        A z ciebie sie glupota wylewa!!
    • Gość: Katulla Re: Szczęśliwe 42 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 18:55
      Szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce za bardzo, że w Brazylii moda na
      puszyste kształty... w Brazylii, no właśnie, gdzie tyle się robi operacji
      plastycznych? Powątpiewam... Ale pal sześć, nie byłam tam.
      Chciałabym się przyłączyć do narzekania na przemysł odzieżowy, bo sama noszę
      46, jestem niewysoka i faktycznie tęga. I co? Nie mam prawa?! Owszem, powinnam
      schudnąć, bo tusza naprawdę zagraża mojemu zdrowiu, ale NIE PRZEJDĘ NA DIETĘ!
      Uważam, że mam obywatelskie prawo jeść czekoladki i spaghetti.
      W większości sklepów rozmiary kończą się na 40-42... kolekcje młodzieżowe są
      mikroskopijne, a zapewniam, że w wieku 15 lat też byłam tęga i nie rosłam.
      Najgorzej jest z bielizną - chodzi mi o dolną, biust mam na szczęście średni.
      W większości firm stringi kończą się na L. I szlus absolutny. Owszem, bardzo
      możliwe, że większość kobiet tęgich lubi bardziej zakrytą bieliznę, ale gdyby
      szyć TROSZKĘ stringów XL, byłyby przynajmniej dostępne, gdyby zabrakło,
      możnaby zamówić... A firmy rezygnują z ich szycia CAŁKOWICIE.

"Estetów" uspokajam, że a) nie noszę spodni biodrówek, b) prawie nie posiadam
      krótkich bluzek, c) kostium kąpielowy mam bardzo zakryty, bo nad wodę chodzę
      uprawiać sport, a nie pluskać się albo opalać, d) nikt mnie w stringach nie
      widział, bo partnera nie mam i nie miałam, a ogólnie jestem wstydliwa i jeżeli
      mam na sobie stringi albo coś przejrzystego, nie zdarza mi się przemknąć w
      obecności mamy po domu w samej bieliźnie.
      A w ogóle to radzę zamknąć oczy... bidaki, lato idzie... Lepiej popatrzcie,
      jak straszliwie miasta są oszpecone przez nierówne chodniki, przy tym idąca
      ulicą tęga kobieta to pryszcz... :[
      • kohanek Re: Szczęśliwe 42 23.01.04, 07:51
        ale MOnika Belucci ma sztuczne cy.ki.
    • Gość: dragoness Re: Szczęśliwe 42 IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 23.01.04, 02:14
      jaki zart z tymi linkami przy artykule?????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka