Gość: ert Re: Szczęśliwe 42 IP: *.icpnet.pl 21.01.04, 12:48 qrcze, lamentowanie grubych kaszalotów.. z ktorych sie wylewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimia Re: Szczęśliwe 42 IP: *.adslplus.ch 21.01.04, 17:36 A z ciebie sie glupota wylewa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katulla Re: Szczęśliwe 42 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 18:55 Szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce za bardzo, że w Brazylii moda na puszyste kształty... w Brazylii, no właśnie, gdzie tyle się robi operacji plastycznych? Powątpiewam... Ale pal sześć, nie byłam tam. Chciałabym się przyłączyć do narzekania na przemysł odzieżowy, bo sama noszę 46, jestem niewysoka i faktycznie tęga. I co? Nie mam prawa?! Owszem, powinnam schudnąć, bo tusza naprawdę zagraża mojemu zdrowiu, ale NIE PRZEJDĘ NA DIETĘ! Uważam, że mam obywatelskie prawo jeść czekoladki i spaghetti. W większości sklepów rozmiary kończą się na 40-42... kolekcje młodzieżowe są mikroskopijne, a zapewniam, że w wieku 15 lat też byłam tęga i nie rosłam. Najgorzej jest z bielizną - chodzi mi o dolną, biust mam na szczęście średni. W większości firm stringi kończą się na L. I szlus absolutny. Owszem, bardzo możliwe, że większość kobiet tęgich lubi bardziej zakrytą bieliznę, ale gdyby szyć TROSZKĘ stringów XL, byłyby przynajmniej dostępne, gdyby zabrakło, możnaby zamówić... A firmy rezygnują z ich szycia CAŁKOWICIE. "Estetów" uspokajam, że a) nie noszę spodni biodrówek, b) prawie nie posiadam krótkich bluzek, c) kostium kąpielowy mam bardzo zakryty, bo nad wodę chodzę uprawiać sport, a nie pluskać się albo opalać, d) nikt mnie w stringach nie widział, bo partnera nie mam i nie miałam, a ogólnie jestem wstydliwa i jeżeli mam na sobie stringi albo coś przejrzystego, nie zdarza mi się przemknąć w obecności mamy po domu w samej bieliźnie. A w ogóle to radzę zamknąć oczy... bidaki, lato idzie... Lepiej popatrzcie, jak straszliwie miasta są oszpecone przez nierówne chodniki, przy tym idąca ulicą tęga kobieta to pryszcz... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragoness Re: Szczęśliwe 42 IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 23.01.04, 02:14 jaki zart z tymi linkami przy artykule????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś