Gość: Winogrady FC IP: *.rtk.net.pl 10.01.04, 10:42 Panie Tomaszu polecam www.hattrick.org - bedzie mógł się Pan wcielić w charyzmatycznego lideraa drużyny. Tylko trzeba uważać bo to wciąga jeszcze bardziej... Pozdrawiam Prezes Winogrady FC:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: novicka Re: Piękno stopera IP: *.compi.net.pl / 192.168.0.* 10.01.04, 12:46 Alez Pan ma wiedze na ten temat! Jestem pelna podziwu, niezle. Nie interesuje mnie pilka nozna, ale caly ten artykul czytalam jednym tchem. To sie nazywa miec pasje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Piękno stopera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 00:53 jakiejś szczegolnie zaawansowanej wiedzy na temat piłki noznej to w artykule nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Piękno stopera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:54 Ja tam pamiętam, jak pan Lis kiedyś napisał był felieton o tym, jak to w Polsce niszczy się ludzi sukcesu. Sztandarowym przykładem na poparcie tej tezy było usunięcie z funkcji trenera reprezentacji pana Janusza Wójcika po osiągnięciu wiekopomnego sukcesu, czyli zajęciu trzeciego miejsca w grupie eliminacji Mistrzostw Europy. Ciekawym, czy jego opinie w innych sprawach są równie trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piękno stopera IP: *.top.net.pl 10.01.04, 13:03 Effenberg - rudy, brzydki, antypatyczny... Oglądałem kiedyś mecz aktorzy kontra TVN i Lis był bardzo podobny do niego hehe. Też jest przecież blondynowato-rudawy, też jak się zmęczy jest cały czerwony. Tylko Effe miał jeszcze takie zbójeckie spojrzenie, jakby każdego rywala chciał zabić. Spójrzcie też kim się Lis zachwyca: Nesta, Kosowski, Beckham. Śliczni, dlugowłosi, żadni artyści futbolu, ale Lis lubi na nich patrzeć (!). Zgroza. Na miejscu jego żony nie pozwoliłbym mu oglądać tych meczów, skoro bardziej od gry interesuje go patrzenie na przystojnych chłopów w krótkich spodenkach. Lubię Lisa jako dziennikarza, ale niech lepiej o futbolu się nie wypowiada. Gdy moja dziewczyna przeczyta ten wywiad, gotowa pomyśleć, że każdy kibic ogląda mecze tylko w celach gapienia się na młodych facetów... Prawdziwych kibiców interesuje głównie piękno futbolu, jego nieprzewidywalność. Futbol jest piękny w swej niesprawiedliwości, czasem krzywdzi lepszych. Byłby niczym bez artystów, ale prawdziwi kibice zachwycą się bardziej grą Zidane'a niż nową fryzurą Beckhama. A Lis-kibic właśnie głównie tym się interesuje, przynajmniej można odnieść takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Piękno stopera IP: 80.75.160.* 11.01.04, 23:13 Zabierzcie tego Lisa, wezcie go usuncie z mediow - taki pacan i cham jak on nie jest kims wartym sluchania i ogladania - to typowy polski burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Piękno stopera IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.04, 21:50 Gość portalu: hehe napisał(a): > Zabierzcie tego Lisa, wezcie go usuncie z mediow - taki pacan i > cham jak on nie jest kims wartym sluchania i ogladania - to > typowy polski burak. wiekszy burak niz ty, czy troche mniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Piękno stopera IP: 80.75.160.* 14.01.04, 00:38 Mysle, ze dokladnie taki jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjonat Panie Lis, zwracam Panu Honor (za Futbol, nie za tv) IP: *.du.simnet.is 20.01.04, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Piękno stopera IP: *.maryland.dialup.pol.co.uk 20.01.04, 15:15 milo jest wiedziec, ze ktos sympatyczny i nieglupi jak TL cierpi na te sama przypadlosc - pozdrowienia dla niego i wszystkich fanow pilki! Odpowiedz Link Zgłoś
wangog78 Re: Piękno stopera 20.01.04, 15:45 Panie Tomku. Jestem milo zaskoczony Pana podejsciem do futbolu i koszykowki. Ogladam Fakty prawie codziennie i gdyby nie Pan to by nic z tych faktow nie bylo. Myslalem ze tylko czyta Pan tekst pod/nad kamera i OK. A tu niespodzianka. Jest Pan naprawde inteligentnym facetem no i oczywiscie wykszalconym. "Kube Wojewodzkiego" tez z Panem ogladalem. JEstem Pana fanem ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwe Re: Piękno stopera IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 20.01.04, 20:16 Jedna uwaga. Jeśli dobrze pamiętam akcję DM z meczu przeciw Anglikom to minął on nie 7 a 9 rywali ( 2 dwukrotnie ). Czy mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Piękno stopera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.04, 16:56 najbardziej w ludziach cenie szczerosc, pewnie dlatego caly artykul odebralem jako kamuflaz tego, do czego Pan sie nie przyznaje.. niewazne - nie moja sprawa, cenilbym Pana wysoko,gdyby nie ta gra pozorow wokol Pana Osoby.. patrzac - widze klamce - odbiera mi to chec do patrzenia, czytania tez Odpowiedz Link Zgłoś