ula3912 07.10.09, 11:51 Napiszcie proszę czy podobają sie Wam kozaki są długie za kolano moge kupic równiez w kolorze czarnym i różowym fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1996880,2,2,ocen-kozaka.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingeborg Re: Oceń kozaka 07.10.09, 11:53 brązowe jeszcze oblecą, ale w różowych to tylko na trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:05 Bez rewelacji, powiedzialabym - nierzucajace sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:07 E tam, jak już kozaki to bardziej erotyczne. Wąska szpilka, zamiast tego obcasika, przylegające do nózki, (wg mnie: czarne), i żeby miały coś co dodatkow przykuwa wzrok. Moje mają wcięcia z tylu i sznureczki. A i koniecznie pod koniec wieczoru bo balowaniu w takich kozaczkach mężczyzna-fetyszysta lub czuły/kochający, który rozmasuje ci stopy. Nie miałam jeszcze szpilek powyżej 15 cm. po których nie boli sródstopie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:17 "Szpilki powyżej 15 cm", świetne;-) Czemu nie od razu 30 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:25 Noszę szpilki do dwudziestu cm. I nie widzę w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:56 nowel1 napisała: > Musi to paradnie wyglądać ;-) Zależy do czego takie buty są załozone i w jakiej sytuacji. I jak sam but jest wykonany. Do pracy nosze szpilki o standardowej długości, na codzień chodzę na płaskich, a czasem na randkę zakładam te na wysooookim. Albo na przyjęcie, albo do klubu. Mężczyźni lubią wysokie obcasy, ja lubię zainteresownie mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Oceń kozaka 07.10.09, 13:27 Zainteresowanie mężczyzn, którym podobają się 15 cm szpile, rekompensuje Ci ból śródstopia? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Oceń kozaka 07.10.09, 21:29 takie na wysooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookim, to mi się kojarzą z damami lekkiej konduity a zalinkowane - takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Oceń kozaka 08.10.09, 23:36 >Mężczyźni lubią wysokie obcasy, ja lubię > zainteresownie mężczyzn. Zapomniałas dodać "niektórzy" przed "mężczyźni". Podobno niektórzy mężczyźni lubią też owce. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Oceń kozaka 08.10.09, 18:47 twojabogini napisała: > Noszę szpilki do dwudziestu cm. I nie widzę w tym nic dziwnego. Weź zrób zdjęcie takich butów i wklej tutaj bo zastanawiam się jak wyglądają buty, w których długość szpilki niemal dorównuje długości stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Oceń kozaka 08.10.09, 18:58 O mamo, albo masz stope rozmiar 59, albo nosisz jakies wielkie koturny, bo inaczej sobie tego nie wyobarzam... Odpowiedz Link Zgłoś
sondey Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:19 mi się bardzo podoba :) ale ze względu na wysoki obcas- ja bym nie kupiła :) ogólnie okej :) Odpowiedz Link Zgłoś
comedia_finita Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:38 sic, jakby były płaskie to bym brała różowe :) super są niekoniecznie na trasę, trzeba mieć trochę fantazji :P a do :twoja bogini - ile masz wzrostu, że możesz sobie pozwolić na takie szpile? ja mam 172cm, więc jakoś nie wyobrażam sobie 15 dodatkowych :P Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:58 comedia_finita napisała: > a do :twoja bogini - ile masz wzrostu, że możesz sobie pozwolić na takie szpile > ? > ja mam 172cm, więc jakoś nie wyobrażam sobie 15 dodatkowych :P 156 :) w dłuuuugich szpilach jestem wyższa od ciebie tylko o 4 cm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Oceń kozaka 07.10.09, 12:41 ula3912 napisała: > Napiszcie proszę czy podobają sie Wam kozaki są długie za kolano Sam ten kozak na zdjęciu nie jest zły (choć wolę obcasy w kolorze skóry buta), natomiast problem z tego rodzaju obuwiem polega na tym...że nie pasuje do żadnego stroju. Moim zdaniem nie wygląda korzystnie ani do spódnic, ani do spodni. Może ew. do krótkich spodenek i kryjących rajstop...ale wtedy mamy efekt nieco burdelowy, nie bardzo na uczelnię ani do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie lepiej od razu rybaki? 07.10.09, 12:45 www.nopex.com.pl/images/f_s/2016.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Oceń kozaka 08.10.09, 10:56 eee, skoro nie chodzi o kozaków zaporoskich ani o koźlarza czerwonego... Nuuudy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Oceń kozaka 08.10.09, 23:29 ja myślałam, że może jeszcze chodzić o mężczyzn cenionych w grupie rówieśniczej za zadziorność i skłonność do ryzyka i z tego powodu zwanych "kozakami" a co do obuwia, to ponoć w XVI-wiecznej Wenecji noszono buty na kilkudziesięciocentymetrowym obcasie, prawdopodobnie jakieś potworne koturny. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Oceń kozaka 08.10.09, 23:39 i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4603576/image001-main_Full.jpg hehe Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Oceń kozaka 08.10.09, 13:34 Zalinkowane nie bardzo mi się podobają ;) Czarne są fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Po usunięciu obcasa - mogą być. 08.10.09, 23:38 Oczywiscie dla elfki-rangera. Do tego kurtka z frędzlami, łuk i można na łowy ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś