5th-avenue 12.10.09, 18:48 Czy macie swoj ideal jezeli chodzi o nogi? To moj stupidcelebrities.net/wp-content/42240.jpg Niestety moje nogi sa nieco bardziej umiesnione i to dla mnie niedoscigniony ideal. A wasze idealy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 18:59 Tu chyba kuzynka tej twojej uchwycona podczas przechodzenia przez jezdnię. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 19:03 to kosciste cos? przecie ani z tym sie pbawic w doktora bo by sie o jej miednice czlowiek poobijal ani to zdatne do chodzenia po gorach bo by sie rozkraczylo na pierwszym lepszym kamyku i polamalo lol takie nogi to do slupow albo na drabine sie nadaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 19:15 tym razem się zgodze calkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:27 nie znasz się, kozice jakoś dają radę z chudymi nóżkami skakać po górach :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 22:05 ale tylko dzieki temu ze maja ogonki i rogi :P Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:10 to proste, ogonek stanowi przeciwwage dla rogatej duszy. i stad nie wywalaja sie tylko skacza gdzie chca i jak chca. bez ogonka i rogow by sie przewracaly i lamaly :D nawet takie male koz.... kozaki :D maja juz ogonki. a ze rogata dusza wychodzi dopiero pozniej, tym lepiej dla nich bo maly kozak potrzebuje wiekszego rownowaznika, stad nie maja na poczatku rogow tylko same ogonki. prawda ze logiczne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:17 jakby nie było ogonka i rogów to nie było by co przeciwważyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:34 no tak, ale wtedy by juz nie chodzily po gorach tylko sie przewracaly i lamaly na amen. stad ogonki i rogi sa niezbedne :D i nie mozna tez zapominac o tym ze taki kozak ma cztery nogi, wiec juz samo to daje stabilnosc, dodatkowo wspomagana przez wspomiane juz ogonek i rogi. dlatego jak sama widzisz, cos na takich bidnych dwoch szczudlach nie moze chodzic po gorach, ot co :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 21:34 to dlaczego zwierzęta nie skaczące po górach też mają rogi i ogonki? na marginesie ja nie mam rogów ani ogona a radzę sobie w górach :D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 21:52 a bo widzisz, to takie odszczepience co wola po plaskim ;) wezmy takiego jelenium, po plaskim czlapie, zrzuca rogi bo mu ciezko na nogi a ogonek pozostaje bo mu odrosna :D radzisz bo radzisz ale juz nie poskaczesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 22:03 ejże rogi i poroże to nie to samo :) rdzę sobie świetnie :) ale co ja się będę chwalić :P Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 22:24 a ty to myslisz ze te rogi to tak gubia sila woli? przeca kazdy wie ze to mutanty :P a sie chwal, tylko jeszcze to ble ble ble wyjasnij :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 22:27 rogi to sie chyba ułamują poroże się gubi ;))) ble ble? to chyba bla bla było :D (poinspiruję się wątkiem o kobiecie przez duże "k") Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 19:23 nie powiem, powyższe posty mnie podniosły na duchu, bo sama chciałabym mieć takie nogi jak na zdjęciu, ale mieć nie będę:) natomiast patrzę na takie dziewczyny z nutką zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
delayla bueeee.... 12.10.09, 19:34 obrzydliwe, takie 2 patyki. Jakby rurki założyła to już w ogóle HORROR. A swojego ideału nie mam, ale na pewno nie takie kości.. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka masher :D 12.10.09, 19:55 >to kosciste cos? przecie ani z tym sie pbawic w doktora bo by sie o >jej miednice >czlowiek poobijal ani to zdatne do chodzenia po gorach bo by sie r>ozkraczylo na >pierwszym lepszym kamyku i polamalo lol takie nogi to do slupow >albo na drabine >sie nadaja :D prosze cie, nie moge. ost szlam z facetem i przed nami szla niska ale bardzo szczupla dziewczyna. zaczelam sie usmiechac i juz mi glupie mysli przechodzily do glowy. zaczelam moja reke porownywac z jej noga.moj chlopak tez obojetnie nie spogladal na nia. w pewnym momencie powiedzialam mu na ucho ze sobie nie porucha...sz bo jej cala poch..e rozpierd..li i ogolnie cale docinki polecialy nt seksu z nia i ogolnie smialismy sie jak porabani... no ale nas mozna uznac za porabanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: masher :D 12.10.09, 20:01 zawszezabulinka napisała: w pewnym momencie powiedzialam mu na ucho ze sobie nie > porucha...sz bo jej cala poch..e rozpierd..li i ogolnie cale docinki polecialy > nt seksu z nia i ogolnie > > smialismy sie jak porabani... no ale nas mozna uznac za porabanych :) A co mają nogi do pochwy...? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: masher :D 12.10.09, 20:08 chodzilo mi o caloksztal, zreszta ta zaprezentowana modelka tez nie wyglada na "trwala" w lozku.. przepraszam, mam glupi humor ;p Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: masher :D 13.10.09, 03:19 madzioreck napisała: > zawszezabulinka napisała: > > w pewnym momencie powiedzialam mu na ucho ze sobie nie > > porucha...sz bo jej cala poch..e rozpierd..li i ogolnie cale docinki pol > ecialy > > nt seksu z nia i ogolnie > > > > smialismy sie jak porabani... no ale nas mozna uznac za porabanych :) > > A co mają nogi do pochwy...? > Jak to mowi staropolskie powiedzenie... jakie tory taka stacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: masher :D 12.10.09, 23:10 zawszezabulinka napisała: prosze cie, nie moge. ost szlam z facetem i przed nami szla niska ale bardzo > szczupla dziewczyna. zaczelam sie usmiechac i juz mi glupie mysli przechodzily > do glowy. zaczelam moja reke porownywac z jej noga.moj chlopak tez obojetnie ni > e > spogladal na nia. w pewnym momencie powiedzialam mu na ucho ze sobie nie > porucha...sz bo jej cala poch..e rozpierd..li i ogolnie cale docinki polecialy > nt seksu z nia i ogolnie > > smialismy sie jak porabani... no ale nas mozna uznac za porabanych :) te twoje posty zawsze pokazuja jakie z ciebie zakompleksienie wylazi... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.t.a.1983 Re: masher :D 12.10.09, 23:39 "smialismy sie jak porabani... no ale nas mozna uznac za porabanych :)" PORĄBANYCH I CHAMSKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: bueeee.... 12.10.09, 19:58 Ja mam takie, niektorzy mowia ze ladne, ale ja sie zle czuje, uwazam ze moglabym miec troche grubsze. Takie 2 patyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:15 Boze te nogi sa okropne. Ciesz sie ,ze takich nie masz. Mi podobaja sie nogi,w ktorych widac roznice miedzy udem a lydka. tinypic.com/view.php?pic=24cv6tl&s=5 Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:18 mrs.solis napisała: > Boze te nogi sa okropne. Ciesz sie ,ze takich nie masz. Mi podobaja > sie nogi,w ktorych widac roznice miedzy udem a lydka. Mnie tez sie takiej podobaja jak piszesz, a ja tez mam takie chude, zawsze mialam i mam z tego powodu kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:16 Jessica Biel - na widok jej ciała można zzielenieć z zazdrości;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 00:00 mrs.solis napisała: > Boze te nogi sa okropne. Ciesz sie ,ze takich nie masz. Mi podobaja > sie nogi,w ktorych widac roznice miedzy udem a lydka. łydka nie powinna być grubsza od uda. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:31 mnie się podoba gdy łydka jest bardziej kształtna a nie taka w jednej linii z kolanem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
artystka123 Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:35 Mi zdecydowanie podobają się nogi Cameron Diaz - długie i zgrabne, nie wydają mi się zbyt kosciste;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian nie macie kompetencji by oceniać nogi 12.10.09, 21:41 5th-avenue napisała: > Czy macie swoj ideal jezeli chodzi o nogi? innych kobiet, bo same jesteście kobietami, a jedynymi którzy to mogą robić sa heteroseksualni mężczyźni najładniejsze nogi na Ziemi ma pani Theron farm3.static.flickr.com/2163/2242180830_53edb82a9b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: nie macie kompetencji by oceniać nogi 13.10.09, 00:01 wicehrabia.julian napisał: > heteroseksualni mężczyźni > > najładniejsze nogi na Ziemi ma pani Theron fe, uda brak Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 21:54 Mnie się bardzo podobają nogi tancerek, zazwyczaj są ładnie wyrzeźbione. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 22:05 ja kiedyś miałam problemy z ocenianiem zgrabności nóg -wydawało mi się, że jeśli nie są krótkie, grube i krzywe, to już są ładne. a tu jeszcze trzeba patrzeć na kształt łydek i wygląd kolan. ja np. mam takie nogi,że świetnie wyglądam w rurkach i wtedy wydaje się, że są superzgrabne. spódnica już niestety obnaża wszystko - mam brzydkie otłuszczone kolana i kołkowate łydki :/ a najpiękniejsze nogi jakie ostatnio widziałam ma ta pani: www.popoholic.com/photo.php?id=blake-lively-aug-03&title=Blake%20Lively i tu dla porównania: www.popoholic.com/photo.php?id=gossip-girls-cw09-05&title=Blake%20Lively%20Leighton%20Meester co ja bym dała za takie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:13 jak tylko przeczytałam tytuł wątku, od razu wiedziałam że zobaczę jakieś nieciekawe patyki i nie przeliczyłam się... moim zdaniem idealne nogi ma Edyta Górniak, Steczkowska też ma zgrabne. z zagranicznych gwiazd nikt mi nie przychodzi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:16 Przeciez to jeszcze dziecko. Wyrosnieta nastolatka majaca najwyzej 13-14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Ale nogi!!! 12.10.09, 23:26 to zdjecie nie odpowiada rzeczywistosci i to jest trick perspektywy, kata ujecia + photoshop. nie zdarza sie taka proporcja glowy do reszty bo jest robione tak by wydluzyc nogi Odpowiedz Link Zgłoś
bez_cukru_tak_jak_lubisz To sa "ale nogi!!!" 12.10.09, 23:47 blog.gettyimages.com/wp-content/uploads/2007/06/cameron-diaz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 00:03 bez_cukru_tak_jak_lubisz napisała: prwa noga jakby inna, brzydsza fe. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_cukru_tak_jak_lubisz Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 00:08 Przykrótka jak twoja prawa półkula xD Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 03:28 Ja lubie nogi Gisele Bundchen.e1.pudelek.pl/p335/297a6c980005f40748f29e40 Ale lubie tez swoje. Wiem, ze mam długie i zgrabne. :) Podobnie jak wie to kilka firm rajstopiarskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
internetowka Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 12:58 erillzw napisała: > Ale lubie tez swoje. Wiem, ze mam długie i zgrabne. :) > Podobnie jak wie to kilka firm rajstopiarskich ;) co Ty nie powiesz> Na bazarze, czy w chińskim centrum je prezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 15:32 Ehhh ta ludzka zazdrosc, az sciska ze ktos wie co ma i jeszcze o tym mowi. Nie kolezanko tak sie składa, ze zatrudniały mnie duze firmy rajstopiarskie ktorych produkty mozna dostac w galeriach handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 16:03 Gratulacje :) Wrzucisz jakąś fotkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 16:12 www.rajstopy.pl/rajstopy/21a.jpg www.rajstopy.pl/rajstopy/21l.jpg www.rajstopy.pl/rajstopy/26b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.soltysa Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 17:22 Raklama rajstop to w duzej mierze dzielo photoshopa. Na twoim blogu o ciuchach widac wyraznie, ze masz grubawe uda. Nogi w realu roznia sie nieco od tych na opakowaniu rajstop ;) Na opakowaniu rajstop siegaja do przyslowiowej szyi a na blogu tego nie widac. Twarz zreszta tez chyba "ulepszyli" komputerowo porownujac z tym, co widac na blogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 19:03 Na twoim blogu o ciuchach > widac wyraznie, ze masz grubawe uda. I co jeszcze ma nie tak? Krzywo położony parkiet pewnie? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 23:25 kochanka.soltysa napisała: > Raklama rajstop to w duzej mierze dzielo photoshopa. Obiektywu koleżanko, obiektywu. > Na twoim blogu o ciuchach > widac wyraznie, ze masz grubawe uda. :D tak sie składa, ze jak robisz zdjecia z dolu to inaczej wygladaja uda niz gdy robisz z wysokosci pasa. Ale dobrze wiedziec, ze "wprawne oko" zpbaczy ze mam grubawe uda. :D > Nogi w realu roznia sie nieco od tych na o > pakowaniu rajstop ;) Seriooo?? Wiesz z autopsji? :) > Na opakowaniu rajstop siegaja do przyslowiowej szyi a na b > logu tego nie widac. Bo na blogu mam zdjecia z innym swiatlem, inaczej mam ulozony aparta i tematem mojego bloga sa ciuchy a nie nogi. Taka idea bloga szafiarskiego, w razie jakbys nie wiedziała. > Twarz zreszta tez chyba "ulepszyli" komputerowo porownuja > c z tym, co widac na blogu :) Nie no cala jestem zfotoszopowana przeciez.. zeby nie bylo, ze tacy ludzi chodza po ziemi i laski takie jak Ty mogly sie czuc lepiej ze nie mozna tak wyglądac w realu :) Lepiej Ci jak rozumiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 09:45 wklej swoje zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 19:55 erillzw napisała: > ;) wyciągniete i wyprostowane fotoszopem. polki maja skrzywione nogi, bo sie kochją w jednej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
betsy1977 Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 20:39 No wlasnie tez mysle, ze to fotoszop bo na blogu nogi erillz maja jednak troche inny ksztalt, nie sa takie dlugie i smukle Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 21:35 zdradź która tak deformuje (a ja głupia myślałam, że koślawe nogi to zaniedbanie rodziców) i jak się to ma do męskich krzywulców? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 22:22 lacido napisała: > zdradź która tak deformuje (a ja głupia myślałam, że koślawe nogi to zaniedbanie rodziców) i jak się to ma do męskich krzywulców? chcesz,żeby dziecko nogi wyciągnęło? skoro masz nie zdeformowana to o co bieg, jeśli zaś Cie to dotyczy to chyba nie musze Ci mówić jaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 22:30 grassant napisał: > > chcesz,żeby dziecko nogi wyciągnęło? ?? skoro masz nie zdeformowana to > o co bieg, jeśli zaś Cie to dotyczy to chyba nie musze Ci mówić > jaka :) niby wszystko z nimi ok, jednak może jesteś światowej sławy ortopedą i mogłoby się okazać że jednak nie do końca ok i mogłabym temu jakoś zaradzić jakaś eksperymentalna forma rehabilitacji poprzez pozycje seksualne czy coś :P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 22:34 > skoro masz nie zdeformowane to > > o co biega, jeśli zaś Cię to dotyczy, to chyba nie musze Ci mówić > > jaka :) > > niby wszystko z nimi ok, jednak może jesteś światowej sławy ortopedą i mogłoby się okazać że jednak nie do końca ok i mogłabym temu jakoś zaradzić jakaś eksperymentalna forma rehabilitacji poprzez pozycje seksualne czy coś :P naturalnie, ze możesz masz X Y O?? Odwrotne Y? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 23:27 chyba bez naocznych konsultacji się nie obejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 23:57 lacido napisała: > chyba bez naocznych konsultacji się nie obejdzie ;) kiedy chciałabyś sie im poddać? Sprawa pilna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:28 lacido napisała: > to może ja się dostosuję :P jest kilka wolnych terminów. proszę na priv@ga.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:44 lacido napisała: > no to pierwszy wolny proszę ;) hehehehe. nie mam przecież ze sobą po nocy kalendarza. zapisy prowadzę w godz 10-12 :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:47 no jak to nie masz?? jestem zawiedziona :( Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:53 lacido napisała: > no jak to nie masz?? jestem zawiedziona :( nie prowadzę pamiętnika i innych podobnych zapisków :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:56 i jaka szkoda, trzeba czekać do rana ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 01:02 lacido napisała: > i jaka szkoda, trzeba czekać do rana ;/ wybacz, nie pracuję 24x7, rozgraniczam życie prywatne od zawodowego... Hmm... przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:00 lacido napisała: > chyba bez naocznych konsultacji się nie obejdzie ;) no i wiesz,że są to dokładne konsultacje organoleptycznie Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:07 grassant napisał: > lacido napisała: > > > chyba bez naocznych konsultacji się nie obejdzie ;) > > no i wiesz,że są to dokładne konsultacje organoleptycznie galwanicznosc to podstawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:29 erillzw napisała: chyba bez naocznych konsultacji się nie obejdzie ;) > > > > no i wiesz,że są to dokładne konsultacje organoleptycznie > > galwanicznosc to podstawa :D NOGI to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:31 lacido napisała: > a nie wizualno manualne? tak, manualne, na kończyny ma wpływ caały organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:33 grassant napisał: na kończyny ma wpływ caały organizm. to jakaś naukowa teza? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:45 lacido napisała: na kończyny ma wpływ caały organizm. > > to jakaś naukowa teza? bardziej opieram sie na własnym, wieloletnim doświadczeniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:48 chyba kończyny mają też wpływ na resztę zwłaszcza te dolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 00:56 lacido napisała: > chyba kończyny mają też wpływ na resztę zwłaszcza te dolne :) oczywiście, na akcje serca, na trakt respiracyjny... :) organizm należy rozpatrywać jako całość. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 23:26 grassant napisał: > wyciągniete i wyprostowane fotoszopem. polki maja skrzywione nogi, > bo sie kochją w jednej pozycji Jasne. Cale zdjecie to efekt fotoszopa. Az sie dziwie, ze nikt nie skumal, ze wcale mnie tam nie ma :D na blogu ku jasnosci tez prostuje fotoszopem :D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 21:44 erillzw napisała: > www.rajstopy.pl/rajstopy/21a.jpg > www.rajstopy.pl/rajstopy/21l.jpg > www.rajstopy.pl/rajstopy/26b.jpg no no piekne nogi :) zazdroszcze długosci, na swoje nie narzekam, ale moglyby byc dłuzsze... Odpowiedz Link Zgłoś
0lla Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 21:50 Przeciez widac, ze to photoshop. Zwlaszcza w tym pierwszym linku widac - nogi sa wrecz nienaturalnie dlugie :D A erillzw ma jednak bardziej krępe nozki Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 23:29 0lla napisała: > Przeciez widac, ze to photoshop. Zwlaszcza w tym pierwszym linku widac - nogi s > a > wrecz nienaturalnie dlugie :D A erillzw ma jednak bardziej krępe nozki Nie no 93 cm to faktycznie krępość :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.soltysa Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 03:09 no jeszcze liczy sie szerokosc a w udach ci jej nie brakuje. Masz grube nogi i pogodz sie z tym. Do tego twarz jak ruska matrioszka. Myslalas ze furore zrobisz fotkami ale ci nie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 03:44 kochanka.soltysa napisała: > no jeszcze liczy sie szerokosc a w udach ci jej nie brakuje. Masz grube nogi i > pogodz sie z tym. Do tego twarz jak ruska matrioszka. Myslalas ze furore zrobis > z > fotkami ale ci nie wyszlo Uau :D To chyba najlepszy komplement ze wszystkich jakie tu usłyszałam. Im wyzy poziom jadu tym wieksza zazdrosc.. :D Ach.. moje ego rosnie ;D ;D ;D ;D Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 09:27 kochanka.soltysa napisała: > no jeszcze liczy sie szerokosc a w udach ci jej nie brakuje. Masz grube nogi i > pogodz sie z tym. Do tego twarz jak ruska matrioszka. Myslalas ze furore zrobis > z > fotkami ale ci nie wyszlo Ale ty kur#a głupia jesteś kochanka. Mogę bez owijania w bawełnę jednoznacznie stwierdzić, że jesteś typową reprezentantką babskiej tępoty i zawiści i nawet nie próbujesz się z tym ukrywać. Takie baby (żeby nie ubliżać kobietom) jak ty powinny mieć sądowy nakaz nie zbliżania się na mniej niż 5 metrów do jakiegokolwiek faceta, żeby czasem któremuś z nich przez pomyłkę nie zachciało się nawiązać z tobą bliższego kontaktu. Nie zwykłem takich rzeczy pisać po przeczytaniu tylko dwóch postów, ale ty wyglądasz mi na przypadek kliniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 12:04 A ja Wam teraz popsuję zabawę, taka ze mnie mściwa bestia. Grube uda? Fotoszopy? A ja te nogi widziałem na żywo, i to raczej kuso ubrane. I wiecie co? Myślcie dalej, drogie zawistnice, że to nic, ino fotoszop. I powtarzajcie sobie, że te uda są grube. A ja się będę z Was śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 13:16 Komentarz kochanki zrobił furrorę na moim FC ;D Spadłam wczoraj pod stół ze smiechu jak go przeczytałam i stwierdzilam, ze nie będę taką egoistką, zeby samej się tak dobrze bawic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 13:40 Nogi-rewelacja Ciuchy-rewelacja Twarz-rewelacyjna matrioszka;)(moda na PIĘKNE Rosjanki nadal trwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 14:05 styler_man napisał: > A ja Wam teraz popsuję zabawę, taka ze mnie mściwa bestia. > Grube uda? > Fotoszopy? > A ja te nogi widziałem na żywo, i to raczej kuso ubrane. > I wiecie co? > Myślcie dalej, drogie zawistnice, że to nic, ino fotoszop. > I powtarzajcie sobie, że te uda są grube. > A ja się będę z Was śmiał. no jakos sie musza pocieszac :D Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 15:30 Czekaj, czekaj, bo teraz mi się przypomniał widok tych nóg na mojej kanapie (podczas rozmowy z ich właścicielką) i musiałem wziąć zimny prysznic... :] Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 15:35 No ej! :P Bez takich detali :P uwazaj zaraz sie zacznie afera, ze musiałam sobie rycerzy zatrudniac zeby mnie bronili bo moje ego tak ucierpiało na tych komplementach :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.soltysa Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 15:47 widac, ze facet docenia, ze wzielas go z dzieciarem,( bo nie bylo cie stac na bezdzietnego) i teraz ci slodko pierdzi :DDDD hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 17:08 Oj, chciałbym, chciałbym... mieć dziecko. Niestety, "nie złożyło się", jak mawia mój znajomy. A 'branie mnie' nie jest takie proste, hyhyhy... [By the way - mam nadzieję, że głębia wpisu, na którym niniejszym odpowiadam, została dostrzeżona. Ach, te teksty rodem z polskich gimnzajów, "nie stać Cię", "słodko Ci pierdzi" - człowiek czuje, że żyje w naszym, znanym z wysublimowanych wycieczek, kraju.] Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 20:14 Widzisz styler; przynajmniej jest smiesznie jak sie taka postac wypowie :D Czasem trzeba zeby na tym forum pojawil sie ktos kto zapuka od dna zeby nie bylo.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 21:12 Podoba mi się, naprawdę! Z radości chyba pójdę z psem na spacer, niech też ma psina coś od życia... :> Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 21:26 Nie wiem co gorsze.. Twoj snieg czy mój deszcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 15.10.09, 13:17 U mnie teraz jest trochę tego, trochę tego - chce ktoś? :] [Eeeeej, ale mieliśmy się kłócić...!!] Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: To sa "ale nogi!!!" 15.10.09, 13:19 Nikt się nie kłoci :D Niektórzy stwierdzają "oczywiste prawdy" a jeszcze inni brużdzą mi na blogu :D Standard :D Odpowiedz Link Zgłoś
styler_man Re: To sa "ale nogi!!!" 15.10.09, 22:37 Ojeju, bo masz grube nogi, robione przy pomocy (foto)szopa pracza... :] Odpowiedz Link Zgłoś
reklamka Re: To sa "ale nogi!!!" 15.10.09, 02:38 Pomysl sobie kochanko.soltysa jaki ten jej facet musi byc tepy.. Nie widzi ze takie barachlo sobie wzial. I do tego z krzywymi i krepymi nozkami. Widzisz, moze nikt inny jej z takim "dorobkiem" nie chcial, ino dzieciatego udalo jej sie upolowac! Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 14:03 0lla napisała: > Przeciez widac, ze to photoshop. Zwlaszcza w tym pierwszym linku widac - nogi s > a > wrecz nienaturalnie dlugie :D A erillzw ma jednak bardziej krępe nozki krępe nozki?? wiesz co piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: To sa "ale nogi!!!" 14.10.09, 22:13 jakiej naiwnosci trzba zeby te nogi uwazac za naturalne? Toc na pierwszy rzut oka widac ze proporcje sa nienaturalne... Kiedy wreszcie wejdzie w zycie ustawa, nakazujaca aby kazde zdjecie retuszowane bylo oznakowane jako nienaturalne (celem prewencji anoreksii)? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 21:46 erillzw,masz o wiele ładniejsze nogi niż pani w linku autorki :) w ogóle tak ładnie się prezentujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To sa "ale nogi!!!" 13.10.09, 19:43 bez_cukru_tak_jak_lubisz napisała: > Przykrótka > jak twoja prawa półkula xD tego nie widać. masz linka, poszerz swoje półkule deser.pl/deser/1,83453,7140793,Nie_ma_polowy_mozgu__I_prowadzi_normalne_zycie.html Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 16:24 Moim idealem zdecydowanie nie jest noga grubosci przedramienia rodem z photoshopa. Noga powinna miec ladna zaokraglona lydke i porzadne udo, bo z reguly sluzy do chodzenia i choc odrobina miesnia by sie jej przydala... Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 19:47 img.interia.pl/pomponik/nimg/k/p/Nogi_Gisele_2879094.jpg jak dla mnie idealne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 19:51 no i to jeszcze mniam ;-) facet.interia.pl/galerie/galeria/cialo-gisele-sie-nie-zmieni/zdjecie/duze,1038344,2 Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 19:58 oposka napisała: > no i to jeszcze mniam ;-) eee, bezbiustnica Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 20:01 no nie przesasdzaj ;-) ma na czym stanik zawiesić mi wystarczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkagold Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 21:58 Ja mam bardzo podobne - nie wiem czy takie same bo sukienka nie odsłania wszystkiego. I mi się podobają, komplementów z resztą nie brak :) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ale nogi!!! 13.10.09, 22:26 Na świecie dotychczas widziałem tylko jedne idealne nogi. Bo nie wystarczy kształt, ale też to co potrafi z tymi nogami zrobić. A właścicielką tych nóg jest/była Cyd Charisse Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: Ale nogi!!! 14.10.09, 15:40 > To moj > stupidcelebrities.net/wp-content/42240.jpg bleeeee..... jak kołki, zero kształtu..... ;-) Nie mój gust w ogóle. Zamieściłbym zdjęcie swojej kobitki, ale by mnie zabiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś