Dodaj do ulubionych

Najseksowniejsze forumowiczki

15.01.04, 11:40
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • tropicielka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 12:12
      No ja zdecydowanie uważam , że to jesteś właśnie ty. Spokojnie... już się
      czujesz dowartościowana?
      • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 12:58
        tropicielka napisała:

> No ja zdecydowanie uważam , że to jesteś właśnie ty. Spokojnie... już się
        > czujesz dowartościowana?

Spadaj na drzewo, he,he, ale dzisiaj jestem uprzejma.
    • Gość: g. Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: 213.216.86.* 15.01.04, 12:30
      Jeżeli pracujesz ciężko i nie masz czasu na relaks..to Ci wybaczam.Również jak
      tropicielka uważam,że to Ty jesteś najseksowniejsza.
      • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 12:58
        Gość portalu: g. napisał(a):

> Jeżeli pracujesz ciężko i nie masz czasu na relaks..to Ci wybaczam.Również
        jak
        > tropicielka uważam,że to Ty jesteś najseksowniejsza.

Odsyłam do mojego postu do Tropicielki, bo siem powtarzać nie lubiem....
        • Gość: g Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:05
          Nie ja nie mogę ale mnie rozśmieszyłaś.Ty masz poczucie humoru z epoki
          kamienia..brawo.
          • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:07
            Gość portalu: g napisał(a):

> Nie ja nie mogę ale mnie rozśmieszyłaś.Ty masz poczucie humoru z epoki
            > kamienia..brawo.

Lepiej mieć poczucie humoru z okresu prehistorycznego niż być prehistorycznie
            atrakcyjnym seksualnie, ha,ha.
            • Gość: g Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:10
              dowartosciowałaś się pomysłem;-)))proszę Cię dawno mnie nikt tak nie
              rozśmieszył poważnie.Dzięki za dobrą zabawe.
              • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:12

> dowartosciowałaś się pomysłem;-)))proszę Cię dawno mnie nikt tak nie
                > rozśmieszył poważnie.Dzięki za dobrą zabawe.

Widzę, że nic nie kumasz. Ale to Twój problem:))))
                • Gość: g Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:17
                  pajdeczka nie denerwuj się..to przeszkadza w uwodzeniu.Ja rozumiem Twój
                  fantastyczny pomysł, ale nie zmienia to faktu że jest zabawny.
                  • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:19

> pajdeczka nie denerwuj się..to przeszkadza w uwodzeniu.Ja rozumiem Twój
                    > fantastyczny pomysł, ale nie zmienia to faktu że jest zabawny.

Widzę, że zaskakujesz. Jak mówią "lepiej późno niż wcale". Zwiększa to twoje
                    szanse w tym rankingu. Ale, jak już dałaś do zrozumienia, nie jesteś
                    zainteresowana braniem w nim udziału i ja to szanuję. Boisz się odrzucenia?
                    • Gość: g Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:24
                      Tak pajdeczko..boję się odrzucenia przez pajdeczke.
                      A tak ogólnie dlaczego użyłaś słowa odrzucenie...w temacie
                      najseksowniejsz.Czyżby własna autopsja.Przykro mi ale trzymaj się.Oto kolejny
                      dowód na dowartościowania się pajdeczki,której uwodzenie kojarzy się z
                      odrzuceniem.
                      • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:29

> Tak pajdeczko..boję się odrzucenia przez pajdeczke.
                        > A tak ogólnie dlaczego użyłaś słowa odrzucenie...w temacie
                        > najseksowniejsz.Czyżby własna autopsja.Przykro mi ale trzymaj się.Oto kolejny
                        > dowód na dowartościowania się pajdeczki,której uwodzenie kojarzy się z
                        > odrzuceniem.

Puknij się w głowę chora kobieto. I zanim odpowiesz przemyśl, czy aby na temat.
                        • tropicielka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:34
                          puknij sie , głowę , skocz na drzewo, idź do toalety - czy tylko na tyle cie
                          stać... masz rację strata czasu ...
                          • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:40
                            tropicielka napisała:

> puknij sie , głowę , skocz na drzewo, idź do toalety - czy tylko na tyle cie
                            > stać... masz rację strata czasu ...

Dokładnie, tyle mam do powiedzenia takim osobom, jak ty. Stąd takie
                            zwroty "grzecznościowe". W przeciwieństwie do ciebie nie owijam gówna w
                            papierek, zanim nim rzucę, bo gowno to gówno.
                            • tropicielka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 14:08
                              Tzn jakie? mało seksowne na forum, daruj sobie. Nie masz bladego pojęcia kim
                              jestem i jaka jestem , a jeżeli twój poziom znajomości kończy sie na znajomości
                              nazwiska pana F. to tym bardziej daleko ci do zrobienia mi psychoanalizy.
                              Kończę już ta bezsensowną gadkę
                              • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 14:37
                                tropicielka napisała:

> Tzn jakie? mało seksowne na forum, daruj sobie. Nie masz bladego pojęcia kim
                                > jestem i jaka jestem ,

i vice versace
                                The end.
                      • Gość: Lukrecja Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 13:34
                        WOW!!! Tak daleko posuniętych asocjacji nie powstydziłby się nawet Zygmunt F.!!
                        • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:41
                          Gość portalu: Lukrecja napisał(a):

> WOW!!! Tak daleko posuniętych asocjacji nie powstydziłby się nawet Zygmunt
                          F.!!

Pisz całym nazwiskiem, bo kobita nie skuma.
                          Ps. Dla Tropicielki wyjaśnienie: nie skumać - nie zrozumieć.
                          • Gość: Lukrecja Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 13:45
                            no, co ty, ja tak specjalnie, bo taka prosta jestem, że nie wiem, jak to się
                            pisze :)))
                            • pajdeczka Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 13:59

> no, co ty, ja tak specjalnie, bo taka prosta jestem, że nie wiem, jak to się
                              > pisze :)))

To ja ci przeliteruje: F R O I D!
                              • Gość: Lukrecja Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 14:11
                                No to kurde, dzięki bogu, że się nie wyrywałam, bo ani chybił napisałabym
                                FROJD :)
                                • Gość: kohol Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.crowley.pl 15.01.04, 16:07
                                  Głupie jesteście, pisze się Frodo.
                                  Tylko nie pamiętam, czy on miał na nazwisko Zygmunt. Chyba że spolszczyłyście,
                                  no, mogłam zapomnieć.
                                  • Gość: Lukrecja Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 16:08
                                    :))
    • Gość: TeDe Z punktu mając na uwadze... IP: 217.11.134.* 15.01.04, 12:52
      Wiem że zdajesz sobie że ewentualna krytyka może być, więc ja też coś napiszę
      niepochlebnego nie chcąc cię zawieźć. Oto mamy do czynienia z propozycją
      oceniania czegoś, czego ocenić nie sposób czytając same wpisy... chyba że
      sexownosć wypowiedzi. Podejrzewam że gdyby się tu wpisywala Wislawa Szymborska,
      to ona by to wtenczas wygrala. Nie jestem jednak pewny zcy tobie chodzi o tego
      typu rankingi. Pozdro
      • kini Miau! 15.01.04, 12:56
        Czy to było wystarczająco seksowne? :)
        Załapię się chociaż na trzecie miejsce? :)
      • pajdeczka Ano TeDe...... 15.01.04, 13:02
        Jeśli można kogoś ocenić negatywnie na podstawie tego, co pisze na forum, to
        dlaczego nie można wyczytać z tego, jak się tu wypowiada, czy jest seksowny (a)
        czy nie? To może łatwiej będzie wskazać najbardziej seksownego faceta na tym
        forum, bo faktycznie, mało tutaj kobiecych pań. Feminizm i damski szowinizm się
        sieje tutaj niczym zaraza.

Gość portalu: TeDe napisał(a):

> Wiem że zdajesz sobie że ewentualna krytyka może być, więc ja też coś napiszę
        > niepochlebnego nie chcąc cię zawieźć. Oto mamy do czynienia z propozycją
        > oceniania czegoś, czego ocenić nie sposób czytając same wpisy... chyba że
        > sexownosć wypowiedzi. Podejrzewam że gdyby się tu wpisywala Wislawa
        Szymborska,
        >
        > to ona by to wtenczas wygrala. Nie jestem jednak pewny zcy tobie chodzi o
        tego
        > typu rankingi. Pozdro
        • matrek Hej pajedeczka 15.01.04, 17:08
          nie dowierzam własnym oczom czytając Twój post. :)
    • Gość: Lukrecja :( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 12:55
      wasz poczucie humoru jest zerowe! biedna pajdeczka...
      • tropicielka Re: :( 15.01.04, 13:00
        pajdeczka i lukerecja hmm... cóż.. uśmiałam się
        • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:05
          tropicielka napisała:

> pajdeczka i lukerecja hmm... cóż.. uśmiałam się

a jak to zrobiłaś nie mając poczucia humoru?
          • tropicielka Re: :( 15.01.04, 13:10
            To nie był śmiech perlisty, radosny, tylko taki smutny pod nosem. Śmieję sie z
            innych rzeczy
            • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:13
              tropicielka napisała:

> To nie był śmiech perlisty, radosny, tylko taki smutny pod nosem.

aha, to był śmiech perliczki
              • tropicielka Re: :( 15.01.04, 13:17
                Dokładnie , właśnie tak ja piszesz - masz rację... Jest tak jak mówisz i jesteś
                nie tylko najseksowniejszą forumowiczką, ale także najmądrzejszą ( w świecie
                internetu oczywiście)
                • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:21
                  tropicielka napisała:

> Dokładnie , właśnie tak ja piszesz - masz rację... Jest tak jak mówisz i
                  jesteś nie tylko najseksowniejszą forumowiczką, ale także najmądrzejszą ( w
                  świecie internetu oczywiście)

no coments
      • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:04

> wasz poczucie humoru jest zerowe! biedna pajdeczka...

A przecież poczucie humoru to element umiejętności uwodzenia, a więc
        atrakcyjności dla płci przeciwnej, czyż nie tak?
        Tak więc pierwsze dwie panie u góry, tj. Tropicielka i ta druga odpadają za
        zero poczucia tegoż humoru właśnie. Co więcej są przy tym złośliwe, a jedna to
        nawet cyniczna:)))
        • Gość: g Re: :( IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:14
          Odpadam w rankingu pajdeczki...no nie wiem co teraz zrobię;-((((.
          Mam propozycję..czy mogłabys spróbować uwodzić mężczyzn...no bo rozumiem,że
          masz taką potrzebe..spróbuj może Ci się uda.Trzymam kciuki.
          • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:16

> Odpadam w rankingu pajdeczki...no nie wiem co teraz zrobię;-((((.
            > Mam propozycję..czy mogłabys spróbować uwodzić mężczyzn...no bo rozumiem,że
            > masz taką potrzebe..spróbuj może Ci się uda.Trzymam kciuki.

Jak mam potzrebę to idę do toalety. Tobie też radzę.
            • Gość: g Re: :( IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:20
              Rozmowa na poziomie toalety lub skocz na drzewo w wydaniu pajdaczki jest
              żałosna.
              • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:21

> Rozmowa na poziomie toalety lub skocz na drzewo w wydaniu pajdaczki jest
                > żałosna.

to co tu jeszcze robisz? twoje miejsce na salonach, a ty tracisz czas na
                rozmowy z prostaczkami?
                • Gość: g Re: :( IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:29
                  pajdeczke znów mnie odrzuciła.jestem tu bo mam niezła zabawe;-))).Lubię się
                  pobawić z prostaczką ..sama tak siebie nazwałaś,także tylko powielam.
                  • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:31

> pajdeczke znów mnie odrzuciła.jestem tu bo mam niezła zabawe;-))).

O, zupelnie jak ja.

Lubię się pobawić z prostaczką ..sama tak siebie nazwałaś,także tylko powielam.

Nie, ty lubisz się "pobawić prostaczką", a to różnica.
                    • Gość: g Re: :( IP: 213.216.86.* 15.01.04, 13:35
                      Wzruszyłaś mnie...to jest najlepsza metoda uwodzenia;-).Gratulacje
                      Muszę już kończyć, jednak odezwe się niebawem.
                      • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:43

> Wzruszyłaś mnie...to jest najlepsza metoda uwodzenia;-).Gratulacje
                        > Muszę już kończyć, jednak odezwe się niebawem.

niepotrzebnie. interesują mnie tylko dyskusje, ktore coś wnoszą treściwego w
                        moje życie czy postrzeganie świata.
                        • Gość: g Re: :( IP: 213.216.86.* 15.01.04, 14:24
                          ile Ty masz lat 15..dziewczyno Ty przerabiasz wątki,które powinnaś przerobić w
                          wieku dojrzewania.
                          Ja wiem,że Ty i tak nic z tego nie rozumiesz.Rzeczywiście twój światopogląd nie
                          może niczego innego przyjąć,nic ponad :Czy jestem uwodzicielska?i Jaki fajny
                          watek wymysliłam.Nie piszę do Ciebie...bo nawet nie wiem jak bardzo bym chciała
                          ci coś powiedzieć..Ty i tak masz tylko jeden sposób myślenia.
              • Gość: W OGÓLE Re: :( IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 15.01.04, 16:33
                TA PAJDA TO TREP I TO JESZCZE ANTYSEKSUALNY !!!
            • Gość: Lukrecja Re: :( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 13:33
              No wiesz, a fe! Toaleta! to taki nieelegancki temat! Jesteś zdecydowanie za
              mało egzaltowana dla pań g ("g" to się chyba mówi na pewien element, który w
              toalecie czasami pozostaje...) oraz tropicielki.
              Ale wracając do wątku głównego: neurotyczne skupienie się na sobie i TROPIENIE
              czy przypadkiem ktoś mnie nie uraził/obraził itd. + brak dystansu do siebie i
              dramatyczna powaga są naprawdę mało seksi! Tak już jest i faceci wyczuwają to z
              kilometra.
              • pajdeczka Re: :( 15.01.04, 13:45

> brak dystansu do siebie i dramatyczna powaga są naprawdę mało seksi! Tak już
                jest i faceci wyczuwają to z kilometra.

i wyszło na to, że to jednak te panie mają problem z sobą , nie ja:))))
              • wasza_bogini Re: :( 15.01.04, 14:19
                > czy przypadkiem ktoś mnie nie uraził/obraził itd. + brak dystansu do siebie i
                > dramatyczna powaga są naprawdę mało seksi! Tak już jest i faceci wyczuwają
                to kilometra.

och, bo faceci maja dystans do siebie i wogole nie sa powazni. ha, ha, ha.
                mowiac szczerze wiekszosc facetow jakich znam ma maly dystans do siebie i sa za
                powazni jak na moj gust. a juz szczegolnie sa niezdystansowani w stosunku do
                kobiet, ktore maja poczucie humoru i np. czasami sobie z nich zazartuja;)
                • Gość: Lukrecja Re: :( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:33
                  bo tak się składa, że u mężczyzn inne cechy decydują o tym czy są seksi czy nie
                  (np. ładna dupka :))
        • wasza_bogini zgadzam sie z Toba pajda:)::)) 15.01.04, 13:22
          biorac pod uwage zwierzenia wiekszosci obecnych tutaj Panow na takie miano
          niestety juz sie nie zalapiesz, bo seksowne sa tylko panie do 24.

co do humoru to tez masz racje, jesli o to chodzi to tez odpadasz::))
          • pajdeczka Re: zgadzam sie z Toba pajda:)::)) 15.01.04, 13:35
            wasza_bogini napisała:

> biorac pod uwage zwierzenia wiekszosci obecnych tutaj Panow na takie miano
            > niestety juz sie nie zalapiesz, bo seksowne sa tylko panie do 24.
            >
            > co do humoru to tez masz racje, jesli o to chodzi to tez odpadasz::))

A sądziłaś,że zakładając ten wątek, brałam siebie pod uwagę? Ha,ha, za stara
            jestem na takie zabawy. Po prostu widzę, bo kilkudniowej nieobecności, że to
            forum powoli zamienia się w takie samo dziadostwo, jak Cosmopolitan.
            Stwierdziłam więc, że jak najbardziej na miejscu będzie rzucenie takiego wątku.
            A tu się panienki burzą, i to najwięcej te, które tu mają najmniej do gadania.
            • tropicielka ten wątek tematycznie odpowiada forum cosmopolitan 15.01.04, 13:40
              A przecież dzieci głodują, ja ogladałam taki program w telewizji. To był chyba
              nawet ten który ty oglądałaś. Juz myslałam , że sobie podyskutujemy , o zyciu,
              o miłości o dawaniu i takich tam duchowych sprawach... a Ty mnie zawiodłaś i
              wyskoczyłaś z amerykańskim stwierdzeniem " sexy" ...
    • mamalgosia liczba mnoga? 15.01.04, 13:30
      • mamalgosia Re: liczba mnoga? 15.01.04, 13:32
        Nie wiem, dlaczego użyłaś liczby mnogiej, skoro najseksowniejsza forumowiczka
        jest tylko jedna i jestem nią ja
        • Gość: Lukrecja Re: liczba mnoga? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 13:40
          i ja!! i ja!! i ja!! :))
          • mamalgosia Lukrecjo 15.01.04, 14:26
            mówisz tak, bo mnie nie znasz. Naprawdę ja jestem seksowniejsza do Ciebie
            • Gość: Lukrecja Re: Lukrecjo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 14:43
              HA! Udowodnij!
              • mamalgosia nie ma potrzeby 15.01.04, 14:51
                to dogmat
                • Gość: Lukrecja Re: nie ma potrzeby IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 14:57
                  przykro mi, nie jestem religijna, olewam dogmaty
                  przyjmuję tylko teorie falsyfikowalne...
                  • mamalgosia Re: nie ma potrzeby 15.01.04, 18:36
                    to, że Ty olewasz dogmaty, nie zmienia postaci rzeczy, że one sa i to
                    prawdziwe. Ja w każdym razie jestem najseksowniejsza.
                    Howk
                    • Gość: Lukrecja Re: nie ma potrzeby IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 09:15
                      Droga Squaw, dogmaty nie są obdarzone intencjonalnym bytem. "Istnieją" tylko w
                      świadomości, ergo skoro w nie nie wierzę, to ich nie ma.
                      Nie zmienia to faktu, że być może jesteś najseksowniejsza ale brak ci dobrej
                      argumentacji na poparcie tej tezy...
        • pajdeczka Re: liczba mnoga? 15.01.04, 13:49
          mamalgosia napisała:

> Nie wiem, dlaczego użyłaś liczby mnogiej, skoro najseksowniejsza forumowiczka
          > jest tylko jedna i jestem nią ja

Wygląda na to, że każda musi głosować na siebie, bo zainteresowanie rankingiem,
          zwłaszcza u płci brzydkiej, jest znikome. Co najwyżej możemy liczyć na
          lesbijki, występujące tutaj dość licznie, ale tego nie chciałabym w moim
          wątku:)))
          • mamalgosia Re: liczba mnoga? 15.01.04, 14:27
            ja tam na nikogo nie głosuję, po prostu stwierdzam fakt
            • pajdeczka Chodźcie na wątek o wpisie 15.01.04, 14:41
              tam jest lepsza zabawa. mam nadzieję, że te dwa nadęte babiszony tam nie
              zajrzą, nie ich poziom
              • tropicielka Re: Chodźcie na wątek o wpisie 15.01.04, 14:45
                No właśnie ... i tutaj jestes cała ty seksowa ... jak nigdy
              • tropicielka Re: Chodźcie na wątek o wpisie 15.01.04, 14:47
                acha i to zdecydowanie nie mój poziom - dzięki za słowa uznania
                • Gość: micho Re: Chodźcie na wątek o wpisie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.04, 15:08
                  Tropicielko, wracaj do domu (tzn. na forum tv). Zostaw to chore babsko, niech
                  sobie szuka pajdeczkożercy w magii Orientu.
                  • Gość: Lukrecja Re: Chodźcie na wątek o wpisie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 15:21
                    WYDAŁO SIĘ!!!!!! Forum TV ale wstyd!!! :)) Szkoda że nie forum Ziarno :)))
                    • pajdeczka Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 09:49

> WYDAŁO SIĘ!!!!!! Forum TV ale wstyd!!! :)) Szkoda że nie forum Ziarno :)))

Domyślam się, że na forum TV siedzą ludzie, którzy cały swój wolny czas
                      poswięcają TV serialom. I tu mamy zagadkę Tropicielki rozwiązaną. A może tak
                      przeszłaby się na forum o książkach? Tylko najpierw się do tego musi
                      odpowiednio przygotować. Mam nadzieję, że zajarzy wreszcie o co mi chodzi.
                      • tropicielka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:01
                        Masz rację zawsze wiesz obmyślamy co bedzie np w Modzie na sukces w odcinku
                        2357,
                        obowiązkowe jest tam także codzienne oglądanie kanału Romantica
                        A ty, domyslam się wszystkie książki już przeczytałaś , dlatego marnujesz czas
                        na forum kobieta , gdzie ludzie majA problemy typu : czv sex analny boli, że
                        tyje za bardzo , czy np jestem seksowna ? pytania iście egzystencjonalne
                        • Gość: Lukrecja Re: Forum TV i jego wielbiciele IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:06
                          EGZYSTENCJALNE a nie egzystencjonalne - nie mówią tego w TV????
                          • tropicielka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:09
                            egzystecjoANALNE - to chciałam napisać
                            • pajdeczka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:11
                              tropicielka napisała:

> egzystecjoANALNE - to chciałam napisać

To coś z życia owsików.
                              • tropicielka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:12
                                skoro tak was nazywasz ...
                            • Gość: Lukrecja Re: Forum TV i jego wielbiciele IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:36
                              prymitywna ta twoja agresja...
                        • pajdeczka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:10
                          tropicielka napisała:
                          A ty, domyslam się wszystkie książki już przeczytałaś , dlatego marnujesz czas
                          > na forum kobieta ,

O ile ciężko jest pracować i czytać książki, o tyle pisanie na forum i
                          jednoczesne wykonywanie obowiązków zupełnie się nie wyklucza. Nad książką
                          trzeba się skupić natomiast odpowiadanie osobom twojego pokroju nie wymaga
                          wysiłku intelektualnego.
                          • tropicielka Re: Forum TV i jego wielbiciele 16.01.04, 10:18
                            Czuję się jak na pyskówkach na podwórku ( jakieś nowe doświadczenie ) ...
                            Dlatego daruję sobie , ponieważ jak już pisałaś to na szczęście nie mój poziom.
                            bez odbioru
          • diab.lica Re: liczba mnoga? 15.01.04, 15:25
            >Co najwyżej możemy liczyć na
            > lesbijki, występujące tutaj dość licznie, ale tego nie chciałabym w moim
            > wątku:)))

ja jestem wprawdzie bi, ale zaglosuje: negra28
    • Gość: hehe Brak seksownych w ogole... IP: 80.75.160.* 15.01.04, 14:49
      • polpancerz_praktyczny gościu... 15.01.04, 17:19
        pojawiłeś się tu tylko po to, żeby powrzucać kobietom że są głupie/brzydkie?
        ciekawe doprawdy, w jakim tempie mnożą się trolle forumowe.

a co do typowania - mam jeden typ (jeśli się uśmiecha czytając mój post, to
        znaczy że wie że o nią chodzi =D)
        autorka wątku natomiast nadaje się średnio do tego konkursu. za dużo krzyczy, a
        to nie jest seksowne.

;)
        • Gość: hehe Ptaszku... IP: 80.75.160.* 15.01.04, 17:44
          Alez przeciez nie bo to by nawrzucac kobietom, tylko glupocie ktora niektore z
          nich (na forum takich akurat nadreprezentacja) reprezentuja.

A niezalezny glos mowiacy prawde w oczy to jeszcze nie troll... No ale dla
          mydlka takiego jak ty ktory tutaj poszukuje powodzenia moze to byc trudne do
          zrozumienia.
        • betty-bt Re: gościu... 15.01.04, 23:05
          polpancerz_praktyczny napisał:

> a co do typowania - mam jeden typ (jeśli się uśmiecha czytając mój post, to
          > znaczy że wie że o nią chodzi =D)

ja sie usmiechalam! od ucha do ucha :)))
    • envi Re: Najseksowniejsze forumowiczki 15.01.04, 19:35
      pajdeczka jest za prymitywna zeby mogla na nia glosowac.
      glosuje na siebie.
      ;)))))
    • Gość: lessie Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! IP: *.intertel.net.pl 15.01.04, 19:42
      I przestańcie się czepiać pajdeczki.
      Ona i tak ma dużo cierpliwości ujarzmiać tę całą hołote tu na forum.
      • herbapekt Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 15.01.04, 19:47
        to niech da sobie juz spokój bo w niczyich oczach nie zyskuje
        a jeśli chodzi o seksowność to popatrzcie na moją dupke -> ()
        hehe... daje do myslenia? :>
        Pozdrawiam all
      • pajdeczka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 09:55
        Gość portalu: lessie napisał(a):

> I przestańcie się czepiać pajdeczki.
        > Ona i tak ma dużo cierpliwości ujarzmiać tę całą hołote tu na forum.

Pięknie powiedziane. Własnie dzisiaj miałam zamiar założyć wątek pt. "Bye
        Forum". Ale to by było za proste:)))
        • kot_slawomira_mrozka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 12:19
          pajdeczka napisała:

> Pięknie powiedziane. Własnie dzisiaj miałam zamiar założyć wątek pt. "Bye
          > Forum". Ale to by było za proste:)))

oj Pajdeczko, Pajdeczko... nie wiesz że samobójcy nie opowiadają o swoich
          planach? zawsze kiedy ktoś twierdzi że odchodzi z hukiem, z reguły jest to tak
          naciągane, jak słoniowa trąba.
          • pajdeczka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 12:37
            kot_slawomira_mrozka napisał:

> pajdeczka napisała:
            >
            > > Pięknie powiedziane. Własnie dzisiaj miałam zamiar założyć wątek pt. "Bye
            > > Forum". Ale to by było za proste:)))
            >
            > oj Pajdeczko, Pajdeczko... nie wiesz że samobójcy nie opowiadają o swoich
            > planach? zawsze kiedy ktoś twierdzi że odchodzi z hukiem, z reguły jest to
            tak
            > naciągane, jak słoniowa trąba.

Nie wiem. Nie mam skłonności samobojczych, natomiast bardzo chętnie bym kogoś
            zamordowała...
            • kot_slawomira_mrozka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 12:44
              pajdeczka napisała:

> Nie wiem. Nie mam skłonności samobojczych, natomiast bardzo chętnie bym kogoś
              > zamordowała...

małżonek za ciebie tego nie załatwi? dziwne..
              • wasza_bogini Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 13:06

> małżonek za ciebie tego nie załatwi? dziwne..

nie, on ja najpierw przeleci, no bo wiesz agresja + pajda = seks :::)))
              • pajdeczka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 13:21

>
                > małżonek za ciebie tego nie załatwi? dziwne..

zaczynasz mi przypominać stylem pisania taką jedną. dużo masz jeszcze w
                zanadrzu nicków, czy też ten wyjątkowo jest tylko dla mnie?
                • kot_slawomira_mrozka Re: Triss Merigold i Wasza_Bogini to seksi babki! 16.01.04, 14:48
                  pajdeczka napisała:

> zaczynasz mi przypominać stylem pisania taką jedną. dużo masz jeszcze w
                  > zanadrzu nicków, czy też ten wyjątkowo jest tylko dla mnie?

mania prześladowcza?
                  a zdecydowałaś się już czy pisanie na forum to ciężka praca, której nie
                  wykonuje się w domu, czy relaks?
      • kot_slawomira_mrozka co za samokrytyka.. 16.01.04, 12:17
        Gość portalu: lessie napisał(a):

> I przestańcie się czepiać pajdeczki.
        > Ona i tak ma dużo cierpliwości ujarzmiać tę całą hołote tu na forum.

uważasz się za hołotę tu na forum? to gratuluję :)
        • pajdeczka Re: co za samokrytyka.. 16.01.04, 12:39

> uważasz się za hołotę tu na forum? to gratuluję :)

Mienisz się kotem saemgo Mrożka, a zero inteligencji w tobie. Ona czy on nie
          bierze udziału w tych jatkach, więc słusznie określiła większość gdaczących
          tutaj kur.
          • kot_slawomira_mrozka Re: co za samokrytyka.. 16.01.04, 12:55
            pajdeczka napisała:

> kot_slawomira_mrozka napisał:
            >
            > > uważasz się za hołotę tu na forum? to gratuluję :)
            >
            > Mienisz się kotem saemgo Mrożka, a zero inteligencji w tobie.

nie masz pojęcia dlaczego akurat kotem, czyż nie? ;-)

> Ona czy on nie
            > bierze udziału w tych jatkach, więc słusznie określiła większość gdaczących
            > tutaj kur.

ale ty bierzesz udział - kim wobec tego jesteś? samozwańczym kapo hołoty?
            :)
    • Gość: FacecikMiodzik pajdka hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:04
      ciekawe czy pajdka jest dobra w lozku zreszta jak oceniac was jak sie was nie
      widzi co?????
      • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 09:56
        Gość portalu: FacecikMiodzik napisał(a):

> ciekawe czy pajdka jest dobra w lozku zreszta jak oceniac was jak sie was nie
        > widzi co?????

Mąż mowi, że tak.....
        • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 10:24
          Myslisz ze mozna w tych sprawach liczyc na szczerosc meza? A co ma powiedziec?
          Nie zebym mial watpliwosci, ale maz to w tych sprawach zadna wyrocznia.
          • Gość: Lukrecja Re: pajdka hmmm IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:39
            a co, jeśli twoja żona to właśnie czyta? :)
            • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 11:38

> a co, jeśli twoja żona to właśnie czyta? :)

Żona mu teraz pierze skarpetki i obiad gotuje. Nie marnuje czsu , jak on.
              • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 11:47
                pajdeczko, nie bądź taka surowa przed południem! a-ndrzej to swój chłop!
                • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:43
                  lukrecja8 napisała:

> pajdeczko, nie bądź taka surowa przed południem! a-ndrzej to swój chłop!

może i swój, ale na szczęście nie mój. zaczął się mnie nagle czepiać. nie wiem,
                  co go tak odmieniło, jak coś do mnie ma to niech napisze na skrzynkę.
                  • Gość: Lukrecja Re: pajdka hmmm IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 12:54
                    nie chcę stawać po niczyjej stronie, bo jak wiadomo, jestem twoją fanką :) a
                    wypowiedzi andrzeja też mi się wyjątkowo podobają (te które czytałam), ale
                    wydaje mi się że on nie miał nic zlego na mysli i nie czepia się ciebie. ja to
                    tak odczytałam, neutralnie bardzo.
                    • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:16
                      Bardzo dobrze Ci sie wydaje Lukrecjo. Nie czepialem sie. Przynajmniej wtedy
                      jeszcze nie, a teraz sie czepiam zeby bylo sprawiedliwie bo Pajdeczka sie
                      czepia :)
                      • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:25
                        no to bądź dżętelmenem i już pajdeczki nie irytuj! :)
                  • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:58
                    Czepiac zaczalem sie dopiero po Twoich ostatnich postach w tym watku, ale to
                    zrozumiale bo sama zaczelas. Poza tym nie rozumiem co masz na mysli. Zupelnie
                    powaznie pisalem ze maz moze nie byc obiektywny, tak jak ty nie jestes zawsze
                    obiektywna w stosunku do niego (nie mam na mysli tylko sexu). Poza tym co ma
                    powiedziec maz, ze jestes lepsza, albo gorsza od kogo? Nie pisalem tego
                    zlosliwie, rowniez czasem koloryzuje w rozmowach z zona i uwazam to za
                    normalne. Ten moj post nie byl dwuznaczny, ironiczny, itp. Moze zle go
                    odebralas po prostu? A czepiam sie bo wyjechalas o jakichs skarpetkach nie
                    wiadomo dlaczego.
                    • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:26
                      a-ndrzej napisał:

> Czepiac zaczalem sie dopiero po Twoich ostatnich postach w tym watku, ale to
                      > zrozumiale bo sama zaczelas. Poza tym nie rozumiem co masz na mysli. Zupelnie
                      > powaznie pisalem ze maz moze nie byc obiektywny, tak jak ty nie jestes zawsze
                      > obiektywna w stosunku do niego (nie mam na mysli tylko sexu). Poza tym co ma
                      > powiedziec maz, ze jestes lepsza, albo gorsza od kogo?

Chociażby od poprzedniej jego partnerki, z którą był 7 lat. Ale on wie, że to
                      nie jest dla mnie żaden komplement. Napisałam tak na użytek tego wątku. Staram
                      się nie wywlekać szczegółów mojego intymnego pożycia, więc nieraz specjalnie
                      piszę coś. Poza tym istnieje między dwojgiem ludzi coś takiego jak szczerość i
                      zaufanie. Nie mam prawa nie wierzyć w to co mówi, dopóki nie zawiedzie mojego
                      zaufania w tej kwestii. A co do "czepiania" to nie pamiętam już w którym wątku,
                      ale odebrałam wcześniej Twoją wypowiedź do mnie jako nieprzyjemną.
                      Nie pisalem tego
                      > zlosliwie, rowniez czasem koloryzuje w rozmowach z zona i uwazam to za
                      > normalne. Ten moj post nie byl dwuznaczny, ironiczny, itp. Moze zle go
                      > odebralas po prostu? A czepiam sie bo wyjechalas o jakichs skarpetkach nie
                      > wiadomo dlaczego.
                      • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:34
                        Pajdeczko, zastrzeglem sie ze nie wiem czy to prawda, ale maz moze nie byc
                        szczery. Nie rozumiem co tu mozna odebrac jako przytyk? Gdybym stwierdzil ze
                        maz Cie oszukuje, wtedy co innego. Tak samo napisalbym kazdemu w tamtym watku.
                        Nie wiem o jakiej wczesniejszej mojej wypowiedzi mowisz, a to najlepszy dowod
                        ze nie miala byc zlosliwa. Kobiety maja niestety taki "dar", ze czesto, zbyt
                        czesto, czytaja miedzy wierszami. Ja napisalem dokladnie to co myslalem, a Ty
                        zrozumialas tak jak chcialas zrozumiec. Mam to samo ze swoja zona czasami,
                        mowie co innego a ona co innego slyszy. Nie pamietam zebym kiedykolwiek
                        wczesniej byl zlosliwy wobec Ciebie, a pamiec mam dobra. Skonczmy juz ta
                        zenade, nic do Ciebie nie mialem i nie mam. Uwazam temat za zamkniety, chyba ze
                        chcesz to ciagnac dalej? Mam nadzieje ze nie.
                        • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:52
                          No, jak ładnie, łapkę na zgodę wyciąga, co ty na to Pajdeczka?
              • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 11:51
                Moja zona teraz jest w pracy (nie uwierzysz, ale ona nie ma czasu na forum
                kiedy jest w pracy), a ja w domu na zasluzonym urlopie. Place za net ze swoich
                pieniedzy, wiec moge sobie siedziec ze spokojnym sumieniem przed komputerem.
                Gdyby maz potrafil zrezygnowac z kilku piw w miesiacu, tez moglabys miec net w
                domu (trzeba wczesniej kupic komputer) i nie naciagalabys pracodawcy.
                • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:46
                  a-ndrzej napisał:

>
                  > Gdyby maz potrafil zrezygnowac z kilku piw w miesiacu, tez moglabys miec net
                  w > domu (trzeba wczesniej kupic komputer) i nie naciagalabys pracodawcy.

Mam w domu internet, ale nie odbija mi na tyle, bym siedziała przy nim jeszcze
                  wieczorami. Poza tym, w domu się odpoczywa, a nie siedzi w necie. Jest jeszcze
                  inny powód, że nie zakładam stałego łąza (mam modem),. ale nie muszę się przed
                  tobą tłumaczyć, bo to nie twoja sprawa.
                  • kot_slawomira_mrozka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:48
                    pajdeczka napisała:

> Mam w domu internet, ale nie odbija mi na tyle, bym siedziała przy nim
                    jeszcze
                    > wieczorami. Poza tym, w domu się odpoczywa, a nie siedzi w necie.

jakże ciężko t u t a j harujesz.. a przecież to zabawa, czyż nie? hę? sama tak
                    powiedziałaś niedawno...
                  • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:13
                    Tak naprawde nic mi do Twojego internetu w domu, Twojego meza, pracy,
                    kolezanek, sposobu wypoczynku,itd. A czepiam sie bo jeszcze raz mowie, pierwsza
                    zaczelas:)
          • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 11:37
            a-ndrzej napisał:

> Myslisz ze mozna w tych sprawach liczyc na szczerosc meza? A co ma
            powiedziec?
            > Nie zebym mial watpliwosci, ale maz to w tych sprawach zadna wyrocznia.

To współczuję Twojej żonie. Ona wie, że tak myślisz?
            • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 11:46
              Co w tym zlego ze tak mysle??? Po prostu uwazam ze maz moze byc nieszczery.
              Istnieje zaleznosc, a to jest sprzeczne ze szczeroscia. Nie pomyslalas chyba ze
              ja chcialbym to oceniac? No tu bys przesadzila.
              • kot_slawomira_mrozka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:13
                a-ndrzej napisał:

> Co w tym zlego ze tak mysle??? Po prostu uwazam ze maz moze byc nieszczery.

nie tyle nieszczery, co ma podejście, hm, niestandardowe, ale w sumie z takim
                łatwiej. porżnie kobieta przez chwilę głupa, przyoblecze mało inteligentny
                wyraz twarzy, i facetowi już dobrze, już ma namiot w spodniach, i może szczerze
                powiedzieć: żono, jesteś dobra w łóżku! ach jak przyjemnie...
                • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 12:57
                  nick megapretensjonalny, wypowiedzi na poziomie piwnicy
                  • kot_slawomira_mrozka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:13
                    lukrecja8 napisała:

> nick megapretensjonalny,

proszę o uzasadnienie

> wypowiedzi na poziomie piwnicy

straszne. i co teraz?
                    • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:29

> > nick megapretensjonalny,
                      >
                      > proszę o uzasadnienie

to trzeba czuć
                      >
                      > > wypowiedzi na poziomie piwnicy
                      >
                      > straszne. i co teraz?
                      co>? niby nic, ale w piwnicy mieszkają też szczury
                      • pajdeczka Lukrecja 16.01.04, 13:57
                        lukrecja8 napisała:

>>niby nic, ale w piwnicy mieszkają też szczury

Musisz niestety do niej przemawiać dosłownie, ona nie rozumie przenośni.
                        Podobnie jak tropicielka, która nam się gdzieś zapodziała....
                        • lukrecja8 Re: Lukrecja 16.01.04, 14:25
                          staram się być delikatna i kobieca, co by wypaść seksi :)))
                      • kot_slawomira_mrozka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 15:05
                        lukrecja8 napisała:

> co>? niby nic, ale w piwnicy mieszkają też szczury

i któż tu jest pretensjonalny?
                        a szczury to bardzo miłe zwierzątka.
                        • lukrecja8 Re: pajdka hmmm 16.01.04, 15:08
                          po prostu pluszaczki!
                • pajdeczka Do Kota Mrożka 16.01.04, 13:30
                  Pojawiłaś się tu przed ok. dwiema godzinami, nagle, włączyłaś się do dyskusji i
                  od razu zaczęłaś wywlekać o mnie różne rzeczy, nawet te, o których tu nie
                  pisałam. Przyznaj się może, jeśli cię na to stać, kim byłaś w tym wątku
                  wcześniej? Jak zaczniesz kręcić to ci więcej nie odpiszę, bo gardzę ludźmi,
                  którzy przybierają nicki celowo, żeby komuś dokuczyć.
                  • kot_slawomira_mrozka Re: Do Kota Mrożka 16.01.04, 15:00
                    pajdeczka napisała:

> Pojawiłaś się tu przed ok. dwiema godzinami, nagle, włączyłaś się do dyskusji

pojawiłeś, jeśli już zwracasz się bezpośrednio do mnie. tak się składa, że
                    zacząłem czytać to forum jakiś czas temu. z nudów, w pracy. postanowiłem się
                    zalogować, i napisać co myślę - a myślę, że jedyne czym potrafisz epatować to
                    agresja i wrzask. nie lubię tego, więc się odpowiednio ustosunkowałem. zważ, że
                    nie zdążyłem jeszcze obrazić cię bezpodstawnie - bazuję wyłącznie na tych
                    wypowiedziach, jakie widzę w tym wątku. ciebie ogarnęła jakaś mania
                    prześladowcza, i niuchasz: zapewne muszę być kimś innym. czyżbyś miała jakichś
                    wrogów? usiłujesz rozstawiać wszystkich po kątach, ale naprawdę daruj sobie.
                    nie odpowiadasz na rzeczowe pytania, za to atakujesz jakimiś gównami.
                    łatwo cię zapędzić w kozi róg, maleńka :) i śmiesznie wyglądasz, oglądając się
                    na popleczników (no nie lukrecja? popatrz na tego beznadziejnego kota, he he
                    he). więcej głębokich oddechów, bo ci żyłka pęknie...
                    czy poziom kręcenia jest dostatecznie niski, żebyś raczyła odpowiedzieć?
                    :)
              • pajdeczka Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:27
                a-ndrzej napisał:

> Co w tym zlego ze tak mysle??? Po prostu uwazam ze maz moze byc nieszczery.
                > Istnieje zaleznosc, a to jest sprzeczne ze szczeroscia. Nie pomyslalas chyba
                ze> ja chcialbym to oceniac? No tu bys przesadzila.

Jest takie powiedzenie: "każdy sądzi innych po sobie". Nie wystawiasz sobie
                zbyt dobrego świadectwa pisząc takie rzeczy.
                • a-ndrzej Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:45
                  Rece mi opadaja. Nigdy nie slyszalas zeby ktos powiedzial komus np. "tak,
                  dobrze wygladasz" nawet jak mysli inaczej? Powinnas rozrozniac klamstwo od
                  dyplomacji. Nie mowie nigdy komus ze jest brzydki, bo to nie jego wina. Nie
                  mowie matce dziecka z Downem, ze ma w domu potworka, nie mowie mojej babci z
                  nowotworem ze owszem, pewnie za miesiac umrze. Gdyby sie okazalo ze maz
                  (jeszcze raz podkreslam ze o tym nie przesadzam) troche Ci kadzi, i nagle
                  powiedzial "w lozku jestes dosc kiepska" to co zrobisz nagle? Zapiszesz sie do
                  szkoly dla gejszy, przestudiujesz Kamasutre? Nic nie zrobisz, oprocz awantury
                  mezowi, zaczynajacej sie od slow "to poszukaj sobie lepszej". On o tym wie ze w
                  najlepszym przypadku bedzie odstawiony od cycka na pare tygodni, i zawsze
                  bedzie ci mowil ze jest OK. Kurcze, ja wierze ze on tak mysli faktycznie, ale
                  mowie Ci co by bylo jakby myslal inaczej. Pajdeczko kazda nastepna Twoja
                  zlosliwsc potraktuje jako trafienie w Twoj slaby punkt, bo nagle jakos
                  strasznie Cie opetalo wyjasnienie akurat tego tematu.
        • wasza_bogini Re: pajdka hmmm 16.01.04, 13:10

>
          >
          > Mąż mowi, że tak.....

::::::::::::)))))))))))))))))))
    • Gość: ziutek Re: Najseksowniejsze forumowiczki IP: *.example.net / 217.8.188.* 16.01.04, 11:33
      dziołcha, no TYYY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka