Dodaj do ulubionych

ciekawe zajęcie

IP: 217.17.32.* 20.01.04, 10:48
czym zajmują się kobietki, które przeszły na emeryturę.
Obserwuj wątek
    • annamaria1974 Re: ciekawe zajęcie 20.01.04, 11:00
      wlasnie, szukam tego samego, nie dla siebie ale dla mojej dobrej znajomej, choc
      to duza roznica wieku, ja 29 a ona 60, chce jej podsunac jakis pomysl wraz z
      jej urodzinami, tak mysle moze uniwersytet 3 wieku, moze jakies podroze raz w
      roku,
      pzozdrawiam
      maria
    • anulex Re: ciekawe zajęcie 20.01.04, 11:46
      Te ktore ja znam glownie chodza. Moglyby spacerowac w nieszkonczonosc :)
      Dodatkowo jezdza na rozne wycieczki organizowane dla starszych osob (niektore
      sa bezplatne), chodza na uniwersytet trzeciego wieku, spotykaja sie ze
      znajomymi, uszczesliwiaja wnuczki, czytaja, ogladaja telewizje.
      • pajdeczka No ja to wiadomo... 20.01.04, 12:01
        ..internet.
        Jak tylko przejdę na emeryturę,a to, wg niektórych, już powinno niedługo
        nastąpić, całą emeryturę będę przepuszczała na siedzenie w necie. Taka zboczona
        jestem.
    • Gość: TeDe Re: ciekawe zajęcie IP: 217.11.134.* 20.01.04, 11:56
      swojego czasu z racji zawodu sptykałem dosyć często emerytów inewstujących na
      giełdzie, tak tak, kupowali akcje, częściej jeszcze obligacje, dobrze że w
      kontrakty terminowe się nie bawili ( z wyjatkiem jednego) bo to na serce zejsć
      można. No i bylo ich naprawde kilkanascie osób, fajna sprawa, ludzie mają dużo
      czasu, zaoszczędzone pieniądze, interesują się gieldą no i nawet mają dobre
      wyniki - większa awersja do ryzyka co owocuje często niedużą, ale stałą stopą
      zwrotu większą niż lokaty bankowe.. i to naprawdę byli dziadkowie około 70tki,
      może tym zainteresuj np,. bylą główną ksiegową czy dyrektora finansowego:)

I TY BĘDZIESZ EMERYTEM!!! pozdro
      • Gość: radek Re: ciekawe zajęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 15:52
        Hobby niezależnie od wieku zależy od portfela.
        Podaj warunki finansowe, a postaram się doradzić Ci odpowiednie hobby.

Chętnie wpisałbym takie hobby w swoim CV:
        Uwielbiam podróże moim własnym odrzutowcem ;-)
        • anikl Re: ciekawe zajęcie 21.01.04, 00:25
          W Łodzi (a w innych większych miastach pewnie też) PTTK regularnie organizuje
          bezpłatne spacery po mieście z przewodnikiem, albo piesze rajdy po podmiejskiej
          okolicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka