sarawi 12.11.09, 12:11 Czy ktoras z Was wspomagala swoja diete/odchudzanie tabletkami Meridia? Jakie efekty i po jakim czasie? Czy zauwazylsycie jakies skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofjawu Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:28 Brałam. Efekty spektakularne - jakieś 10 - 12 kilogramów w 45 dni. Skutki uboczne olbrzymie, trzeba bardzo pilnie obserwować swój organizm - kontrolować ciśnienie krwi. Jeżeli pojawi się kołatanie serca, trudności z oddychaniem odstawić natychmiast. Ale nawet jeśli nie występują takie rzeczy to normalne jest wzmożone pocenie się, OKROPNA suchość w ustach. Jest też parę dobrych stron, ale one stają się przekleństwem po odstawieniu (na przykład fakt, że meridia zwiększa libido i to porządnie - po odstawieniu jest kiepsko). Reasumując - każdy reaguje inaczej, trzeba się trzy razy zastanowić przed podjęciem takiej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:30 sarawi napisała: > Czy ktoras z Was wspomagala swoja diete/odchudzanie tabletkami > Meridia? Jakie efekty i po jakim czasie? Czy zauwazylsycie jakies > skutki uboczne? piersi powiększa Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:36 nie wiem czy to po meridii, ale lekarz powiedział, że na 90% tak moja szefowa miała krew w brzuchu wylądowała w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej(płodu jednak brak) miała operacje, ściąganie krwi z brzucha (robią 3dziury w brzuchu w tym w pępku) meridia bardzo wyniszcza organizm lepiej ćwiczyć i się zdrowo odżywiać (i NIE PIĆ dużych ilości wody bo to tylko powiększa żołądek) lepiej pół roku wziąć się za siebie niż później leczyć 2 lata komplikacje od wyglądu ważniejsze jest zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
lektorka Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:43 Ja popieram. Operacje, tabletki, diety cud dają tylko chwilowy efekt. Problem jest jednak w nawykach i żywieniowych i tych związanych z aktywnością: sport, seks, wejść po schodach zamiast wjechać windą itp. Co z tego, że schudniesz w 45 dni 10 kg, jak skóra nie da rady tak szybko się skurczyć? Efekt będzie taki, że skóra będzie wisieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zofjawu Re: Meridia - brałyście? 18.11.09, 14:41 dziwne, mi nic nie wisi. no, ale to może zależy od indywidualnych tendencji i jędrności skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:56 Moja mama brała. Efekt piorunujący i spektakularny. Skutki uboczne bardzo odczuwalne. Kiedy zaistniało podejrzenie zapalenia trzustki odstawiła preparat. Myślę, że warto, bardzo jej to pomogło. Ale na pewno pod ścisłą kontrolą lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 12:57 Aha, skutki oboczne w postaci bezsenności, nerwowości, suchości w ustach pojawiły się bardzo szybko, właściwie już po kilku dniach i utrzymywały się do samego końca terapii. Stopniowo dochodziły inne, bardziej uciążliwe dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazjuje Re: Meridia - brałyście? 12.11.09, 13:36 Brałam. Schudłam ok 6 kg w miesiąc. Jedz po 1 pigułce extazki dziennie -też schudniesz, a będzie przyjemniej ;) Suchość w ustach, pocenie się, bezsenność, rozkojarzenie, poczucie "roztrzęsienia" and so on! Odpowiedz Link Zgłoś
monikatra Re: Meridia - brałyście? 18.11.09, 15:31 forum.gazeta.pl/forum/f,46219,MERIDIA_ostatnia_szansa.html wszystko o Meridii Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Meridia - brałyście? 18.11.09, 15:39 Moja mama brala. Nie wiem jak szybko bylo widac efekty,bo nie mieszkam z nia,ale jesli chodzi o skutki uboczne to wyladowala w szpitalu na ponad tydzien. Tak podnioslo sie jej cisnienie,ze bylo je ciezko zbic. Lek przestala brac i kilogramy od razu wrocily. Odpowiedz Link Zgłoś