hotally 12.11.09, 20:00 Ponieważ duch świąteczny jest już ze Mną i umilam sobie jesienny, szary świat oświadczam, że od dziś mam już w domu choinkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Xmas :D 12.11.09, 20:06 ja widziałam walentynki 1.11 na cmentarzu w postaci mianowicie gigantycznych sercowych lizaczków z napisem kochamcie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Xmas :D 12.11.09, 20:12 no, główna aleja wielkiego cmentarza usłana sprzedawcami pańskiej skórki, obwarzanków i lizaków + dla przyzwoitości jeden taki ala ksiunc, bo nie wiem, może kuzyn księcia, który zbierał dane do "w intencji" Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Xmas :D 12.11.09, 22:39 Kurcze, ale mi sie zachcialo obarzankow. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Xmas :D 12.11.09, 23:11 no a ja właśnie tak przedawkowałam, że do dziś mi niedobrze. i jeszcze 6 pańskich skórek nabyłam. a gdybym tak z oferty cmentarnej pełnymi garściami zaczerpnęła, to w torbach byłyby rzeczone lizaki, popcorn, nowe rękawiczki, dvd niewiadomego pochodzenia, a w zębach (z braku rąk do niesienia) sznurek do disneyowskiego balonika z helem. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Xmas :D 12.11.09, 20:08 Ja walentynki obchodzę codziennie, no chyba że Mój ukochany akurat wyjedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Xmas :D 12.11.09, 20:04 o nie u mnie choinka ubierana w Wigilię, ostatecznie dzien przed w pracy tylko ze 2 tygodnie wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ymam :D 12.11.09, 20:04 przeczytałam duch święty, ale widzę, że nie jest aż tak źle uff. a jemiołę też przywiesiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Ymam :D 12.11.09, 20:08 przeczytałam duch święty ja tez <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
nesetr Re: Ymam :D 12.11.09, 20:10 W ogole nie ubieram/my choinki. Nie kupilismy sztucznej, od 3 lat przesuwamy ten zakup na kiedys. Zywej tez nie kupujemy z mezem. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Ymam :D 12.11.09, 22:12 A czemu tak wcześnie? Ja rozumiem, ze grudzien za pasem, święta za ledwo półtora miesiąca ale czemu tak szybko? Jesli chodzi o klimat świąt to jeszcze sie w niego nie wczuwam, chyba, że rozgladam się za prezentami powoli jak już łażę po sklepach. Ale atmosfere zostawiam sobie na grudzień. Szkoda mi jej rozciągać na listopad.. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Ymam :D 12.11.09, 22:41 Ja tez. Pomyslalam sobie, kurcze czy ona taka pobozna? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ymam :D 12.11.09, 20:09 Zaczęłam od choinki i świątecznych świeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Ymam :D 12.11.09, 20:12 Sama sobie szkodzisz - do świąt będziesz już rzygać tą choinką. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ymam :D 12.11.09, 20:14 oj tam zawsze można zmienić dekorację na wielkanocną, świąt u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ymam :D 12.11.09, 20:15 dopiero 2 tyg temu pochowalam wielkanocną i zmienilam na halloweenową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Xmas :D 12.11.09, 20:30 pomalowałam dziś jaja i uplotłam palemkę całkiem zgrabną. duch Wielkiego Zajonca jest już ze Mno Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Xmas :D 12.11.09, 20:54 obywatelka_dziopkowa napisała: > pomalowałam dziś jaja i uplotłam palemkę całkiem zgrabną. duch > Wielkiego Zajonca jest już ze Mno hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Xmas :D 12.11.09, 22:59 Grzeszysz kobieto! Żeby jajka malować, to czeba najsamwpierw post odbyć! Ja tam jeszcze zniczę po całym mieszkaniu palę za duszki... Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Xmas :D 12.11.09, 22:16 Ejjj, to Ty wyprzedziłaś nawet wystawy sklepowe!! A ta choinka to żywa czy prawdziwa? bo jak żywa toś głupia, bo ci zwiędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Xmas :D 12.11.09, 22:25 donyaa napisała: > Ejjj, to Ty wyprzedziłaś nawet wystawy sklepowe!! A ta choinka to > żywa czy prawdziwa? bo jak żywa toś głupia, bo ci zwiędnie. > Wystawy swiateczne w sklepach byly juz 3 listopada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Xmas :D 12.11.09, 22:28 chrzanisz, w których? bo ja u siebie nie widziałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Xmas :D 12.11.09, 22:31 donyaa napisała: > chrzanisz, w których? bo ja u siebie nie widziałam :D W castoramie na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Xmas :D 12.11.09, 22:35 donyaa napisała: > chrzanisz, w których? bo ja u siebie nie widziałam :D 7.11 widziałem Douglas, Sephora deki świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Xmas :D 12.11.09, 22:47 kurcze.... to może ja już zaczne gotować 12 potraw? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Xmas :D 12.11.09, 23:05 donyaa napisała: > kurcze.... to może ja już zaczne gotować 12 potraw? Moja babcia zaczyna mniej wiecej na poczatku grudnia.. A moja mama jak mieszkalam w domu pilowala mnie na sprzatanie mniej wiecej tuz po Mikolaju.. Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Xmas :D 12.11.09, 23:15 jak miałaś taki syf trudny do ogarnięcia to się mamie nie dziwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Xmas :D 13.11.09, 02:39 donyaa napisała: > jak miałaś taki syf trudny do ogarnięcia to się mamie nie dziwie :D heheh ;) Raczej taki duzy dom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Xmas :D 12.11.09, 23:07 sztuczna, mała, brązowa, świecąca :) to stożek, a nie tradycyjna choinka, ale nazywa się choinką i innej nie będe miała, bo nie pasuje Mi do wnętrza i wystroju ;) Ograniczamy sie tylko do tej "sztucznej", ozdób, świec świątecznych i gwiazd betlejemskich (kwiatow) ;) W sumie to Moje pierwsze święta robione z Narzeczonym, tak sobie wymyśliłam, zobaczymy jak kreatywnie to się rozwinie do świąt... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Xmas :D 13.11.09, 01:01 To co opisałaś to najwyżej ozdoba świąteczna ...choinka wygląda inaczej:P Fotkę wkleić czy sama znajdziesz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Xmas :D 12.11.09, 22:27 hotally napisała: > Ponieważ duch świąteczny jest już ze Mną i umilam sobie jesienny, szary świat > oświadczam, że od dziś mam już w domu choinkę :)) > hehe wrzuc fotkę. 2 tyg temu chcieli mi opłatek sprzedać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Xmas :D 12.11.09, 23:03 a u Mnie w sobote chodzi ksiądz po kolędzie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pytanie POMocnicze 12.11.09, 23:21 hotally napisała: > Ponieważ duch świąteczny jest już ze mną i umilam sobie jesienny, szary świat oświadczam, że od dziś mam już w domu choinkę :)) pracujesz, czy jestes na utrzymaniu meza i lubisz BREDZIC? Odpowiedz Link Zgłoś