Gość: RZESZOWIANIN IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: RZESZÓW TO PIĘKNE MIASTO 21.01.04, 14:11 a jak sie nazywa potocznie ten pomnik co macie w miescie?..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: photoart Re: RZESZÓW TO MIASTO ... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 15:44 samowolny napisał: > a jak sie nazywa potocznie ten pomnik co macie w miescie?..:)))) wszyscy w Polsce wiedzą jak nazywamy ten pomnik, więc nie trzeba chyba przypominać. Jestem w Rzeszowie od 3 lat, jednak brakuje mi klimatu Krakowa, Gdańska, Wrocławia lub Poznania. Co do rynku pracy - fakt, ciągle klasa B. Wczoraj przeczytałem gdzieś myśl Leca: "Polska A całuje Polskę B w D". Smutne ale wymowne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: RZESZÓW TO PIĘKNE MIASTO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 14:42 Zgadzam sie! ma swoj klimat, odnowiony rynek, 3 Maja- wymarzone miejsce na spacery. Jak Was odwiedzam to odpoczywam, zycie jakby zwalnialo:) To bardzo przyjemne miejsce, gorzej jesli chodzi o rynek pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś