maitresse.d.un.francais 02.12.09, 22:13 czy rzeczywiście faceci muszą robić wszystko to, co kobiety? bi.gazeta.pl/im/8/6052/z6052898X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 22:14 a gdzie ty tam mężczyznę widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 22:28 A o co chodzi? Że ma głupią minę? Że dłoń ustawił? Że na figurówkach? Tytus, naprawdę masz zapleśniałe (ze starości) poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 23:55 a Tobie co się stało ? Poślizgnęłaś się koło zlewozmywaka i uderzyła w łeb. W ciągu 15 minut zwrot poglądów o 180 stopni ? weź się w końcu zdecyduj. DLA CIEBIE, męskie czy MAŁOmęskie (vide temat) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 17:15 To jest idioto ironiczny kontrwątek na wątek "Jakie to mało kobiece". Nie połapałeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 21:06 maitresse.d.un.francais napisała: > To jest idioto ironiczny kontrwątek na wątek "Jakie to mało kobiece". > > Nie połapałeś się. nie, nie połapałem się furiatko, widocznie to przez to, że tak finezyjnie operujesz tą ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe125 Re: Jakie to mało męskie... 05.12.09, 12:51 Ja też nie załapałam i nie jestem idiotką. Może więc warto skończyć z tymi ironicznymi kontrwątkami, bo czemu to ma służyć? Ani ironiczne, ani smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
julus908 Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 22:18 Cudowne! Uwielbiam:) Występy Pluszczenki czy Jagudina mogłabym oglądać całymi dniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 22:21 julus908 napisała: > Cudowne! Uwielbiam:) Występy Pluszczenki czy Jagudina mogłabym oglądać całymi > dniami:) No jak widać skoro jest popyt... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 23:48 Wole ogladac facetow na lodzie niz panie, chodzi mi o solistow. Faceci jezdza szybciej i efektowniej. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jakie to mało męskie... 04.12.09, 23:18 Ano :-) To, że mają więcej pary doskonale służy estetyce - skaczą wyżej, są bardziej dynamiczni. Nie mogą być napakowani jak Pudzian, bo by ciążyli do lodu, ale każdy mięsień musi być sprawny i elastyczny, przez to są tacy żylaści, tak jak lubię.... dobra obśliniłam klawiaturę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 23:54 łe jeju, no taki sport, co poradzisz... a wiesz jakie oni mają mięśnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Jakie to mało męskie... 02.12.09, 23:59 A taak się denerwowałaś, kiedy jakiś mężczyzna mówił o tym jaka ma być kobieta ;o) no ale wracając do meritum to mężczyzna na lodzie jest fajny kiedy tańczy do takich mocniejszych dynamicznych piosenek IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 06:12 Jak dla mnie mało to męskie, ale de gustibus non est disputandum... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 07:49 maitresse.d.un.francais napisała: > czy rzeczywiście faceci muszą robić wszystko to, co kobiety? a myslałem że to tylko w drugą stronę działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 08:06 a co w tym malo męskiego? strój? równie obcisłe mają biegacze, kolarze, pływacy, zapaśnicy- też są niemęscy? Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 08:11 prawda jest taka: jeśli jest męski to nie dlatego, że ktoś go za takiego uważa, ale ponieważ sam taki się czuje. Jak ktoś mnie nie uważa za męskiego, to mam go gdzieś, nie będzie obca osoba wpływać na moje poczucie męskości (no, chyba, że były by to wszystkie kobiety z którymi się spotykałem po kolei). Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 09:44 Może i mało męskie, ale bardzo seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Oj ludzie ludzie 03.12.09, 17:17 To jest ironiczny kontrwątek na wątek "Jakie to mało kobiece". A wszyscy się kurde nabrali i dyskutują, aż furczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Oj ludzie ludzie 03.12.09, 20:59 No to znaczy że masz zadatki na utalentowanego trolla:D Ale nie rób kariery w taki sposób, to niemoralne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Oj ludzie ludzie 03.12.09, 21:06 zeberdee24 napisał: > No to znaczy że masz zadatki na utalentowanego trolla:D Miałyśmy kiedyś robić trolla z kilkoma innymi forumkami, ale jakoś koordynacji zabrakło. Nawet zadania były już częściowo podzielone między zespół. ;-) Nie robić? A jak dobrze zapłacą? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Oj ludzie ludzie 03.12.09, 21:22 > Nie robić? A jak dobrze zapłacą? No za kasę to co innego, ale za free to tak nie wypada marnować potencjału dobrej reputacji;) Chociaż ja jestem prosty mężczyzna, kobiet nawet nie śmiem próbować zrozumieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Oj ludzie ludzie 04.12.09, 22:58 zeberdee24 napisał: > > Nie robić? A jak dobrze zapłacą? > > No za kasę to co innego, ale za free to tak nie wypada marnować potencjału > dobrej reputacji;) Chociaż ja jestem prosty mężczyzna, kobiet nawet nie śmiem > próbować zrozumieć;) To proste misiu. 1. Kobieta to nie jest takie coś ze sztancy, że każda jest taka sama. 2. Traktuj kobiety po prostu jak ludzi, którzy mają taki lub inny charakter. Zaraz nas zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia maitresse 03.12.09, 19:21 świetny dowcip. nie mogę przestać się śmiać. ale nas wkręciłaś hu hu Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Jakie to mało męskie... 03.12.09, 21:08 eeeeh, nie przesadzaj, striptiz to tez bardziej damskie, a ja lubie jak facet sie rozbiera. Odpowiedz Link Zgłoś