lysa_spiewaczka_2 Re: Lysa kobieta 08.12.09, 13:11 a śpiewa albo choć podgwizduje...? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a o co chodzi ze śpiewaniem? 08.12.09, 18:09 bo ja śpiewam bardzo chętnie, a na praktykach podgwizduję cichutko umiem też gwizdać melodie, jedyne czego nie umiem to gwizdać na palcach Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Lysa kobieta 08.12.09, 16:08 Pfff co za daleko wysuniete wnioski. Ja też lubię nosić od czasu do czasu opuszczone spodnie i czuję się w nich bardzooo kobieco. A lesbijki, które widziałam nieraz wyglądają jak inne w sensie nie wyróżniają się wyglądem. Niektóre owszem bardziej na faceta. Są różne. To tak jak z gejami. Pojęcie kobiecości i męskości ewoluje i nie jest tym samym co kiedyś. To tyle i aż tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Lysa kobieta 08.12.09, 20:56 Zastanawiam sie czy to jest normalne dla kobiety, ze w ogole nie przejmuje sie swoim wygladem - w sensie, ze sie nie stroi, nie maluje. Może nie jest z twojej wioski. Wiesz w innych wioskach kobiety wyglądają inaczej. A może nie uważa, że musi się wpisywać w to całe "ukobiecanie" kobiet. Makijaż i fryzura nie czynią kobiety... Ma wolny wybór i nie musi wpisywać się w popkulturowy szablon "idealnej" kobiety. Nie ma kompleksów, żyje czym innym niż złamany paznokieć i odrastające włoski... Nie każdy ma tyle odwagi, żeby to wszystko pieprzyć i być sobą. Gasz... Odpowiedz Link Zgłoś