kokieteryjna 28.01.04, 22:14 dlaczego jak do Niego mowie, on nie rozumie mnie i mych pragnien ? Dlaczego faceic bywaja az tak prosci ? Mam wrazenie ze maja oczy zamkniete, wrazliwosc utopiona, uszy gluche, zmysly przytepione. Ehh.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: zacznij mówić po ludzku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 22:16 to może ciebie zrozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: FACECI bywaja PROSCI :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 22:22 Faceci SĄ prości- i to nasza zaleta w tym skomplikowanym świecie (jedna z wielu:))))) Po prostu inaczej funkcjonujemy i niektóre rzeczy należy nam komunikować wprost. A tak dla przykładu: Co mówi Kobieta: "To miejsce to śmietnik! Do roboty, Ty i Ja musimy posprzątać. Twoje rzeczy leżą na podłodze, I jeśli nie zrobimy teraz prania To szafa będzie bez ubrań." Co słyszy mężczyzna: "Ble ble ble, DO ROBOTY, TY I JA ble ble ble ble, Ble ble, NA PODŁODZE, Ble ble ble, TERAZ, Ble ble ble ble ble BEZ UBRAŃ." Moze to coś Ci wyjaśni:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: FACECI bywaja PROSCI :((( IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 22:22 To mów konkretnie: chcesz; nie chcesz; jeść; pić; spać; wyjść; przytulić. Jasno i zrozumiale bez dygresji na temat: perypetii uczuciowych koleżanki, analizy psychologicznej kolegi z pracy, dywagacji o rozwoju wątku miłosnego w ulubionej telenoweli itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: FACECI bywaja PROSCI :((( 28.01.04, 22:28 Jazon - to bylo dobre, pokaze to mojemu ;) A tak na powaznie, Tris, ja nie jestem wielka filozofka, ale czasem dusza sie budzi, mam potrzebe odczuwania piekna, glebszych rozmow, stworzenia atmosfery itd.. Albo robienia, odkrywanie wielu innych rzeczy, ktore dla niego nawet nie istnieja. To, ze nie zauwaza jak przefarbuje wlosy moge mu wybaczyc, ale to, ze nie widzi ze jest mi zle, ze potrzebuje pomocy - to juz boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: FACECI bywaja PROSCI :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:16 Hmmm- no w sumie masz rację. Sam od czasu do czasu spotykam sie z podobnymi zarzutami (na szczęście dość długi związek wyrobił już we mnie zestaw odpowiednich nawyków:). Może to kwestia czasu? Ale niektóre nawyki i prawidła ciężko zmienić... Słyszałem taką zagadke: dlaczego tak trudno znaleźć wrażliwych, czułych i dobrze poukładanych facetów?- bo na ogół maja juz partnerów:) Ale to juz tylko żartem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: FACECI bywaja PROSCI :((( 28.01.04, 22:41 Nieustająco polecam książkę "Dlaczego mężczyźni kłamia a kobiety płaczą" ( Why Men Lie and Women Cry) i "Dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytać map" (Why Men Don't Listen And Women Can't Read maps) -Allan Pease , Barbara Pease Żadne intelektualne wyżyny ale dla tych co zadają podobne pytania na ekranie powinna to być lektura obowiązkowa . Odpowiedz Link Zgłoś