benitta36 24.12.09, 22:59 Od miesiąca spotykam się z facetem. Jest super, aż tu nagle przychodzą święta, a on mi nawet życzeń nie złożyl. W dodatku dziś są moje imieniny. Co o tym myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arsmenik Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:12 Ewciu nie jest Ciebie wart widocznie Pobzyka i pojdzie w sina dal Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:20 Może po prostu nie przejmuje się takimi sprawami? Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:25 Może po prostu nie przejmuje się takimi sprawami? Bardzo sluszna uwaga. Woelu ludzi nie zawraca sobie glowy datami. Do takich naleze ja i moj maz, i wcale nam to nie przeszkadza byc dobrym malzenstwem. Prezenty sobie kupujemy wtedy kiedy mamy na to chec i to sa prawdziwe niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
benitta36 Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:38 Juz sama nie wiem, co o tym myśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:42 wszystkiego najlepszego z okazji imienin. A co myslimy? Ja nie mysle nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ammaniuta Re: Czy to normalne??? 24.12.09, 23:50 Może nie kojarzy faktów? Ja mam koleżanke Ewę i zawsze zapominam, że dzisiaj jej imieniny. A kolega Adam ma urodziny, jak się o tym dowiedziałam to pomyślałam 'o, w dniu imienin', a dzisiaj co? Pamietałam tylko, że ma urodziny. ;) Jesteście krótko razem, może z czasem utrwali mu się w głowie to i owo odnośnie dat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:02 No tak Z imieninami spoko. Ale że życzeń świątecznych nie złożył? To aż z takim heretykiem się spotyka autorka wątku?? :8 Odpowiedz Link Zgłoś
ammaniuta Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:26 jan_owy napisał: > No tak Z imieninami spoko. > Ale że życzeń świątecznych nie złożył? To aż z takim heretykiem się spotyka > autorka wątku?? :8 A kto go tam wie? A kto fo Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:37 W ogóle sporo jest wątków dziewczyn z PROBLEMEM: czemu się nie odzywa na święta, czemu nie złożył życzeń, czemu nie chciał spędzić Wigilii ze mną? itp itd. A myślałem, że święta mają być czasem radości i beztroski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ammaniuta Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:49 Bo jest. Tylko czasami do niektórych niedociera, że można nie mieć czasu na smsowanie w czasie świąt. Gdy ja jade do domu na święta, to obskakuje cała rodzine i głupio tak przy stole rozmawiajac z ciotkami i wujkmi wyjmować komórke i sesemesować, a w ciszy własnego pokoju, można całkowicie o tym nie pamiętać. Gdy ja ostatnio była na Wielkanoc u mamy, to były może góra trzy telefony do faceta, bo nie miałam czasu, chciałam się nacieszyć byciem z mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 10:45 3 telefony do faceta w czasie Wielkanocy to nie jest specjalnie mało, to raczej normalnie. Przecież Wielkanoc nie trwa tydzień, a tylko 2 dni. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eight_elvises Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:07 Wcale nie musi byc od razu nienormalne i świadczyć, o tym że ma Cię w poważaniu. Nie znam faceta, więc nie wiem ale spójrz na to z innej strony. Są ludzie, którzy do życzeń świątecznych nie przywiązują specjalnej wagi, a imieniny traktują jako coś mniejszej wagi niż urodziny. Ale skoro jest Ci przykro, to mu po prostu powiedz. Bez obrażania się i wycieczek osobistych. Mój mąż tak zapominał o moich urodzinach i powiedziałam mu jakie to dla mnie niefajne. Od tego czasu nigdy mu się już nie zdarzyło i zawsze się bardzo stara, żeby to był dla mnie super dzień. Ale tak czy inaczej, mimo że się nie znamy życzę Ci super fajnych świąt i wszystkiego naj naj z okazji imienin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 00:17 pewnie nie potrzebuje tej calej szopki z nieszczerymi zyczeniami.. a imienimy to nie Twoje swieto, ale swietego po ktorym otrzymalac imie... no chyba, ze nie masz go po kims konkretnym tylko od tak, bo ladne.... wtedy nie masz imienin Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Czy to normalne??? 25.12.09, 08:20 Pewnie spędza święta z żoną i dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian może to Żyd? 25.12.09, 08:44 benitta36 napisała: > W dodatku dziś są moje imieniny. Co o tym > myślicie??? że facet ma cię gdzieś? czy on wie, że jest twoim facetem? Odpowiedz Link Zgłoś