Dodaj do ulubionych

Lodówka Candy -proszę o opinię

IP: *.chello.pl 23.07.06, 22:02
witam,
muszę szybko zdecydować się na zakup lodówki. Od poszukiwań mam już mętlik w
głowie, a nie chciałabym popełnic błedu przy zakupach. Lodówka musi miec wys.
max 163 cm, szer. 60 cm. Fundusz do 1500 zł. Na tę chwilę prawie się
zdecydowałam na Candy CPCA 295S. Czy ktoś może ma tę lodówkę? Proszę o opinie !
Na forum nie znalazłam nic o lodówkach tej marki.
Dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: antek Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.acn.waw.pl 23.07.06, 22:34
      jest bardzo duzo
      wyszukiwarka w domyslnym ustawieniu szuka postow tylko z tego roku
      zaznacz rok 2005-ty i powtorz wyszukiwanie
      • Gość: balbina Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.chello.pl 24.07.06, 17:32
        racja :)dziękuję za podpowiedź!
        sprawdziłam, poczytałam i jednak kupiłam tę Candy :)
        wg mnie nie każde "włoskie" znaczy kiepskie, podobnie jak nie każdy Polak to
        pijak i złodziej :-)
    • Gość: Greggi Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: 83.238.15.* 17.08.06, 14:54
      Ten model ma jedną wadę bardzo głosny agregat
    • Gość: jagoda Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.veranet.pl 17.08.06, 16:03
      Sprawdź, czy masz szczelne drzwi. Z reguły są nieszczelne, moi znajomi i
      rodzina, oddali lodówki Candy, bo service nic nie mógł na to poradzić. Każde
      wymieniane drzwi były jeszcze gorsze.
    • jagoda85 Re: Lodówka Candy -proszę o opinię 17.08.06, 16:06
      Sprawdż, czy masz szczelne drzwi. Moi znajomi i rodzina oddawali te lodówki, z
      tego właśnie powodu, a wymiana poprzez service drzwi na nowe okazała się mało
      skuteczna, wszystkie drzwi były nieszczelne.
    • Gość: balbina Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.chello.pl 17.08.06, 20:28
      kupiłam! pierwszy egzemplarz który przyjechał był obtłuczony przy transporcie -
      mam wrażenie że specjalnie przez panów wnoszących. nastepny jest o.k.
      Pierwsza moja ocena po ok. miesiącu użytkowania : agregat bardzo cichy, super
      chłodzi i zamraża. Lodówka super pasuje do kuchni. jestem zadowolona i oby tak
      dalej :-)
      • Gość: K Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: 212.33.79.* 09.04.13, 12:10
        Super lodówka tylko problem z uszczelkami nie ma gdzie kupić ani nie da się wymienic
        • tuesti Re: Lodówka Candy -proszę o opinię 09.04.13, 17:06
          Mam ten sam problem. Nigdzie ich nie ma :(
    • Gość: E. Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 21:13
      Osobiście odradzam. Zamrażarka to porażka - gdy ustawi się na największe chłodzenie to zamarza nawet szynka na najwyższej półce, z kolei na średnim chłodzeniu lody w zamrażarce są płynne... Nie da się znaleźć złotego środka i jest to dość problematyczne.
      • Gość: Bochenek Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.13, 10:25
        Osobiście odradzam. Model CFO 155 E to badziewie, zepsuła się zaraz po dwuletniej gwarancji. Miałem ją 2lata i trzy miesiące. KPINA.
    • Gość: ania Re: Lodówka Candy -proszę o opinię IP: *.gdansk.vectranet.pl 08.02.14, 20:36
      Odradzam sprzęt tej firmy,lodówka padła po 7 latach: wyciekł freon, nikt nie chciał nabić i dać gwarancji, kupiliśmy Liebherra. Zmywarka właśnie padła (programator) kupiłam siemensa.Piekarnik też szwankuje pewnie czeka nas wymiana. Włosi tylko potrafią robić ładne rzeczy ale nie niezawodne . Pralkę mam whirlpoola (pierwsza ma 16 lat i działa nadal, oddałam ją rodzicom). Radzę się zastanowić dołożyć i kupić coś lepszego. To ma być sprzęt który działa dłużej a nie do momentu wygaśnięcia gwarancji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka