aj5 28.12.09, 13:27 ja chce tylko jednego: przestac sie krzywdzić i życ bez ogladania sie jak tu innym dogodzic :( no i rzucic palenie:) moze jednak ten 2010 będzie dobry?:) trzymam kciuki za Wasze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.ortalion Re: Tak 28.12.09, 13:41 hermina26 napisała: > Nie dasz rady! Ni ..., ze nie dasz!!!:D ------------------------ A założysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Tak 28.12.09, 13:45 Oczywiście, ze się założe!!! A o co? tzn. raczej się założe, jak będe wiedziała o co (asekurantka ze mnie)! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Tak 28.12.09, 13:48 hermina26 napisała: > Oczywiście, ze się założe!!! A o co? > tzn. raczej się założe, jak będe wiedziała o co (asekurantka ze > mnie)! ---------------------- Ze mną tylko o lodzika, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Tak 28.12.09, 13:50 Hmmm Łatwe! Ale jak Ty mi postawisz lodzika jak przegrasz, tak sie martwie? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Tak 28.12.09, 13:55 hermina26 napisała: > Hmmm Łatwe! > Ale jak Ty mi postawisz lodzika jak przegrasz, tak sie martwie? ---------------------- Hmmm Trudne! A jaka Twoja propozycja jest? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Tak 28.12.09, 14:15 No to niech będzie lodzik za lodzik, może być taki: www.grycan.pl/indexflash.htm Albo lego: www.thebricktestament.com/epistles_of_paul/instructions_on_marriage/1co07_03a.html Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Tak 28.12.09, 14:24 hermina26 napisała: > No to niech będzie lodzik za lodzik, może być taki: > www.grycan.pl/indexflash.htm > Albo lego: > www.thebricktestament.com/epistles_of_paul/instructions_on_marriage/1co07_03a.html > ------------- Wybieram tego świątecznego Grycana, bo to Lego to żaden tam lodzik. Jakaś minetka, czy cóś. No to stoi ! (mam na myśli zakład, ma się rozumieć) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Tak 28.12.09, 14:31 tow.ortalion napisał: > Jakaś minetka, czy cóś. Minetka nie jest zła rzecz!!!:D tow.ortalion napisał: > No to stoi ! Ja to mam moc sprawczą!!:)Dobrze mi idzie! tow.ortalion napisał: > No to stoi ! (mam na myśli zakład, ma się rozumieć) Aha! Nie doczytałam powyżej! Zakład stoi! Kurcze! Muszę się bardziej postarać i potrenować moje wirtualno-oralne umiejtności, co by nie tylko zakłady stawiać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 13:39 Ja mam co roku...nigdy nie dotrzymuję, i nawet nie wszystkie pamiętam. Robienie postanowień ładuje mnie pozytywną energią, więc mimo niepowodzeń, robię je przy każdej okazji :) W tym roku mam takie: Więcej czytać, zacząć spisywać swoje szalone pomysły (i nie tylko swoje), ogólnie zacząć pisać i znaleźć sposoby na zbudowanie warsztatu by kiedyś napisać książkę. Doskonalić się jako mistrz gry (rpg)...rozważam jakieś warsztaty aktorskie. Nauczyć się utrzymywać mieszkanie w porządku (stałe postanowienie od lat). Do czwartku pewnie wymyślę jeszcze parę, a pamiętać o nich pewnie będę może do końca stycznia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 13:52 sweet_pink napisała: > Do czwartku pewnie wymyślę jeszcze parę, a pamiętać o nich pewnie będę może do > końca stycznia ;) to i tak długo:) a udało sie kiedys choc jedno zrealizowac? tak świadomie? mi raz niechcacy wyszło, radość była wielka, jednak nie zaprocentowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:03 Prawie nigdy się nie udaje :P No w zeszłym roku miała postanowienie zmiany pracy i zmieniłam. Latami miałam postanowienie nie wcinać słodkiego i faktycznie jem nie tyle co dawniej. Poza tym sukcesów brak. Zazwyczaj zapału (do wszystkiego) starcza mi na góra kilka miesięcy. Przypomniało mi się jeszcze postanowienie, że mam w przyszłym roku na rejs się wybrać...ale obstawiam, że nie dotrzymam, bo będzie mi albo szkoda kasy albo szkoda spędzać urlop bez chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:26 o tak, na rejs:))) zupełnie o tym zapomniałam;) faceta weż ze soba jako balast - proste;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:32 Facet nie chce na mój ukochany Bałtyk, interesują go tylko Śmierdziury (Mazury) albo Adriatyk...i jeszcze musiałabym za dziada płacić. Do Kopenhagi bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
disa sporo, ale od 2miesięcy pracuje nad sobą ;] 28.12.09, 13:50 - mieć więcej cierpliwości dla innych - 4stycznia uruchomić projekt który od września jest w stanie zawieszenia bo nie miałam motywacji się nim zając (a raczej bałam się bo zbyt duża odpowiedzialność) - chodzić przynajmniej 2 razy w miesiącu do kościoła - chodzić 3razy w roku do spowiedzi - nie wykorzystywać ludzi - bezczelnie - być milszą dla innych - nie kłócić się i nie obgadywać/komentować (zdarzyło mi się ostatnio w towarzystwie powiedzieć coś negatywnego/chamskiego na nieobecną osobę. Nikt nie zwrócił na to uwagi, ale źle mi z tym mimo iż tej osoby nie lubię) - więcej czytać (nie wiem dlaczego od 3 miesięcy nie mam czasu na czytanie) pewnie będzie tego więcej najważniejsze jest, że to wdrażam Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: sporo, ale od 2miesięcy pracuje nad sobą ;] 28.12.09, 13:56 lol mozemy sie zamienic usposobieniami, wtedy bez wysilu każda sie spełni:) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 13:54 Jak co roku: 1. Nie palić 2. Nie pić 3. Pijąc nie poznawać facetów 4. Poznając facetów pijąc nie wierzyć sobie, że oto stoi przede mną Apollo 5. Porzucić nadzieję, że przystojny i inteligentny występuje w naturze 6. Wziąć separację z Mcdonaldem 7. Sprzątać w miarę regularnie 8. Mniej TV 9. Mniej Internetu 10. Więcej zainteresowania (życzliwego) innymi ludźmi 11. Generalnie przeistoczyć się w uroczą i miłą osobę. I jak co roku nie zrobię żadnej z tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:18 tak... nie robić postanowień noworocznych:) mam jedno, co roku i nigdy nie udało mi się w nim wytrwać dłużej niż do połowy stycznia: zacząć prowadzić kalendarz i trzymać się swojej agendy Odpowiedz Link Zgłoś
aj5 Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:25 hmm, to po co planujesz zrobic cos, co nie lezy w Twojej naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 28.12.09, 14:30 no tak jakoś żeby wyglądać na porządniejszą niż jestem:) a poza tym zawsze jakiś fajny kalendarz dostanę i mi szkoda żeby tak bezużytecznie leżał:) Odpowiedz Link Zgłoś
fieruska Re: macie jakies postanowienia noworoczne? 29.12.09, 19:59 tak rozwiecs sie z mezem ,mysle o tym od dwoch lat moze wkoncu sie odwaze Odpowiedz Link Zgłoś