abi-dal 02.01.10, 20:44 Chciałem zapytać drogie Panie jakie cechy powinien mieć kandydat na męża, jeśli takowy w ogóle istnieje, bardzo mnie to interesuje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 20:47 owinien miec nogi jak Bill Muray i zombki jak Matt Damon Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 20:48 pracowity, bogaty, niemy, ślepy i głuchy Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 20:53 i posłuszny, ale dziki i niepokorny, chłe, chłe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 20:55 tytus_flawiusz napisał: > pracowity, bogaty, niemy, ślepy i głuchy pracowity, ale potrafiący znaleźć zawsze czas dla swojej ukochanej bogaty, ale wydający pieniądze głównie na ukochaną i jej zachcianki niemy wówczas gdy ona mówi, zwłaszcza gdy plecie trzy po trzy, zero krytyki z jego strony ślepy, zwłaszcza na wdzięki i piękno innych kobiet ;) głuchy - tu akurat nie mogę znaleźć żadnej zalety :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:20 jan_hus_na_stosie napisał: > głuchy - tu akurat nie mogę znaleźć żadnej zalety :) żeby nie usłyszał drwin pod swym adresem Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:11 Powinien robić cuuudowne masaże (łepka, plecków, stopek, paluszków i takie tam jeszcze). No ale i tak najważniejsze są kasa, długi sprzęt, gotowanie i impotencja na widok innych kobiet. Proste ;P - Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:13 rzeka.chaosu napisała: > długi sprzęt, w sensie - narty biegówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:20 Nie, limuzyna w zielone groszki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:18 Biorąc pod uwagę życzenia pań takie zwierzę nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:25 Francuz. Biały, z wyższym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:30 ale masz wymagania :) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:32 jan_hus_na_stosie napisał: > ale masz wymagania :) > czemu taki francuzik gwarantuje Jej, że łatwo się podda Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:34 > > > czemu taki francuzik gwarantuje Jej, że łatwo się podda > > tak? to ciekawe. post z cyklu "Francuz be, Polak cacy"? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:38 maitresse.d.un.francais napisała: > tak? to ciekawe. post z cyklu "Francuz be, Polak cacy"? A gdzie, jak wiadomo z lektury tego forum Polak to najgorsza zakała. A Francuz super, tyle tylko że ostatniego godnego szacunku zarżnięto w Wandei, współczesnych we własnym domu Marokańczycy leją. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:41 > współczesnych we własnym domu Marokańczycy leją. > Sugerujesz, że kto leje, ten lepszy? Tym tokiem myślenia Marokańczyk byłby lepszy od Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:42 maitresse.d.un.francais napisała: > Tym tokiem myślenia Marokańczyk byłby lepszy od Polaka. we Francji jak najbardziej ale Ty nie akceptujesz kolorowych Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:45 > > we Francji jak najbardziej ale Ty nie akceptujesz kolorowych > w moim życiu i w moim łóżku zdecydowanie nie aha - "kto leje ten lepszy" - pogląd flawiusza Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:53 maitresse.d.un.francais napisała: > w moim życiu i w moim łóżku zdecydowanie nie > > aha - "kto leje ten lepszy" - pogląd flawiusza przecież nie mówimy o tłuczeniu Ciebie w łóżku ps. a swoją drogą ciekawy system wartości, faceta, który bezczynnie pozwala się tłuc we własnym domu to nie dyskwalifikuje. Ale oczywiście masz prawo do własnych ocen, do matkowania facetowi z marzeń również. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:58 > > > ps. a swoją drogą ciekawy system wartości, faceta, który bezczynnie pozwala się > a skąd wiesz, że bezczynnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 22:07 maitresse.d.un.francais napisała: > a skąd wiesz, że bezczynnie? chociażby z takich, cyklicznie powtarzających się, NEWSów Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:34 jan_hus_na_stosie napisał: > ale masz wymagania :) to dopiero wstęp do wymagań ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:40 Inteligentny, dobry, miły, kochający, męski, lubiący zgodę w rodzinie, wysoki, przystojny. Idioci i chamy odpadają w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:47 puma_z_gminy_biala napisała: > Inteligentny, dobry, miły, kochający, męski, lubiący zgodę w > rodzinie w tłumaczeniu na język potoczny -> robiący to co ja chcę i całkowicie podporządkowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:50 A konkretnie to dający się wychować :) hehehehehe tak jak kobieta chce :P Potem po wychowaniu ma chodzić jak w zegarku :D Ha! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:57 rzeka.chaosu napisała: > A konkretnie to dający się wychować :) hehehehehe tak jak kobieta chce :P > Potem po wychowaniu ma chodzić jak w zegarku :D Ha! > > ;] > Taka będziesz dla swojego męża? już mu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 22:05 To taki dzołk maj der, co podkreśliłam w ten sposób ";)" Wiadomo, że idealny mąż nie istnieje :P he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:54 > > w tłumaczeniu na język potoczny -> robiący to co ja chcę i całkowicie podpo > rządkowany :D > > Zdaje się, że "lubiąca zgodę w rodzinie/troszcząca się o atmosferę w rodzinie/grupie" oznacza to samo? Więc o co chodzi? > > Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:56 Po pierwsze: jeśli kogoś kocham to go sobie nie podporządkowuję. Po drugie: nigdy nie będziesz miał okazji przekonać się o tym, co napisałam powyżej. Po trzecie: spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:44 Musi wziąć udział w kursie. Takim jak poniżej: www.youtube.com/user/stttepp#p/c/BE0893E192F9B935/13/60e6VnkzVao Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: cechy idealnego męża 02.01.10, 21:52 Jakby tylko miał racje, to niechaj rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 00:39 nikt nie jest idealny. mezow idealnych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 00:56 Nie zgodze sie z Toba. Nie ma idealow ogolnych, ale sa idealni dla kazdej osoby idywidualnie. Bo ideal to nie jest - przymajmniej dla mnie - osoba pozbawiona wad. Dla mnie mij maz jest idealnym mezem. Dla innej moglby byc koszmarny, dla mnie idealny. Cechy: opiekunczy, odpowiedzialny, umiejacy zachowac sie w kazdej sytuacji, szalony, dojrzaly. Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 12:55 Odpowiedzialny, czuły, zadbany, zabawny, potrafiący mnie rozbawić nawet w chwilach gdy mam oczy pełne łez, po prostu mójjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 12:59 Odpowiednie feromony, a dalej to stereotypy: - odpowiedzialność, - opiekuńczość, - życiowa mądrość, - poczucie humoru, - dystans do samego siebie. No i oczywiście musi nas kochać ponad życie i okazywać to na każdym kroku. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
akjawah musi... 03.01.10, 13:32 odróżniać jej ręczniki od ścierek do szorowania klopa Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 14:46 ooo to banalne pytanie. Powinien miec na koncie sześć zer za conajmniej jedynką. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 14:47 aha, powinien miec jeszcze 90 lat i 2 tyg zycia przed soba. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:01 Ale z kropką (10000.00) czy bez (1000000)? Bo tych z kropką to całkiem sporo chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:06 z przecinkiem po jedynce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:12 Jejejejejej, to ja nigdy idealnego nie będę miała. Nie znam żadnego z przecinkiem. Za to takich z kropką nawet sporo :/ <płacze w kąciku> Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:15 to zbierz kilku do kupy na raz z kropkami i wkoncu wyjdzie ci przecinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:40 W Polsce mamy monogamię, więc musiałabym posłać do grobu kilkudziesięciu facetów, żeby dorobić się tego przecinka :P A ja mam doła nawet jak mi kwiatek zwiędnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:00 To zalezy od tego, kto szuka :-) Moj maz jest idealny dla mnie, ale dla kogo innego moglby nie byc. Dla mnie jest, bo np. jest totalnym balaganiarzem i nie czepia sie, jak ja robie bajzel. Oszalalabym z kims, kto lubi porzadek - a raczej ten ktos oszalalby ze mna. A tak zyjemy sobie w symbiozie. Ponadto, moj maz ma mile usposobienie i instynkt macierzynski i rodzinny wiekszy niz moj, wiec gotuje np., podczas gdy ja siedze na forum. Ponadto jest madry i kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:02 Zawsze powtarzam, że ideały są nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:10 taki który by nie zawracał doopy kiedy mi ona przyrasta do krzesła od ciągłego siedzenia na forach. który by mi nie ględził że dzieci, że obiad, że sie ze mna rozwiedzie jak sie w końcu nie posprzątam, że nadaje sie tylko do prac domowych a i tak mam je gdzieś który by zrozumiał że musze czasem napisac cos mądrego do innych ludzi inaczej sie udusze Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:14 czyli wnioskuje ze powinnas sie juz dawno udusic. Moze ty jakas zombie jestes co? Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:15 jestem żona matka dzieciom i tradycjonalistka i nie wolno mnie obrażać! na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:17 uuuuuuuuuuu powialo sadomaso :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:19 żadne sadło masło tylko tak sie tresuje męza, mam wprawe, działa, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:25 zajebiscie, a teraz won do kuchni gary umyc i nie zapomnij wyrzucic smieci. A jeszcze jedno, przynies piwo i pilota. (Tak sie tresuje zone). Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: cechy idealnego męża 03.01.10, 15:33 i tego mi w domu brakuje bo ten mój, to między nami mówiąc taki raczej pantofel a ja tak skrycie sobie marze żeby chłop mi spuścił porządne lanie Odpowiedz Link Zgłoś