magixblue 03.01.10, 23:42 brakuje mi sexu, a chociazby malego maranka!!! musze kogos wyrwac. czy ktos mi podpowie jak to zrobic? jak ide na impreze to zadni faceci do mnie nie zarywają, a ci co zarywają są okropni. Jestem zalamana :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magixblue Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 00:53 juz mam i potrzebuje czlowieka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 14:19 To chodź ze mną,jak gdzieś bywam sama z kumpelą,to sami erotomani się do nas kleją. Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: musze kogos wyrwac 05.01.10, 08:12 Poznań miasto doznań ;) najbliższe party - w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Potworski, Jestes wspanialy! 05.01.10, 08:22 Dzisiaj... gon... do Gdanska ,chinczyk przyplywa i bedzie...luda (szczegolnie chlopow)!Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 00:56 a co ci szkodzi wyrwać fajnego faceta, jeśli zarywają sami "nie tacy"? Odpowiedz Link Zgłoś
magixblue Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 01:03 nie wiem jak to zrobic. To facet powinien podrywać, a nie kobieta. Jak idę na imprezę to nikogo nie poznaję i nie wiem jak to zmienić :( Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 01:05 magixblue napisała: > nie wiem jak to zrobic. To facet powinien podrywać, a nie kobieta. I pewnie tu pies pogrzebany. Robisz z siebie księżniczkę, faceci nie lubią takich babek. Chyba, że sami cipowaci. Masz już odpowiedź dlaczego Ci się nie wiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fatamorgana0 Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 02:08 Spróbuj przez internet, na róznych tzw. randkach i ogloszeniach. Mozna kogos wyrwac ale trzeba zrobic duzy odsiew - pelno tam dziwolagów. Ale mi sie kilka zwiazów bez zobowiazan z internetu udało. Też uważam że szkoda życia na życie bez seksu :) Nie żaluję. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 09:44 puma_z_gminy_biala napisała: > Co to jest maranko?? dołączam się do pytania bo interesują mnie zboczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magixblue Re: musze kogos wyrwac 05.01.10, 00:27 to zadne zboczenie maranko= maranie= szeroko pojęte pieszczoty :P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Garść porad od potworskiego 04.01.10, 09:44 Podstawą powodzenia kobiet wśród mężczyzn jest higiena osobista kobiety=trzeba dbać o czystość określonych części ciała= - nogi - powinny być dobrze umyte, pozbawione resztek błota, bez nieprzyjemnej woni. Przykra zapach nóg skutecznie odstrasza adoratora potencjalnego, który pójdzie poderwać kobietę o czystych nogach. - wnętrze jamy gębowej=kluczowy element, ponieważ tą częścią ciała mówisz i tutaj wchodzi penis, jeśli robisz mężczyźnie tzw "loda". Dlatego dbaj o jamę=czyść ją dostępnymi na rynku środkami, psikaj pachnidłami, staraj się unikać śmierdzących potraw tuż przed imprezą=kiełbasa czosnkowa, ostry kebab, zepsute mięso, brudny szczaw. - włosy=jako, że to część ciała bardzo widoczna=powinny być poukładane i w miarę czyste=jak u psa, kota lub bobra. Zwierzęta te potrafią dbać o higienę włosów przy pomocy języka, zatem ćwicz dobrze język, a będziesz mieć ładne owłosienie głowy. Stosując się do tych porad powinnaś odnieś niemały sukces na polu podrywu amatorskiego. powodzenia magixblue napisała: > brakuje mi sexu, a chociazby malego maranka!!! musze kogos wyrwac. czy ktos mi > podpowie jak to zrobic? jak ide na impreze to zadni faceci do mnie nie > zarywają, a ci co zarywają są okropni. Jestem zalamana :p Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: musze kogos wyrwac 04.01.10, 22:53 magixblue napisała: > nie wiem jak to zrobic. To facet powinien podrywać, a nie kobieta. Niby tak, ale można tak poderwać faceta, że on myśli, że to on Cię poderwał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magixblue Re: musze kogos wyrwac 05.01.10, 00:29 jak? proszę łopatologicznie tłumaczyć :) będę bardzo wdzięczna :D Odpowiedz Link Zgłoś