Gość: Michael Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: 157.25.121.* 09.08.01, 15:49 Pewnie maszynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: do M.i M. IP: *.fnet.pl 09.08.01, 16:26 Niemożliwe,że maszynką,przecież po jednym dniu włoski odrastają.Może kremem do depilacji,ale jak uformować ładny kształt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxio Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 09.08.01, 15:58 Cóż, to może być świetny rodzaj wstępu do rozkoszy całego ciała, namów partnera niech to zrobi tylko delikatnie, a jeśli nie masz takowego to....hmm wtedy się będziemy martwić :)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo z wlasnej praktyki :) ... IP: 213.25.37.* 10.08.01, 01:00 krem depilujacy wczesniej wygol maszynka (chyba ze woskiem... :) - z kremem trzeba powtarzac czasto bo włoski błyskawicznie odrastaja + dobry krem nawilżający po - a co do dziewczyn z rozkladowek to one maja do tego specjalnych fryzjerów - serio! wszystko powoli i dużo delikatniej niz u faceta (musi byc dobra maszynka+ dobra pianka wczesniej warto podgrzac skórę gorącym ręcznikiem - rozlużnia sie i włoski łatwiej wychodzą) Pozdrawiam Pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.fnet.pl 13.08.01, 17:47 Nikt mi nie moze udzielic "fachowej"rady.dziewczyny nie golicie swoich cipek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 19:57 Ja golę, ale niezbyt fachowo mi to wychodzi :-) Gdzieś przeczytałam aby nie robic tego pod włos, ale wtedy wychodzi niedokładnie, skóra nie jest gładka. Jak zaryzykowałam pod włos, owszem było gdzie niegdzie gładziej, ale pojawiły sie krostki... Dlatego z równą niecierpliwością czekam na rady innych pań. Pozdrawiam serdecznie o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.fnet.pl 13.08.01, 22:23 Dlaczego żadna z Was nie chce się podzielić radami praktycznymi.A moze któryś z Panów wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.echostar.pl 13.08.01, 22:33 Cholera, kosiarką do trawy .... Nie masz innych problemów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re:Do XXL IP: *.fnet.pl 13.08.01, 22:38 Mam całą mase problemów i co mam się powiesić z tego powodu.Nie jest moim celem życiowym wygolona cipka.Ale raz chciałabym sprawić swojemu mężczyźnie niespodzinkę,czy jest w tym cos złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Re:Do BB IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 22:53 To się przyłóż,a będzie gładko i nie używaj balsamu(bo mogą pojawić się krostki),a talku.A tak na marginesie, nie spodziewaj się cudów(i tak szybko odrosną) i nie porównuj do wyretuszowanych dziewczyn z rozbieranych pisemek(im też szybko odrastają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re:Do XXL IP: *.echostar.pl 13.08.01, 23:05 No tylko nie opowiadaj mu,że byłaś u fryzjera bo zachwycony to on nie będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle jak to zrobić?! IP: 195.94.222.* 14.08.01, 08:32 ocywiście, że kremem, ale trzeba do tego trochę wprawy - odpowiednio długo odczekać i potem odpowiednio szybko go zdjąć, formując odpowiedni kształt. Odpowiedz Link Zgłoś
julianna Re: jak to zrobić?! 16.08.01, 14:19 wizyta w gabinecie kosmetycznym i depilacja woskiem, tworczosc wlasna, jaka uprawialam do pewnego czasu byla zdecydowanie gorszej jakosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Czy też wam się wydaje że BB jest facetem? IP: *.*.*.* 14.08.01, 09:40 Sorry, jeżeli się mylę, ale jakoś "męsko" brzmią mi twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Czy też wam się wydaje że BB jest facetem? IP: *.kabel.telenet.be 14.08.01, 18:31 Dziewczyny radze pierwszy raz isc do fryzjera sa juz takie salony w Plosce ! Widzialem ,ze robi to sie specjalnym woskiem i maszynka do golenia Byl temu poswiecony program w Polsacie prowadzil go Szczgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozais Re: Czy też wam się wydaje że BB jest facetem? IP: *.waw.cdp.pl 16.08.01, 13:41 Jak juz pisalam wczesniej nie ma nic lepszego niz cieply wosk. Ja usuwam nim wszystkie zbedne wloski. Najpierw ciepla kapiel, pozniej wosk Veet na cieplo a potem uzywam oliwki Johnson''s Baby z rumiankiem. Tyle ze z woskiem trzeba uwazac i zawsze bezwzglednie nakladac z wlosem (jezeli odrosly nadmiernie najlepiej skrocic do dlugosci ok 1 cm.), dokladnie przylozyc pasek dolaczony do wosku, naciagnac skora i zerwac bardzo energicznie. Inaczej mozna sobie zarobic przepieknych krwiakow. Pozniej dobrze zrobic po 2-3 peeling albo myc sie dosc ostara gabka lub siatkowa myjka - to zapobiega robieniu sie krostek i wrastaniu wlosow. Generalnie wosk jest super malo przyjemny, ale efekty sa cudne i dlugotrwale. A co do panienek z rozkladowek to obejrzyj sobie te tansze pisma widac tam ze sa swierzutko ogolone, a Playmates - coz, az trudno uwierzyc jaka potezna jest roznica miedzy zdjeciem wyjsciowym a tym co ogldasz. Wiem, bo widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Do BB IP: *.dialinx.net 16.08.01, 14:41 Ktos tutaj niezle zauwazyl, ze nie warto porownywac sie do dziewczyn z rokladowki. Jak trafisz na rozkladowke Playboya to tam juz sie o Twoja cipke zatroszcza. Sukcesu Ci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: tylko wosk IP: 212.244.106.* 16.08.01, 15:36 Tylko wosk w gabinecie kosmetycznym - szybko ,delikatnie, fachowo i baaaaaaardzo dokładnie .I co najwazniejsze na długo.Rewelacyjnie robią to w Sothys. Zresztą trzeba się zdecydować czy to tylko bikini czy całe owłosienie intymne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: 10.1.106.* 16.08.01, 18:00 Photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.mchh.siemens.de 16.08.01, 18:24 Dobre... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredna Re: Ładnie wygolona cipka,jak u dziewczyn z rozkładówek jak to robić?? IP: *.dialinx.net 17.08.01, 04:27 Najlepiej kwasem solnym. Wlosy znikna wraz z cipka. Byla cipka nie ma cipki. Odpowiedz Link Zgłoś