talent11 17.03.07, 22:41 Czy ktoś ma te wrotki? Czy opłaca się je kupić za 49,90? Proszę napiszcie jakie maja wady jakie zalety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talent11 Re: Wrotki Ella Ballerina 18.03.07, 15:44 Nikt nic nie wie? Naprawdę? Proszę napiszcie jak widzieliście je, bo nie wiem czy zamówić czy nie. Odpowiedz Link
romanica Re: Wrotki Ella Ballerina 18.03.07, 22:19 ja nie polecam. Widziałam je - taki plastikowy, kolorowy bzdet. Nie chciałabym, żeby moja córka miała je kiedykolwiek na nogach. Odpowiedz Link
k0k Re: Wrotki Ella Ballerina 19.03.07, 12:31 zamawiałam już 2 pary jak na razie wszystko z nimi ok dzieciaki zadowolone nic się z nimi złego póki co nie dzieje - zawierają fajny zestaw do minislalomu Odpowiedz Link
talent11 Re: Wrotki Ella Ballerina 26.03.07, 22:40 Klientka zamówiła i jest zachwycona, wcale nie badziewiarskie jak niektóre niekosmetyczne produkty Avon, Masywne, kolorowe, fajny zestaw do slalomu, mała ma 3 latka i stwierdziłyśmy że jeszcze kolejne trzy będzie z nich korzystać, ponieważ można je łatwo rozsunąć. Odpowiedz Link