Gość: SCHIZOLEK IP: *.icpnet.pl 04.02.04, 19:03 czy wy tez czesto macie schizy ??? wyobrazacie sobie cos albo strasznie boicei sie tego i wszdzie to widzicie ??? jak mocno dziala psychika ludzka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psychiatra Re: schizy .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:04 A kiedy ja ostatnio Pana u siebie widziałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizolka :) Re: schizy .. IP: *.icpnet.pl 04.02.04, 19:07 jak juz to pania :P he he oj nigdy chyba...hmm a Pan mysli ze to juz trzeba do pana i zwykly psycholog nie wystarczy? a zreszta nie moge siedziec 24 h u kogos bo inaczej jak jestem sama (w szkole tez miomo ze tak duzo sie dzieje) mysle o "tym" :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Re: schizy .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:14 Przepraszam ,ja i tak nie odróżniam płci,a jedynie rodzaje posychoz.A o czym Pani myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizolka Re: schizy .. IP: *.icpnet.pl 04.02.04, 19:32 o ciazy ... wydaje mi sie ze ejstem w ciazy (wzdety brzuch ,dusznosci, zaparcia ale czy takie objawy bylyby mozliwe po dwoch tygodnaich?) i ten moj brzuch nie daje mi spokoju bo gdy tylko na niego spojrze od razu mam czarne mysli ze to wlasnie to czego sie obawiam , ze co ja zrobie itd ... :( czemu to tak jest ??? :((( Pani psychiatro ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Re: schizy .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:59 Hmmm....A ma Pani podstawy do tych twierdzeń tj,kochała się Pani z kimś kompletnie bez zabezpieczenia w dni niesamowicie płodne? Odpowiedz Link Zgłoś