krejzimama 19.01.10, 22:03 Czy kiedykolwiek spotkałyście się z hotelem lub pensjonatem gdzie nie przyjmuje się dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diegosia Re: tak 19.01.10, 22:35 Tak, dawno temu w jakims b&b w Wielkiej Brytanii, powiedzieli bez ogrodek, ze z niemowlakiem nie przyjmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: tak 19.01.10, 22:38 thx, ciekawa jestem czy to tak rzadkie zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: hotel/pensjonat bez dzieci 19.01.10, 22:39 W Kalifornii są całe osiedla gdzie nie wolno wchodzić z dziećmi. No kids alone. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma alone?? 19.01.10, 23:25 Może allowed? Bo alone to raczej nie załatwia sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: hotel/pensjonat bez dzieci 19.01.10, 23:30 Jak to kryptoburdel jest to nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 00:21 Tak. Francuski Club Med proponuje swoje wyspecjalizowane wakacyjne wioski (duze kompleksy wypoczynkowe rozsiane po calym swiecie) jest opcja "bez dzieci" lub inne "specjalnie dla rodzin z dziecmi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 11:04 kurczę rozmarzyłam się :) może do wakacji uda mi się znaleźć jakiś hotelik na zad*piu gdzie ani dzieci ani psów :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 11:07 w Grecji znalazłam hotel, który nie przyjmuje dzieci. Od kiedy moje dziecko dorosło szukam hoteli bez aqua parków, zjeżdżalń, piaskownic i krzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 11:10 Hotel Pierwszy na Rodos hotel przeznaczony tylko i wyłącznie dla osób dorosłych (hotel nie przyjmuje dzieci), w którym stworzono atmosferę romantycznych wakacji. Lobby i recepcja czynna 24 h, 3 bary, restauracja, biblioteka z płytami CD i DVD (odpłatnie), basen z tarasem słonecznym (bezpłatne łóżka wypoczynkowe z materacami), plaża (bezpłatne leżaki i parasole przy plaży). Kameralny obiekt dysponuje jedynie 35 pokojami typu suite i junior suite, zapewniając idealne warunki do relaksu i wypoczynku. Kategoria lokalna - A. to hotel Latino Bay Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 11:12 sa pensjonaty, ktore przyjmuja dzieci. wybieram sie za jakis czas w gory razem z kolezankami, dzwonie po pensjonatach i wszystkie przyjmuja dzieci. poniewaz moje nie bedzie mialo jeszcze 3 lat, za jego pobyt nic nie place, tylko za siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 11:43 sa takie hotele w uk, hiszpanii i na maderze, w innych krajach pewnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ale.sobie.konto.wymyslilem Re: hotel/pensjonat bez dzieci 20.01.10, 13:06 Ja spotkałem w Polsce ośrodek z którego często korzystały wycieczki szkolne. Właściciel nie przyjmował grup z młodzieżą powyżej 15 lat (oczywiście, kadrę przyjmował). Nie ukrywał że robi to dla świętego spokoju i dla bezpieczeństwa. Odmówił mi kiedy zapytałam czy mogę tam przyjechać na własną rekę - byłem za stary... :-( Odpowiedz Link Zgłoś