pendzacy_krolik 25.01.10, 20:50 jest dla mnie wzorem idealnej zony. milo jest patrzec, z jaka czuloscia odnosi sie do Glowy Panstwa. chcialabym byc taka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pendzacy_krolik taki byl odzew na moj watek w styczniu 10.04.10, 18:18 a teraz prosze ,ilu "wspolczujacych", wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: taki byl odzew na moj watek w styczniu 10.04.10, 20:26 Wiesz, to nie musi być od razu hipokryzja. Nie tylko śmierć idola się opłakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: pani Prezydentowa ['] 10.04.10, 18:50 nie miała parcia na szkło, nie wyglądała oszałamiająco, nie zachowywała się kontrowersyjnie. Skromna osoba, której na pewno nie zależałoby, żeby ktoś na FK się o Niej wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 18:53 jak żyła nikt Jej nie zauważał... dzisiejszy personalny wątek o Niej pokazuje hipokryzje ludzi i chęć wylansowania się na czyjejś śmierci ... ot typowe zachowanie internetowych głupców ... czekać aż ktoś umrze żeby się na nim wybić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 19:23 wypowiadaj się w swoim imieniu a nie wszystkich. jeżeli ty jej nie zauważyłaś, to nie znaczy, że nikt. zauważyłem, że jakoś agresywnie reagujesz na postać żony prezydenta. zastanawiam się też, dlaczego Jej postać nigdy nie pojawiła się na tym forum. dlaczego i ja nigdy o niej nie napisałem? nie wiem. myślę, że nawet ja się bałem, że zostanę zaszczuty przez stado tzw kobiet wyzwolonych czyli kobiety zniewolone przez medialną propagandę, zostanę wyzwany od moherów i męskich szowinistów. od dawna ceniłem ją i zawsze zastanawiałem się, dlaczego media tak mało uwagi jej poświęcają. kto tymi mediami steruje? przecież żona każdego prezydenta powinna być w centrum zainteresowania mediów. czyżby rzeczywiście do dziś działała słynna czarna lista gw i tvn? Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 19:31 rumak.hrabiny napisał: > > zastanawiam się też, dlaczego Jej postać nigdy nie pojawiła się na tym forum. > Pojawiła się. Patrz niżej/wyżej Była zauważalna (ale tylko dla tych, co zauważają) - krótko -> niszowa klasa Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 20:41 ale wiesz wtedy gdy założono wątek 25.01.10, 20:50 żyła... więc dla rumaka.hrabiny nie było cool pisać o Prezydentowej nie widział nic atrakcyjnego w udawaniu niszowej klasy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 20:44 puknij się tłuczkiem do mięsa w głowę i czytaj ze zrozumieniem Ty jej nie zauważałeś... nie widzę Twoich wpisów w tym wątku ... 25.01.10, 20:50 został założony wątek o Niej nie widzę Twoich wpisów... dlaczego? bo pisanie wtedy o niej nie było dla Ciebie atrakcyjne po prostu zachowałeś się jak hiena ... poczekać aż ktoś umrze, aby zrobić z siebie "niszowego fana" Twoje "od dawna ceniłem ją" brzmi śmiesznie przy faktach, że OBNOSISZ SIĘ z tym dopiero po jej śmierci MIMO iż miałeś okazje wcześniej gardzę takimi hienami Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 23:42 zastanawiam się, skąd ta chora agresja, nienawiść? psychotropy ci się skończyły? nie martw się. przyjdą rośli panowie w białych fartuchach i pomogą ci, chociaż kaftanik będzie trochę niewygodny. wątku o Marii Kaczyńskiej nigdy nie widziałem, a jeżeli chodzi o 25.01.10, to akurat pamiętam tamten wieczór. wpadłem do domu przed 22, szybko wziąłem prysznic, przebrałem się, napisałem jeden post do wątku, który akurat był na topie. więcej nie zdążyłem, bo znajomi już zajechali po mnie. a ja gardzę takimi nawiedzonymi debilkami, które próbują kogoś rozliczać, prowadzić śledztwo swym kurzym rozumkiem. nie dosyć, że idiotka, to jeszcze chora z nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: pani Prezydentowa 11.04.10, 12:24 nie tłumacz się po prostu jesteś hieną pasożytującą na czyjejś śmierci wątków o Pani Marii było więcej ale nie pisałeś o niej jak żyła a teraz mnie atakujesz bo pokazałam, że jak żyła to miałeś ją gdzieś żałosny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: pani Prezydentowa 10.04.10, 20:10 misiu zrozum, że to naprawde nie chodzi o to czy twoja mama z tatą tworzyli fotogeniczny duet. królowie tez bywali brzydcy, laskonodzy, krzywouści. pasowali do siebie. zrób sobie z nich portret. zobacz jak to działa. co ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś