Dodaj do ulubionych

Jak czesto ?

08.02.04, 12:42
jak czesto sie kochacie ?
zawsze wydawalo mi sie ze mam maly temperament do poki nie poznalam mojego
mezczyzny :-) rozpala mnie nie samowicie .. nigdy nie myslaalm ze facet moze
tak na mnie wplywac! Problem z tym ze moje Kochanie malo spi duzo sie uczy i
jeszcze pracuje... a mi czasem glupio nawet cos zaczac bo wiem ze jest
zmeczony!
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Jak czesto ? IP: 80.51.51.* 08.02.04, 12:49
      wcale się nie dziwię że często ...wszak chyba jesteście razem niedługo...u mnie
      też tak jest, oboje wielkie temperamenty mamy , ale seks już rzadziej niż 5 lat
      temu kiedy zaczęliśmy, choć lepszy niż dawnej. po prostu po czasie stawia się
      na jakość a nie na ilość.
      • aguz Re: Jak czesto ? 08.02.04, 12:58
        pol roku ;-)
        czesto bywa tak ze mieszkamy razem ponad 2 tygodnie mimo ze mieszkamy od
        siebie prawie 400km .. bardzo czesto sie widujemy.. a ja mam nie raz tak ze
        jak widze go jak idzie nago po schodach do lozka to czuje ze wszytsko sie we
        mnie gotuje ( zawsze spi nago ;-)). przy okazji co to znaczy czesto albo
        rzadko ? jaka to ilosc?
        • Gość: Marta Re: Jak czesto ? IP: 80.51.51.* 08.02.04, 13:09
          pół roku razem...to wcale sie nie dziwę że Ci sie gotuje. Potem ta fascynacja
          opada, choc nadal sie kocha i seks jest super. Z czasem po prostu namietnośc
          trochę przygasa, ale z to lepiej się znacie i możecie wszystko......mhmm wolę
          to niż moje początki .....
        • Gość: M. Re: Jak czesto ? IP: 80.51.51.* 08.02.04, 13:10
          pół roku razem...to wcale sie nie dziwę że Ci sie gotuje. Potem ta fascynacja
          opada, choc nadal sie kocha i seks jest super. Z czasem po prostu namietnośc
          trochę przygasa, ale z to lepiej się znacie i możecie wszystko......mhmm wolę
          to niż moje początki .....

Często to u mnie znaczyło kilka razy dziennie, teraz jest rzadziej czyli
          codziennie lub z 5-6 razy na tydzień.
    • Gość: john Re: Jak czesto ? IP: *.devs.futuro.pl 08.02.04, 12:50
      nie martw sie, niedlugo Ci ten problem zniknie, w wielu przypadkach branie
      tabletek anty wplywa na obnizenie libido
      • aguz Re: Jak czesto ? 08.02.04, 12:56
        dzięki:>
        • Gość: M Re: Jak czesto ? IP: 80.51.51.* 08.02.04, 13:13
          A to też prawda,,,niestety
          • aguz Re: Jak czesto ? 08.02.04, 13:16
            bardzo ?.. moze to i dobrze .. u mnie czesto to bylo 2, trzy razy dziennie jak
            bylismy caly czas razem i dzielila nas nie raz tylko uczelnia albo nic;-)
            teraz coz raz dziennie albo tak jak mowisz 5,6 razy w tygodniu ..
            • Gość: ................. Re: Jak czesto ? IP: *.dialup.sprint-canada.net 09.02.04, 00:50
              Nie chce Ciebie zasmucac(rozumiem jednak Twoje popedy), ale Twoj
              chlop poprostu jest slaby seksualnie, pomimo iz potrafi Ciebie
              podekscytowac swoja obecnoscia czy aparycja. Domyslam sie, ze on jest
              w mlodym wieku, czyli przed trzydziestka. Raz na dzien lub 5-6 razy
              na tydzien............... Coz, ja wcale sie nie chwalac powiem, ze za
              moich dobrych czasow te 5-6 razy dziennie (codziennie) bylo poprostu
              w sam raz dla mnie. Dzisiaj juz niestety tak nie moge. Poprostu
              potrzeba jest mniejsza, o polowe mniejsza. Pozdrawiam i zycze Ci
              pelnego zaspokojenia. Cierpienie jest bolesne, niedosyt -tez.
    • ernest_linnhoff Jak czesto ? ano czesto... 09.02.04, 01:01
      ...majac 33 lata, czuje smak kazdego przezytego dnia - to sie przeklada na
      odpowiedz "czesto" :-)
      Wyjatki - gdy przebywam gdzies w oddali - sila wyzsza. Jakkolwiek sa osoby,
      ktore twierdza ze "gol strzelony na wyjezdzie liczy sie podwojnie" ;-) To nie
      dla mnie, albowiem "one world, one heart, one girl..."
      Dobranoc :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka