wicehrabia.julian 03.02.10, 19:49 pytam trawiony zdrożną ciekawością :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgianna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:42 chyba hermina i piękna wyrafinowana. Hermine wyobraziłam sobie jako ładnego drobnego 50 kg kurdupla z burzą rudych loków ale napisała że jest blondi gdzies chyba i cały moj obraz po prostu runął ;-) Piekna to chyba jest jakas atrakcyjną szatynko brunetką z dużym ponętnym biustem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:01 morgianna napisała: > chyba hermina i piękna wyrafinowana. > > Hermine wyobraziłam sobie jako ładnego drobnego 50 kg kurdupla z burzą rudych loków ale napisała że jest blondi która hermina? jest ich ze 30 Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:58 blondi?? to może moja siostra :)- Hermina 26 Ja faktycznie naturalnie jestem ruda...ale od kilku już lat,mam ciemno brązowe włosy :) Co do reszty się nie pomyliłaś ,bo jestem mała i szczupła...Czy łada?Rzecz gustu-sobie się bardzo podobam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 09:40 morgianna napisała: > chyba hermina i piękna wyrafinowana. > > Hermine wyobraziłam sobie jako ładnego drobnego 50 kg kurdupla z burzą rudych > loków ale napisała że jest blondi gdzies chyba i cały moj obraz po prostu runął > ;-) > Wszystkie Herminy to fajne dziewczyny!! Ja jestem blondi, a siostro drobna kręcona (choć sztucznie prostowana)! A tak wogóle to ja nie chce wystepować w żadnej kategorii, w której pojawia sie piekna_i_wyrafinowana! Prosze mnie w to zatem nie mieszać:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 19:52 z panem szanownym na pewno żadna z nas równać się nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 19:56 stephanie.plum napisała: > z panem szanownym na pewno żadna z nas równać się nie może! ja w tej konkurencji nie startuję Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 19:58 wszystkie, co jedna to piekniejsza:-D a co szukasz matki do powicia dzieciecia i chcesz mu zapewnic piekno zewnetrzne?:-D Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:16 Ja jestem najbrzydsza, no i co;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:22 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ja jestem najbrzydsza, no i co;) zgłoś się w następnym wątku, ten jest dla najładniejszych ps. doceniam szczerość :) Odpowiedz Link Zgłoś
dani.california Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 00:57 nieprawda, bo ja! Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik chyba ja 03.02.10, 20:18 dzisiaj na moj widok zmieszal sie lekarz, u ktorego bylam, a lekarz, ho ho, niczego sobie. na szczescie na jednej wizycie sie nie skonczy, wiec zobaczymy,jak sie to dalej rozwinie.nie sadzilam,ze robie ciagle takie wrazenie na mezczyznach... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: chyba ja 03.02.10, 20:21 Na moj widok tez sie mieszaja;) Faceci w ogole leca na kazda babe, wiec co do tego ma uroda? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: chyba ja 03.02.10, 20:46 Na twój widok się mieszają, bo zapewne otacza cię aura onieśmielającej bezpruderyjności, takie rzeczy potrafią zmieszać największych twardzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: chyba ja 03.02.10, 21:09 jesli to domnie to odpowiem krotko: jestem kobieta,ktora zna swoja wartosc. i moze to tak facetow deprymuje? zeberdee24 napisał: > Na twój widok się mieszają, bo zapewne otacza cię aura onieśmielającej > bezpruderyjności, takie rzeczy potrafią zmieszać największych twardzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: chyba ja 03.02.10, 21:26 To akurat było do grzecznej, a co do Ciebie to niestety niektóre kobiety manifestują dość ostentacyjnie poczucie własnej wartości, bystrzejszych gości to żenuje, mniej bystrych odstręcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:22 kazda ma lustereczko z wgranym mp3 ze znanym z bajki tekstem.... Poza tym one uwielbiaja zadawac to pytanie do sluchawki telefonicznej: - sluchaweczko powiedz przecie, kto najladniejszy jest na swiecie? - ti, ti, ti.... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: no i teletubiś się zgłosił na ochotnika 03.02.10, 20:39 ja mam prawo wyboru no! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: no i teletubiś się zgłosił na ochotnika 03.02.10, 20:59 coś takiego, myślałam że chcesz wygrać konkurs piękności Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: no i teletubiś się zgłosił na ochotnika 04.02.10, 08:14 Nie mam szans. Quasimodo jest ladniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:33 Z doświadczenia- te naj i tak się nie przyznają do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:34 ritsuko napisała: > Z doświadczenia- te naj i tak się nie przyznają do tego :) dlatego cierpliwie zapisuję, która się przyznała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:43 Co za gupie pytanie. Jak to ktora? Piekna i wyrafinowana przecie! Setki tu watkow o jej urodzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:47 No z tego co pamiętam najwięcej rozpisywała sie o swoim dużym biuście... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:49 morgianna napisała: > No z tego co pamiętam najwięcej rozpisywała sie o swoim dużym biuście... sądzicie, że można wierzyć, w to, co mówi nick? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:52 wicehrabia.julian napisał: > sądzicie, że można wierzyć, w to, co mówi nick? :) Ze niby jestes wicehrabia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:55 taaa ja jestem w realu oblubienicą dżina z butelki ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:59 miało być dżina z lampy <lol> no wiecie lampe się pociera i wyskakuje dżin spełniający życzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:16 morgianna napisała: > miało być dżina z lampy <lol> no wiecie lampe się pociera i wyskakuje d > żin > spełniający życzenia ;-) a co to ma wspólnego z twoim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 20:50 ja tam podzwiam i nieustannie wrazenie robi na mnie kobieta elegancka która jak ktos napisał na forum ma małe cycki , długie nogi , pije z odchylonym paluszkiem i dosiada bidet jak amazonka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:17 morgianna napisała: > ja tam podzwiam i nieustannie wrazenie robi na mnie kobieta elegancka która jak > ktos napisał na forum ma małe cycki , długie nogi , pije z odchylonym paluszkie > m > i dosiada bidet jak amazonka ;-) daj fotkę, bo nie wiem co sobie wyobrażać :) Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:07 hotally, choć ostatnio coś jej nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:11 E tam hotally , jeśli myślisz o blogerkach to Disa IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
wisia78 Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:24 Ja jestem ladna, zgrabna i powabna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt.golonka Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 21:46 wszystkie bżydkie jestescie,rzaden fiót was nie hce stond siedzicie na foróm dzień i noc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Pewnie, że ja 03.02.10, 21:54 O nawet sobie fotkę zrobiłam z tydzień temu: O i dzieci kradnę, bo jestem wredną 'feministką" ;D Co to forum czy k..a konkurs piękności ;)? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rozpedzonakulasniezna Re: Która z was jest najładniejsza? 03.02.10, 22:03 zależy w jaki dzień tygodnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 08:30 Tylko nogi mam trochę za długie i cycki za duże. Koleżanki mi to stale powtarzają, nawet teraz, o. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 09:36 a1ma napisała: > Tylko nogi mam trochę za długie i cycki za duże. O Ty biedna!:( Już Cię nie lubie - zwłaszcza za te za duze cycki! A jest coś takiego w kategorii biustu jak za duże? :D Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 09:49 Owszem. Ale cierpię w milczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 09:38 no to tak jak ja, ja do tego za duże usta i oczy, Tobie to tylko koleżanki coś tam gderają, a mnie obrzucają skórkami od pomarańczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 09:48 No, no - i jeszcze mam za wąską talię i za długie włosy! Mnie dziś taka jedna nogę chciała podstawić, ale ma za krótkie, więc ja na swoich szczudłach przeskoczyłam nad jej serdelkami z gracją sarenki i tylko się roześmiałam perliście. Ale szczerze mówiąc nie wiem, jak długo jeszcze zniosę te szykany. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego mnie nie lubią! Droga Kasiu, pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 09:53 ziereal napisała: > no to tak jak ja, ja do tego za duże usta i oczy, Tobie to tylko koleżanki coś > tam gderają, a mnie obrzucają skórkami od pomarańczy!! > O nastepna! Za te za duze cycki - już mi do kąta!:> Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 10:01 hermina26 napisała: > Za te za duze cycki - już mi do kąta!:> nie nie, za cycki to szykanowana jest a1ma~! ja do tego jestem za mądra i za miła, i dlatego mnie nie lubIOM! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 10:06 Rozważam bandażowanie się na płasko począwszy od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 10:52 a1ma napisała: > Tylko nogi mam trochę za długie i cycki za duże. > Koleżanki mi to stale powtarzają, nawet teraz, o. A koledzy pewnie mówią: "Poka!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 04.02.10, 17:17 a1ma napisała: > Tylko nogi mam trochę za długie i cycki za duże. udowodnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: dlaczego nikt nie napisał mu jeszcze, że JA? 08.02.10, 23:51 Dogmatów się nie udowadnia. Taki jeden też nie wierzył na słowo, aż paluch musiał wepchnąć i nic dobrego z tego nie wyszło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 08:33 Phiii ja wygram jak będzie konkurs na najbrzydszą:] Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 09:03 Ja poczekam na konkurs: Która potrafi z największą gracją powiedzieć "stół z powyłamywanymi nogami" :D Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 08:53 ja jestem najbrzydsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Która z was jest najładniejsza? 04.02.10, 10:47 Dobra to ja najmądrzejsza:D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko A jak się ma rozmiar cycków do urody? 04.02.10, 13:06 Bo dla mnie piękno to jednak twarz, proporcje, zdrowe, błyszczące włosy, ale nie do jasnej rozmiar biustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 04.02.10, 13:46 ritsuko napisała: > Bo dla mnie piękno to jednak twarz, proporcje, zdrowe, błyszczące > włosy, ale nie do jasnej rozmiar biustu :) jak to jak się ma? przy odpowiednim rozmiarze cycków, nie zauważa się ani twarzy ani włosów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 09.02.10, 10:32 ziereal napisała: > przy odpowiednim rozmiarze cycków, nie zauważa się ani twarzy ani włosów ;) racja, piekne piersi mają swój magnetyzm ja dodałbym do tego jeszcze nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 09.02.10, 10:54 No to mówię przecież! :] Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 04.02.10, 13:49 Ty żartujesz? Pierwszego lepszego faceta spytaj - "zdrowe włosy czy duży biust?" Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 A co to za wybory misss 04.02.10, 16:23 Na forum wygląd się nie liczy ! :DDDDDD nie odbierajcie mi tej nadziei :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: A co to za wybory misss 04.02.10, 17:19 izabella9.0 napisała: > Na forum wygląd się nie liczy ! :DDDDDD nie odbierajcie mi tej > nadziei :DDDDD wygląd liczy się wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: A co to za wybory misss 04.02.10, 17:34 "wygląd liczy się wszędzie :)" Dlatego nie wychodze z domu bez makijażu :D To teraz musze też się malnąć przed zasiadnięciem na forum. :DD Bądz tak miły i załóz wątek na najbrzydszą , daj mi szanse się odnależc w miejscu w którym wygląd się nie liczy...:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: A co to za wybory misss 04.02.10, 17:41 izabella9.0 napisała: > Bądz tak miły i załóz wątek na najbrzydszą , daj mi szanse się > odnależc w miejscu w którym wygląd się nie liczy...:D w tym wątku o brzydulach wygląd też się będzie liczył :) Jako faceta i wzrokowca brzydkie kobiety nie interesują mnie tak jak ładne, poza tym nie pisze się "brzydki" tylko "odmienny kosmetycznie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: A co to za wybory misss 04.02.10, 17:53 "w tym wątku o brzydulach wygląd też się będzie liczył :) " No ,ale brzydki.:D "Jako faceta i wzrokowca brzydkie kobiety nie interesują mnie tak jak ładne" E tam wydaje ci się tylko ,ze ODMIENNE KOSMETYCZNIE kobiety Cię nie interesują...ja tam mysle ,że jestem brzydka a faceci się mną intersesują :DD ślepi czy jak ? (upss powinnam napisac ociemniali - ładniej brzmi ) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: A co to za wybory misss 04.02.10, 19:12 wicehrabia.julian napisał: > izabella9.0 napisała: > > > Na forum wygląd się nie liczy ! :DDDDDD nie odbierajcie mi tej > > nadziei :DDDDD > > wygląd liczy się wszędzie :) A mozna oszukiwac? Ty pewnie tez jestes brzydal:) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 04.02.10, 19:11 To Ty żartujesz? Jakoś mój mały biust nigdy nie był przeszkodą w ocenie mojej urody. Nigdy nie był argumentem. Może rozmiar biustu się liczy jeśli ktoś jest zafiksowany w jakiś sposób na tej cesze (fetysz?). Ale normalny facet widząc piękną dziewczynę z małym biustem nie będzie miał z tym żadnego problemu, a wręcz nierzadko będzie miała wyższą punktację niż po prostu ładna z walorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: A jak się ma rozmiar cycków do urody? 04.02.10, 19:31 ritsuko napisała: > To Ty żartujesz? Jakoś mój mały biust nigdy nie był przeszkodą w ocenie mojej u > rody. Nigdy nie był argumentem. > Może rozmiar biustu się liczy jeśli ktoś jest zafiksowany w jakiś sposób na tej > cesze (fetysz?). Ale normalny facet widząc piękną dziewczynę z małym biustem n > ie będzie miał z tym żadnego problemu, a wręcz nierzadko będzie miała wyższą pu > nktację niż po prostu ładna z walorami :) Wydaje mi sie, ze nie tyle rozmiar jest wazny co ksztalt. Duze ale obwisle i zaniedbane sa paskudne, za to male ale ksztaltne beda ocenione jako piekne. Tak to sobie tlumacze:) Powaznie: w urodzie bardziej liczy sie stopien wypielegnowania niz gabaryty, tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
disa wiadomo, że ... 08.02.10, 23:23 ja mi tyłek obrabiają na różnych forach :D potrafią dyskutować nawet o tym co jem i ile razy sikam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 10:30 disa napisała: > mi tyłek obrabiają na różnych forach :D > potrafią dyskutować nawet o tym co jem i ile razy sikam ;] ktoś wyżej dał już twoją kandydaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 10:43 oo ... nie ważne mój narcyzm kazał się zgłosić ;] jest tam napisane, że mam najdłuższe nogi na forum? mierząc po wewnętrznej i zewnętrznej??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 10:48 disa napisała: > jest tam napisane, że mam najdłuższe nogi na forum? przy wzroście poniżej 170? nie rozśmieszaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 13:06 174 jak już to raz, a dwa mam nieproporcjonalnie długie nogi :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 17:03 disa napisała: > 174 jak już > to raz, a dwa mam nieproporcjonalnie długie nogi :D a to przepraszam, przy takim wzroście to jak najbardziej możliwe, przy okazji wrzuć fotkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 19:48 91 i 93 -tyle mają moje ulubione spodnie po wewnętrznym szwie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Taka sugestia... 09.02.10, 10:52 disa napisała: > oo ... nie ważne mój narcyzm kazał się zgłosić ;] To przekaż swojemu narcyzmowi, że gdyby na architekturze znał się tak samo dobrze jak na kobiecej urodzie to ogólnoświatowy konkurs na najładniejszy budynek wygrałby sklep Leroy Merlin w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Taka sugestia... 09.02.10, 10:59 A cóż ty masz do Leroy Merlin w Sosnowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Taka sugestia... 09.02.10, 11:01 alpepe napisała: > A cóż ty masz do Leroy Merlin w Sosnowcu? Jeśli chodzi o asortyment to nic. Nawet fajny dział elektryczny mają. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Taka sugestia... 09.02.10, 13:09 a co Ty taki wrażliwy i bez poczucia humoru się zrobiłeś? niech zgadnę MASZ ZŁY DZIEŃ bo zobaczyłeś swoją twarz w lustrze PRZED wypiciem kawy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 15:39 wicehrabia.julian napisał: > disa napisała: > > > mi tyłek obrabiają na różnych forach :D > > potrafią dyskutować nawet o tym co jem i ile razy sikam ;] > > ktoś wyżej dał już twoją kandydaturę :) yy ja dałam ale pozolicie że się z tego wycofam bo nie wiem jakim cudem ale trafiłam na Disę na youtubie , to typ kobiety która wygląda bardzo rasowo ładnie i niepospolicie na zdjęciach , natomiast uroda to też sposob mówienia gesty cała tzw otoczka i tu Disa wypada średnio :-/ > > Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 15:41 No i w ogóle jakaś tam taka była rozmemłana ,kuc niechlujnie zawinięty , okulary chyba? Jestem rozczarowana ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa znalazłaś link jak myję kabinę ? 09.02.10, 20:05 no jak inaczej ma wyglądać człowiek który sprząta dom/gotuje ? ;] dziwi mnie, ze ten link jeszcze żyje ;] ma już z 5 lat :D szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: znalazłaś link jak myję kabinę ? 09.02.10, 20:28 tak :-) mam sugestie - może go wykasuj zanim rzucą się na youtuba znudzone forumowe hieny pasztety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: znalazłaś link jak myję kabinę ? 09.02.10, 20:48 niestety to nie moje konto jest to zamieszczone bez mojej zgody wysłałam @ z prośbą o wykasowanie mam nadzieje, że nie będę musiała interweniować formalnie Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: wiadomo, że ... 09.02.10, 17:10 alanis11 napisała: > ale pozolicie że się z tego wycofam bo nie wiem jakim cudem ale trafiłam na Dis > ę > na youtubie linkiem się podziel, a nie wycofuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 10:07 moj wyglad jest moja zmora. dlatego unikam mezczyzn. wystarczy , ze wyjde i juz sie patrza tym maslanym wzrokiem i za mna ganiaja.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 10:30 kitty_cat123 napisała: > moj wyglad jest moja zmora. dlatego unikam mezczyzn. wystarczy , ze wyjde i > juz sie patrza tym maslanym wzrokiem i za mna ganiaja.:/ oże przez to futro którym jesteś pokryta Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:13 tak to sobie tlumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:30 kitty_cat123 napisała: > tak to sobie tlumacz. to nie ja wystawiłem fotkę futrzaka w profilu Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:16 gdybym wstawila fotke weza teczowego bo mi sie podoba , pisalbys ze to pewnie przez skore? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 19:56 kitty_cat123 napisała: > gdybym wstawila fotke weza teczowego bo mi sie podoba , pisalbys ze > to pewnie przez skore? ale wstawiłaś kota, kot futrzanym jest Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:35 Wybrana już ta misska czy nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:39 menk.a napisała: > Wybrana już ta misska czy nie? ;) ty się nie zgłaszasz? masz miły pyszczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:44 Nie tam. Miss to długie blond włosy i 'żeby na świecie nie było wojen'. Absolutna przeciwność mnie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:45 menk.a napisała: > Nie tam. Miss to długie blond włosy i 'żeby na świecie nie było wojen'. > Absolutna przeciwność mnie.:D no weź, szansę masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:49 Jestem bez szans. A skoro tak, to bez sensu napalać się na tytuł naj jak szczerbaty na suchary. Potem zacznę tworzyć rozpaczliwe wątki na forum. Po co mi to?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 11:53 menk.a napisała: > Jestem bez szans. a ja ci mówię że szansę masz :) pisałem już że masz miły pyszczek Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:12 Inne bardziej zasługują na ten tytuł.:P Więc nie, nie nie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:18 menk.a napisała: > Inne bardziej zasługują na ten tytuł.:P mimo wszystko żuri nie zapomni o tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:23 A czy ja nie mogłabym pożirować? Niech też mam wpływ na wybieranie twarzy fk.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:31 menk.a napisała: > A czy ja nie mogłabym pożirować? Niech też mam wpływ na wybieranie twarzy fk.:P nie będziesz obiektywna, tylko facet potrafi docenić i ocenić przymioty kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:06 Phii znam babskie sztuczki i sekrety lepiej od mężczyzny, zatem mam naturalne predyspozycje, by je wyłapać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 20:12 menk.a napisała: > Phii znam babskie sztuczki i sekrety lepiej od mężczyzny, zatem mam naturalne > predyspozycje, by je wyłapać.:P ok, będziesz zatem doradzać żuri plus kaweczka plus pozostawanie w wyłącznej dyspozycji przewodniczącego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:18 wicehrabia.julian napisał: > menk.a napisała: > > > Nie tam. Miss to długie blond włosy i 'żeby na świecie nie było wojen'. > > Absolutna przeciwność mnie.:D > > no weź, szansę masz :) > > Menk.a wymięka, bo sie boi, ze jak pochłonie 10 pączków w tłusty czwartek, to nikt na nią nie zagłosuje :> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:24 Ja się szykuję na 12. A niestety to pozbawi mnie czaru i powabu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 12:35 Myśle ciągle nad nagrodą dla Ciebie:> Mogę Cie zaprosić na randke do Gdańska, nawet Cie do teatru zabiore (bo Ty familiady nie oglądasz) no i na jaki detoks do spa po tym obżarstwie. Ale nie pekaj to jeszcze nie są ostateczne propozycje - mam jeszcze dwa dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:07 A to ja mam wycieczkę do Warszawy jako nagrodę. Szlakiem Chopina np.:P ty zamierzasz przegrać ten konkurs??????? No nie, to nieuczciwe.:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:11 Jasne, ze nie zamierzam przegrać, ale załamałaś mnie troche ta dychą. Wyglądasz mi co najwyżej na piątaka, a tu taki suprais!:> Asekuruje się poprostu i nastawiam na najgorsze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:16 Poważne zawody mam tylko raz w roku, więc nic nie jest tu przesądzone.:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:27 W każdym razie nie zacieraj rączek i licz sie z porażką, a moja deklarację o nagrodzie przyjmij jako szacunek dla poważnego zawodnika!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 13:46 Będę walczyć zażarcie i za żarcie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 14:09 ja! i nie ma ch-ja we wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
damka9 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 16:30 a depilujesz okolice bikini ? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 19:52 Ale w której fazie cyklu? Bo jeśli czytałeś świeży wątek to zależy od tego czy jest się przed, w trakcie, czy po okresie:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Która z was jest najładniejsza? 09.02.10, 19:57 izabellaz1 napisała: > Ale w której fazie cyklu? Bo jeśli czytałeś świeży wątek to zależy od tego czy > jest się przed, w trakcie, czy po okresie:D yyyy a co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś