pretensjaa 07.02.10, 14:21 Pilnie musze sciagnac piosenke z YT. Sciagnelam juz Any Video Converter i nie wiem co dalej. Prosze o wskazowki, to dla mnie superpilne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretensjaa Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:24 A moze ktos sciagnie i mi przesle na mail? Jestem w stanie sie odwdzieczyc!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:26 Sciagnij opere. Sciezka do zapisanych plikow: Documents and Settings\Twoj profil/Dane aplikacji\Opera\Opera\profile\cache4 Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:27 www.google.pl/search?q=%C5%9Bci%C4%85ganie+z+youtube&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:pl-PL:official&client=firefox-a Jak używasz FF, to addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/13990?src=api Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:30 1) podaj adres piosenki na youtubie 2) powiedz w jakim formacie wyjściowym chcesz ją mieć 3) podaj email to ci wyślę będzie szybciej niż tłumaczenie jak to się robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:32 Janie, znalazlam Twoj stary post i udało sie. Twoje wskazowki mnie uratowaly. DZIEKI, zawsze mozna na Was liczyc. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:35 a tyle się mówi, że ludzie to tacy egoiści i niczego nie robią bezinteresownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:33 downtube.eu/ a potem flasha konwertuj do innego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
dydelfik Re: jak sciagac z YouTube? 07.02.10, 14:34 Polecam program do ściągania plików save2pc www.dobreprogramy.pl/savepc-Light,Program,Windows,13213.html Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl masa sposobów 13.02.10, 00:04 Możesz np. sciągnąć mały programik YT downloader,łatwy w obsłudze,albo savetopclight czy vdownloader ( wszystkie ze free), są wtyczki do firefoxa, możesz stronką keepvid.com ... jest wiele sposobów, naprawdę! a co do any vid conveter, wchodzisz w tą ikonkę z logo YT, wystukujesz adres url i pobiera, tylko sprawdź, jaki nasz folder docelowy, aby potem znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś