grzeczna_dziewczynka15 08.02.10, 23:58 A brakuje mi ostatnio motylkow w brzuszku, romansu, milych smsow, randek. Moze na wiosne trzeba poczekac? Ta zima jakos mnie uspila ostatnio uczuciowo i seksualnie. I co na to poradzic? Kto jeszcze tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white-lizette Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:05 Eee tam.. Ja sie zakochalam, i co..., sprawdzam maila co 5 minut, na telefon ciagle zerkam czy przypadkiem jakiegos sms's nie dostalam, nie moge sie skoncentrowac na pracy, stracilam apetyt, kiepsko spie, zaczelam wydawac mase kasy na ubrania, kosmetyki, perfumy... i bielizne:) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:11 Ja tez sie zakochalam, mimo, ze zima, moj pilot przywozi mi z cieplych zakatkow swiata troche slonca ze soba...byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:14 Tez sie zakochalam w pewnym brunecie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:50 Zazdroszcze dziewczyny! Eh, smsy, maile, sprawdzanie co chwile, wymiana garderoby i nawet porzadki w domu to nie takie zle;) Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 01:11 Nie zazdrosc, moj za pare godzin wylatuje na Teneryfe na lotnisko gdzie czesto zdarzaja sie wypadki z powodu mgly i gdzie teraz ciagle pada.Na sms, ze wyladowal bede czekac jeszcze bardziej niz na sms ze slowami "kocham Cie" Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:36 już nie masz chłopaka? tego który tolerował twoje skoki na bok? o jaka szkoda :D Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:49 A mnie nikt nie kocha, nie całuje, nie przytula.........I tak się zaczęło od poniedziałku;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:52 Nie martw sie, na pewno znajdziesz kogos do calowania i przytulania itd. I bedzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:56 Ja się nie martwię;-)Taka mnie refleksja najszła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:53 phi, też mi coś Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:51 No niestety stwierdzilam, ze musimy sie rozejsc. Coz za empatia z Twojej storny bije, Janie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:54 jesteś wyrachowaną i egoistyczną kobietą, nie zasługujesz na moją empatię :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 13:49 Wyrachowana? Egoista jest kazdy, a Ty przede wsyztskim, bo caly czas piszesz, co to kobieta musi, zeby Tobie sie przypodobac. Wiec moj egozim jest malutki wzgledem Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 00:54 Eh, zreszta co Ty wiesz o milosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 01:18 Ja też, ale kompletnie nie mam w kim. Przecież nie będę szukała na "randkach" czy innych "sympatiach". Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 02:10 Ja się nie dziwię tej chcicy na zakochanie. To taki miły stan. Moim zdaniem zakochiwać się trzeba średnio co 2 lata 4 miesiące i 7 dni (mogłabym podać w godzinach, ale i tak nie zapamiętacie). Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 02:16 Ja ostatnio ze 4 - 5 lat temu. Chyba już mam prawo, kurde. A nie, zapomniałam że kobieta w ogóle do niczego nie ma prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 02:23 nie zakochuj się i tak będziesz żałować, przecież większość facetów chce zrobić z kobiety kuchtę i sprzątaczkę, nie wiedziałaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 02:25 W takim się nie zakocham, a ty spadaj, już ci to powtarzam którys raz z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 08:26 toż to na pierwszy rzut oka widać, żeś choleryczka i każdy normalny facet zwieje od takiej gdzie pieprz rośnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Wuj nie w sosie 09.02.10, 16:18 Tak, jestem okropną choleryczką, feministką i czego tam jeszcze się boisz, facetów którzy mi się narazili biję wałkiem do ciasta, nie będę nikogo utrzymywała ani się nim opiekowała nawet gdyby sprzątał i gotował, a teraz mam nadzieję że odstosunkujesz sie wreszcie ode mnie raz na zawsze i w tej sprawie nie zmienię zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wuj nie w sosie 09.02.10, 17:25 hehe, trochę więcej dystansu do samej siebie i otaczającego świata nerwusie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Wuj nie w sosie 09.02.10, 17:35 Dystansu mi nie brakuje i tobie tez radze go zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 18:49 E tam, nie sluchaj Jana. Warto sie zakochac, a jak facet cbedzie chcial Cie na kuchte przerobic, to trzeba sie zakochac w innym, ktory sam bedzie gotowal;) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 00:52 On tez z tych gotujących, ale i z wiecznie zatruwających komuś życie swoimi pretensjami. Ale właśnie zdałam sobie sprawę, że zawsze zakochiwałam się w takich co nie mieli awersji do własnoręcznego kucharzenia :)) Tylko w odróżnieniu od wspomnianego osobnika uprzedzeń do kobiet tez nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 02:18 O, to ja sie niemal doklanie wpasowalam w Twoje wytyczne! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
newbigar Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 12:42 Ja się chyba właśnie zakochuję i trochę się tego boję. Jestem poraniona po nieudanym związku i aż dziwne, że potrafię jeszcze czuć te motylki. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 12:47 1. dorosnij do 18 :] nim 18 :] 2. po motyle idz do ogrodu zoologicznego albo botanicznego 3. na romans zamow mleczarza albo listonosza 4. porozmawiaj z bokiem 5. przytul sie do kaloryfera, zima jest i ciepla ci brak a nie randek:] plus tego wybranka taki ze od ciebie nie odejdzie lol Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 17:52 ale co, kaloryfer, bok czy listonosze maja strajk :D a zapytam, ponaco sie wam zakochiwac jak same problemy pozniej sa z tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:39 Wszystko razem do kupy to taki marny zamiennik - niezamiennik.:P Bo bez tego ani rusz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
torba_podrozna Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:04 Ja nie mam ochoty sie zakochiwac. Dobrze mi samej nawet biorac pod uwage fakt, ze rok seksu nie uprawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:07 Rok bez seksu??? Oj:( Ja nie uprawialam seksu od 3 tygodni i hmm, kiepsko jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
torba_podrozna Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:12 Mozna przywyknac:-) Im dluzej sie go nie uprawia tym mniej brakuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:33 Prawda, ale ja nie chce chyba przywykac. choc ostatnio nikt mnie nie kreci tak jak moj byly:( Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:06 Eee.. Ja sie wlasnie zakochalam w nartach. To lepsze od faceta, no i moge miec codziennie;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:08 Ty mozesz, bo mieszkasz w Alpach;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:11 No. A zakochac sie nie ma w kim, bo wszyscy faceci sa przyjezdni i tydzien pozniej wyjezdni. Tak to jest, gdy sie mieszka w wiosce typowo turystycznej;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:33 ja tez bym chciala zamieszkac w takiej wiosce. Jak to zrobic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 09:43 No wlasnie jakos nie bardzo posluguje sie jezykami, ktorymi w Alpach sie posluguja:( Niemieckiego sie troche ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 10:20 Tu sie glownie angielskim posluguje;) Jesli mieszkasz w Anglii bardzo latwo sie tu dostac na caly sezon (5 miesiecy) jako niania - trzeba troche popytac i podrazyc, ale da sie znalezc rodziny, ktore spedzaja tu pol zycia;)Platne bardzo dobrze.450funtow+/tydz, najczesciej z zapewnionym mieszkaniem i wyzywieniem. Prace sezonowe jako chalet girl, czyli sprzatanie hotelikow. "Pracodawca" zapewnia karnet na wszystkie wyciagi narciarskie, mieszkanie i kieszonkowe UWAGA 100 funtow tygodniowo. Moim zdaniem to wspolczesne niewolnictwo, bo 100 funtow to ja na jedzenie + knajpy tygodniowo wydaje:/ Ale wiele osob z Anglii tak pracuje i nie narzekaja... Biur tu za bardzo nie ma, nasze jest chyba jedynym amerykanskim, reszta (zaledwie kilka pozostlych) to szwajcarskie i francuski jest niezbedny:/ Cala reszta to prace w barach, sklepach, knajpach i jako istruktorzy narciarstwa. Wiecej pracy tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 10:22 A praca w wioskowej szkole jako nauczycielka ang? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 11:41 Mozna;) www.verbierlanguageschool.com/ Choc tam glownie native nauczycieli maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 19:14 wkleje to samo, co wpisalam w watku o pieknych kobietach i Kozuchowskiej :) ja mysle, ze ta dyskusja jest w ogole od czapy mowie o PL: w wieku 25 lat 75% populacji jest w trwalych zwiazkach na dlugie lata (wiekszosc na cale zycie), w wieku 27 - 85%, w wieku 30i pozniej - 95% rozmowy o podrywaniu pieknych kobiet dotycza 0,005% populacji - 5 promili - o czym tu mowic! Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:34 Ty to umiesz pocieszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:24 Czyli brakuje Ci: - oszustw, pretensji, fochów, skąpstwa, bicia, zdradzania, kiepskiej teściowej. Bo z lektury wątków na FK taką listę powinnas wyciągnąć, a nie motylki, trylki i pie*dylki.;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:34 Mi brakuje zakochania sie, nie malzenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_owy Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:38 Ale ta lista broń Boże nie jest stworzona na bazie związków małżeńskich - wręcz przeciwnie! Z drugiej strony, jak się zakochasz, to zaraz będziesz pisać w postach: "nie odzywa się 2 dni-co robić?", "Zapomniał o moich urodzinach, jak mógł!" etc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 09.02.10, 22:40 a ja bym chciała być zdolna do czegoś takiego jak zakochanie się....bo doszłam do wniosku,że prócz mega zauroczenia i fascynacji nic więcej nie czułam...z drugiej strony już kogoś kocham i tą osobą jestem ja...chyba,że da się zrobić partycje serca??? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 11:28 daj sobie na wstrzymanie jeszcze troche, poki bzykanie z toba grozi kryminalem tylko po ciemku mozna cie zerznac i to w drodze wyjatku. Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 19:17 A kto by nie chciał, eh... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 dwa zaklęcia 10.02.10, 20:29 Mam tu dla ciebie mały prezencik na tą okazję, dwa zaklęcia, mantry, afirmacje: www.youtube.com/watch?v=-8PQg-Kb9-4 www.youtube.com/watch?v=JfqRdxw4abU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zanet_kaleta Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 20:34 ja bym sie chciala odkochac... juz nawtwidok jego z inna mi w tym nie pomaga............ Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chcialabym sie zakochac, eh;) 10.02.10, 22:54 Ja sie chyba, niestety, szybciej odkochuje niz zakochuje:( Odpowiedz Link Zgłoś