reniatoja 11.02.10, 10:17 temat jak w pytaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:20 ryż z jabłkami polany smietaną i posypany cynamonem MNIAM ale czy to potrafwa ??? raczej nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:21 Dzisiaj sie skupiam na pączkowej rywalizacji i z trudem przychodzi mi jeszcze myślenie o innym jedzeniu. Ale niech będzie, że jestem mięsno-ziemniaczano-kluskowa! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:43 Siostra,ja jeszcze dodam makarony i jednak mnóstwo warzyw bez których życia sobie nie wyobrażam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:21 Mam sporo takich, ktore uwielbiam... ciezko mi jedną wybrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:30 serio/ Na krwiste mięso nigdy nie potafiłam się zdecydować, przełamać Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:33 Serio. Wysmażony jest bez smaku. A druga to tatar. Mniam. Ale ogólnie to nie przepadam za mięsem, poza tymi dwoma praktycznie nie jadam, reszta mi śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.tissima Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:30 Od dziecka - wątróbka drobiowa ze śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:32 spaghetti, placki ziemniaczane, kluski slaske itp (gotowane), marchewka z groszkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy szampan wytrawny 11.02.10, 10:33 reniatoja napisała: > temat jak w pytaniu :) szampan wytrawny - a na zakaske - 69. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:35 Przykro mi niezmiernie, ale nie mam nic ulubionego. Ani koloru, ani książki, ani nawet potrawy. Zjadłabym sushi. Tak na przegryzkę między dzisiejszymi pączkami.;) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:40 powiem ci szczerze, ze ja chyba tez. takie pytanie twój ulubiony kolor, twoja ulubiona cyfra, potrawa, litera, kojarzą mi się z zeszytami "Złote Myśli" z podstawówki :) Czym człowiek starszy tym mu wszystko obojętnieje, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:43 To chyba nie obojętność. Raczej świadomość wielu możliwości. I brak potrzeby i konieczności optowania tylko za jedną z nich.;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:03 menk.a napisała: > sushi. Tak na przegryzkę...;) mnie tez dzis sushi, oj sushi - i to od rana - ale czy na przegryzkę nie lepszy bylby po prostu cycus, a nawet obydwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:55 za duzo tego aby wymienic jedno :P bigs, golabki, sernik, ogorkowa, pomidorowa, grzybowa, zapiekanki wszelakie, krokiety... i tak wymieniac moge od groma tylko po co jak sobie jeszcze tym smaka robie! :] Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 10:57 a spoza tradycyjnej kuchni polskiej nic nic? Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:29 polska kuchnia jest najlepsza :P wezmy taki bigos z kilkoma rodzajami miecha ktory sie pierw robi i kilka dni w kamionkowym garze odstoi. przecie temu malo co podskoczy :] albo taki polski sernik krolewki... rozplywa sie na jezyku, pachnie jak marzenie... krolestwo wsrod ciast. i mam czegos innego szukac? ponaco :D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:33 a przepraszam, z nie polskich to moje wlasne zapiekanki wszelakie, ktore prawie na rowni z bigosem bym postawil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:01 Lubię wszystko poza żurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:25 Nigdy nie jadłam.A to nie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:34 A nie, to zupełnie co innego! Po pierwsze - zalewajka jest pszenna, nie żytnia (jak żur), a po drugie nie mam jaja ani kiełbasy. I w przeciwieństwie do żurku - jest pyszna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jaka jest wasza ulubiona potrawa 11.02.10, 11:16 ciężko wybrać kiedyś bym napisala, że czernina a dziś.. takie naj naj to chyba knedle z mięsem by my mama a by ja pomidorówka Odpowiedz Link Zgłoś