mason_i_cyklista 20.02.10, 19:33 facetowie walą w babeczki babeczki walą w facetów jedziemy sobie wszyscy w koło uraaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wartosc.energetyczna Re: forum kobieta 20.02.10, 19:46 coraz częściej myślę że istnieje po to żeby panowie mogli się wyżalić jakie to głupie jesteśmy, taka wizualizacja wroga pomaga uwierzyć że są zajebiści. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 20.02.10, 19:49 oczywiście nie mogłaś się powstrzymać aby nawet w tym wątku nie dowalić facetom, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: forum kobieta 20.02.10, 19:51 jan_hus_na_stosie napisał: > oczywiście nie mogłaś się powstrzymać aby nawet w tym wątku nie dowalić facetom > , > prawda? :) > > nie dowalam facetom, jan. dowalam tym forumowiczom którzy zakładają wątki które można streścić w "tak sobie dzisiaj myślałem, że większość kobiet jest ...*" przykro mi że poczułeś się urażony. * wstawić dowolny epitet Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 20.02.10, 19:55 wartosc.energetyczna napisała: > przykro mi że poczułeś się urażony. no dobra, wybaczam w takim razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: forum kobieta 20.02.10, 19:53 żeby było sprawiedliwie, to powiem też że forum mężczyzna istnieje za to po to, żeby forumowiczki miały gdzie zapytać dlaczego zdzisiek nie dzwoni już trzecią godzinę i tak to się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: forum kobieta 20.02.10, 20:02 też mam dość czytam coraz rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: forum kobieta 20.02.10, 21:25 Ja się właśnie nie mogę zdecydować w kogo by tu powalić. Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: forum kobieta 20.02.10, 21:27 Kurza, znowu zapomniałam o przecinku po 'zdecydować' , Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: forum kobieta 20.02.10, 21:38 > facetowie walą w babeczki tego nie znam, ale widziałam na filmie jak facet walił w szarlotkę. liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 20.02.10, 21:46 six_a napisała: > ale widziałam na filmie jak facet walił w szarlotkę. może dlatego, że nie miał pod ręka babeczki i nie miał w co walić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: forum kobieta 20.02.10, 22:02 babeczki są mniejsze i trudniej wycelować. ale faktycznie ambitniejszy sport. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: forum kobieta 20.02.10, 21:54 Bardzo bym chciała zdzielić kogoś (obojętnie) z torebki i żeby ten ktoś mi oddał do zobaczenia gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: forum kobieta 20.02.10, 23:35 Ci co nie mogą w domu się wyżyć, to robią to na forum. Bo w domu wałkiem w łeb :P Zapomniałeś dodać, że babeczki walą w babeczki, a "facetowie" w facetów. To będzie pełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: forum kobieta 20.02.10, 23:48 a co Wy się mnie tak czepiacie o wymienianie wszystkich możliwych przypadków? ja wyrzucam tę część rzeczywistości, która mi akurat wygodnie. i z której stosunkowo najmniej mogę oberwać;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: forum kobieta 20.02.10, 23:51 Ty uważaj, bo się nerwów na tym forum nabawisz. Jak baby się kłócą, to przynajmniej śmiesznie jest, ale jak facet z babą to już nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać. Janek w tym wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: forum kobieta 21.02.10, 00:19 Wiesz co, ja cię tu chwalę za wytrwałość w boju, a ty mi takie rzeczy piszesz... ;/ Idę w kącik popłakać :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 21.02.10, 00:23 rzeka.chaosu napisała: > Idę w kącik popłakać :P ej no nie płacz, poprawię się, obiecuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 21.02.10, 00:27 i co ja ma odpowiedzieć? już wiem, IDŹ SPAĆ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: forum kobieta 21.02.10, 00:36 Przepraszam, ale to moja kwestia. Nawet poduszkę ci kupiłam, żebyś nie zapominał: Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: forum kobieta 21.02.10, 00:44 shut up and sleep with my a co, taka mała perwersja z mojej strony na dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś