lamond 16.02.04, 19:43 No własnie mam naturalnie kręcone nie farbowane włosy i suche jak siano , może macie jakiś środek który pozwoli nawilżyc mocno włosy, albo jakąś domową maseczkę na włosy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinamina Re: MOJE WŁOSY!!!!!!! 17.02.04, 01:31 nasze babcie stosowaly zoltka z jajek ale ja ostatnio bylam u fryzjera sieci Lovely Look i nakladali mi taki fajny specyfik na odnowe wlosa ale o n rowniez nawilza, mialm potem miekkie i blyszczace wloski Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: MOJE WŁOSY!!!!!!! 17.02.04, 03:11 Na rynku jest duzy wybor kosmetykow do pielegnacji roznego rodzaju wlosow,wiec powinnas cos dla siebie znalezc. Jesli uzywasz suszarki do wlosow to zrezygnuj z niej na jakis czas. Myjac wlosy szamponem myj je tylko u nasady wlosow, bo tam sie przetluszczaja, reszta wlosow umyje sie jak bedziesz splukiwac piane. Wlosy po umyciu lekko ugniataj recznikiem (nie wycieraj) zeby zebrac nadmiar wody i zostaw do wyschniecia. Stosuj rowniez odzywki.Jako,ze jest sezon grzewczy nie zapomnij o nawilzaniu powietrza w mieszkaniu zwykle pojemniki z woda powinny wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heydy Re: MOJE WŁOSY!!!!!!! IP: *.zielman.pl 17.02.04, 07:42 ja proponuje Ci nafte kosmetyczna. jest tania i swietna, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: MOJE WŁOSY!!!!!!! 17.02.04, 08:50 Silikon w kapsulkach (takich jak zastrzyki), moja klezanka stosuje i ma wspaniale wlosy, w doytku po prostu jedwab. A tez miala suche i zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MOJE WŁOSY!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.02.04, 10:31 olej z nasion lnu niestety dość drogi , mała buteleczka kosztuje 60-80 zł. zależnie od producenta . w wilgotne włosy wcierasz delikatnie 2 krople tego płynu i to wystarczy . pozdro a Odpowiedz Link Zgłoś