maitresse.d.un.francais 08.03.10, 18:07 W sobotę dowiedziałam się, że mam czworo świetnych przyjaciół. (równo płciowo: 2 kobiety i 2 mężczyzn ;-) Cóż znaczą przy tym jakieś księciunie i figury??? Aaaaaa! Uszczęśliwiona KOchanica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacido Re: O to co napisałam nt 08.03.10, 18:17 myślę że temat dosyć niesprecyzowany: książęce wzdęcie czy co?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja eeeeendeeeen.. 08.03.10, 18:20 Sypiasz z nimi jako kochanica czy cu? Jak nie to skłam, żeby było pikantniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 18:26 > (równo płciowo: 2 kobiety i 2 mężczyzn ;-) > > Cóż znaczą przy tym jakieś księciunie i figury??? Figury? Trójkąciki, kwadraciki, czy może nawet pięciokącik? Ale o co chodzi z księciem, to już nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 18:27 pompa sie odnalazla:) czy ty nie spisz po nocach?? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 19:23 O kurka siwa - dopiero teraz zalapalam, ze kobieta z francuskim nikiem to kochanica francuza. Buziaki dla kochanicy! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 19:44 Fajnie :) Czworo to dużo, wiesz? Mam nadzieję, że "sprawdzili" się w chwili Twojego sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:26 Nie rozumiem waszych dywagacji. Czy to tak trudno zrozumiec, ze kochanica zlalazla sie w sytuacji w ktorej dowiedziala sie, ze ma czworo przyjaciol? Tym lepiej dla kochanicy i oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:32 Ale dlaczego piszesz to w odpowiedzi na mój post? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:34 To nie moja wina, ze drzewko krzywo rosnie :) No i wypadlo na twoj post. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:43 nie słuchaj, drzewko rośnie dobrze tylko trzeba umieć się podpiąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:42 marguyu napisała: > Nie rozumiem waszych dywagacji. hehe to wyjaśnij jaki związek mają czterej przyjaciele z tematem wzdęć książęcych :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 21:49 Czworo to dużo, wiesz? Mam nadzieję, że "sprawdzili" się w chwili Twojego sukcesu! Nie mieli jeszcze okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 21:53 e to ja myślałam, że właśnie udowodnili (w sobotę) jakimi przyjaciółmi są :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 23:38 lacido napisała: > e to ja myślałam, że właśnie udowodnili (w sobotę) jakimi przyjaciółmi są :) jasne. równo chlają i wycierają Łzy sołtysa z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 23:44 łał wesoło w takim razie masz :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Księciunio, pierdu, pierdu 09.03.10, 00:30 > jasne. równo chlają i wycierają Łzy sołtysa z podłogi. czy chlają, to nie wiem, ale nie o tym się przekonałam w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 20:42 wprawdzie wątek bez sensu ,to i ja siętu wpiszę :) Ostatnio zostałam zaskoczona czyjąś postawą , ktiedyś poprosiłąm kogoś o pomoc i ta osoba realizuje tę obietnicę. Nie musi. Co w tym dziwnego, ano może tylko tyle, że ta osoba bardziej pasuje na wroga niż przyjaciela. Co w tym dziwnego ? ano może tylko tyle, że gdy miałam kłopoty mój przyjaciel mnie zostawił.a może tylko mi się wydawało ,że był przyjacielem ..to takie tam ględzenie bez sensu Lepiej w wrogu znaleźć przyjaciela niż w przyjacielu wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:33 nawiązywałam do wątku wh juliana forum.gazeta.pl/forum/w,16,108379467,108379467,Wszystkiego_najlepszego_z_okazji_Dnia_Kobiet.html Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:41 a widzisz było przypis strzelić :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:43 lacido napisała: > a widzisz było przypis strzelić :D Istotnie. Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:48 Mea pulpa :) A ja i bez przypisu zrozumiałam. Wszak już Lao Che na drugiej płycie śpiewali "Pierdu, pierdu, blablabla". Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:51 cóż widać nie znam interpretacji tego cytatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wyjaśnienie kwestii księciunia 08.03.10, 21:59 Forum bawi, uczy, wychowuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Księciunio, pierdu, pierdu 08.03.10, 23:15 Jakis ksieciunio to by cie sie tez przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi To dobrze, ze pierdu a nie perdu :-) 09.03.10, 00:01 Tylko Ci pogratulować! PS Mam nadzieję że nic mi się nie pomieszało-a jak z Twoimi planami założenia bloga? Bo co tu dużo pisać; Twojego bloga poczytałoby się z wielka przyjemnością... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nstemi masz maila 09.03.10, 00:32 o ile go gazeta nie zgubiła Odpowiedz Link Zgłoś