a2526 24.03.10, 13:03 Jak wytrzymać ze sobą, kiedy nastrój zmienia sie kilkadziesiąt razy dziennie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 13:06 faceci zwykle olewają takie zachowanie ze strony kobiet, więc może spróbujesz tego co my?:D Odpowiedz Link Zgłoś
a2526 Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 13:29 problem nie rzutuje na moje relacje z mężczyznami, nie zauważyłam tego "olewania". Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 13:49 Wziąć głęboki oddech i czekać aż przejdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ha_nuta Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 13:58 Zadać sobie pytanie skąd się to bierze? Może jakaś sfera w życiu podupada i to Cię frustruje, odbierając dobry humor? Co z antykoncepcją? Osobiście wygląda mi to na jakieś kłopoty z hormonami. Ja np. po wielu próbach, musiałam zupełnie odstawić tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 13:59 zbadać tarczyce i wyregulować hormony Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 14:07 Wlasnie mialam to napisac.:P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 14:21 no nic innego nie można doradzić ;D bo będzie równie skuteczne jak "zmieniaj skarpety 4 razy dziennie to Ci pomoże na zmienne nastroje" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_cat123 Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 16:21 disa napisała: > no nic innego nie można doradzić ;D > > bo będzie równie skuteczne jak "zmieniaj skarpety 4 razy dziennie to Ci pomoże > na zmienne nastroje" > > :D Hihihihi;)) Można jeszcze ewentualnie miec inne sugestie ,ale za malo szczegolow w tresci. Nie wiemy skad to sie bierze ani jak wyglada. Moze to wynika z braku zajecia ,moze to depresja ,moze zla dieta ,moze pesymistyczne nastawienie do siebie ,moze to tzw. Borderline. Moze wystarcza jakies cwiczenia relaksacyjne , medytacyja, pasje, ksiazki ,spacery etc. Wszystko to ,co pozwala ochlonac i zapanowac nad soba? Warto tego sprobowac ,nim zbada sie hormony tarczycy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a2526 Re: bardzo zmienne nastroje 25.03.10, 13:50 zadałam inne pytanie, Twoje rady są nieużyteczne Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 14:22 mnie wystarczy jak mnie lubią inni;D Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 15:01 zbadac hormony, a jesli bierzesz tabletki anty- - zmienic na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: bardzo zmienne nastroje 24.03.10, 16:30 Idz do lekarza, niech zbada Tobie hormony, da cos na uregulowanie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
a2526 Re: bardzo zmienne nastroje 25.03.10, 13:46 co na uregulowanie, skoro mam regularne i owulacyjne cykle ? to nie sprawa tych hormonów, bardziej braku seksu i nieciekawych warunków bytowych oraz przewlekłych infekcji gardła, które chyba mnie osłabiają Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: bardzo zmienne nastroje 25.03.10, 18:33 ale to powinno martwic innych, a nie ciebie. albo cie akceptuja albo nie. moze z hormonami cos nie tak? wrato pojsc do endokrynologa. a2526 napisała: > Jak wytrzymać ze sobą, kiedy nastrój zmienia sie kilkadziesiąt razy > dziennie ? > Odpowiedz Link Zgłoś