bijatyka 24.03.10, 21:19 ale idę na dól do restauracji... przynieść Wam coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompeja Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:20 Mojego Monsza pana i władcę! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:24 mi przynieś piwo i frytki jak mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:27 tu jest piwo widziałam, frytki chyba też. Tu są kibice schalke i fc beyern i się drą Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:08 wiesz co pompa, ja go chyba tam widziałam... ma komórkę i garniak i gapi się na sport ? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:34 ja chcę sernik na zimno bądź jakieś piankowe ciasto :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:37 skoczę zobaczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:39 kelner powiedział: "niech Paniusia nie wydziwia". Sękacz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:51 jakie wydziwianie, koncert życzeń miał być :P Sękacz też ujdzie, spracowałam się dziś jak nie przymierzając chłop pańszczyźniany :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:40 lacido napisała: > ja chcę sernik na zimno bądź jakieś piankowe ciasto :D o tak, ta ja zamiast frytek to samo co lacido ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:46 nie ma tak, fryty idą Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:53 no to już pojedliśmy :) szkoda że się nie zgraliśmy w czasie, na urodziny mój młody miał tort z rewelacyjną masa piankową, noszę sie z zamiarem zrobienia samej pianki żeby się nawtykać do bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:41 O! Dobrze, że o serniku wspomniałaś, idę robić, zapomniałam popołudniu, a z rana wpadnie pan i władca i co ja powiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:54 taki tradycyjny, pieczony sernik to uwielbiam jak jest robiony z mlekiem, taki puszysty i rozpływający w ustach, oczywiście na cienkim spodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:42 Ja poprosze o sok pomidorowy. i do tego jeszcze gotowane szparagi i gdyby byl jeszcze sledz w oleju z duuuza iloscia cebulki to tez bym nie pogardzila. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:45 chciałam podkreślić w imieniu swoim oraz obsługi, że kibelki odkorkowujemy na własny koszt Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:51 Przypomnialas mi powiedzenie dosc stare :) Dobra gospodyni doniesie do domu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:06 albo w gaciach, albo w trojakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 21:57 :D W końcu jakaś sensowna propozycja :P Butelkę wina i papieroski poproszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:04 ja to sobie od razu wzięłam. dokładnie. hiszpańska rioja. tu droga. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:11 Ja tam wybredna nie jestem, zadowolę się greckim czy cypryjskim Imiglikosem. Ale widzę, że wiesz co dobre :)) Jednak ostatnio włączyłam w budżecie opcję 'saver', wakacje idą... ale pomarzyć o dobrym winku (które nie jest złe :D ) można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:20 hiszpania w kryzysie. można ich złoić na tym winie. jadę na święta !!! ha ha ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:22 To wypij i za mnie :D A co tam, opijemy ich (eh, rozpędziłam się, Ty ich opijesz - ale w moim imieniu również :P) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:26 zrobię. tylko zamiast dwóch gości, wyniesie mnie czterech. A co tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:29 Hahaha raz się żyje :D Tylko do tego jakieś serki na przegryzanie by się nadały ... mniam... aż ślinka sama do ust napływa :)) Już zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:30 a w porcie są kalmary !!! trudno zeżrę kilo i będę miała dyżur w oczyszczali ścieków ! Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:33 Jeszcze powiedz, że masz krewetki królewskie i langusty i lecę z Tobą :)) A co tam niestrawności, co się nafutrujesz smakołyków to się nafutrujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:09 ja poprosze jakiegos 12 letniego whiskacza i lód. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:12 ha ostatnio przywiozłam takiego z UK ;) trza było wcześniej pisać,bo 0.7 poszło jednego wieczoru...zacny była :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:13 jameson jest. wzięłam. chlup ! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:09 eee ,ja właśnie wróciłam po 12 h pracy i zrobiłam sobie smażoną, panierowana mozarellę z żurawiną ,a do tego bagietkę nadzianą własnoręcznie masełkiem ziołowo-czosnkowym.Przyozdobiłam mini pomidorkami i obżarłam się sążnie ;) więc wyobraź sobie,że Twoje żarcie z restauracji,to może moje koty by zjadły w co też wątpię :D ale miło,że pytasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:11 własnego alkoholu oraz posiłków wnosić nie wolno. obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:13 Hermino, Ty burżujko :PP Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:15 ja?przecież ten mój kolacyjny wynalazek,znacznie tańszy niż w restauracji :P a i smaczniejszy ,powiadam Wam :D teraz popijam zimnym Obołoniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:17 I trafiający w wyrafinowane gusta :)) Zamiast tu wspierać lokalne kotlety schabowe Ty wybierasz mozzarelle z żurawiną (bodajże :D). A gdzie patriotyzm lokalny??:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:22 jakbym na noc takiego schaboszczaka wcisnęła...to bym z kibla potem nie zlazła :D schoboszczaka miałam na obiad ostatnio,nadziewany...figami uczyniłam i polałam sosem winowo-pomarańczowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:25 A mówiłam żeś burżujka :P Schabowego potencjalny Polak zjada z cebulką, ziemniakami i kapustą gotowaną :)) A nie jakieś figi tudzież sos winno-pomarańczowy :PP Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:32 a ziemniaki też były....tylko ,że piure :D,za to z masłem naszym polskim i takową śmietaną ;) cebulki nie było :( za to dużo czochu w schabie :P i sałatka z rukoli,a to przecież chwast jest i rośnie na naszych polskich ziemiach? po cebulce mi się wzdyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:38 To się w części zrekompensowałaś, przynajmniej tym pure :)) Ok już nie męczę koleżanki :)) Mówi się, że o gustach się nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:17 zapomniałam dodać, że znajdujemy się w restauracji w południowych Niemczech i proszę mi tu ku.wa nie wybrzydzać Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:21 Ja poproszę jakąś lekka sałatkę i winko ;D Albo kawę! Espresso x 3! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:24 no to w Niemczech będzie ciężko... kiełbacha zostaje i fryty :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:24 no to to akurat jest... lecę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:26 Ale wino to ma być cała butla! Odpowiedz Link Zgłoś
last.host Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:29 jeszcze jeden kieliszek riojy i kilka plasterków szynki serrano no, chyba że już wróciłaś ale zawsze można drugi raz iść, ciepło jest Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:32 słuchaj, ja tu zapier..alam z góry i na dól i ledwo nadążam. pewnie, że przyniese Odpowiedz Link Zgłoś
last.host Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:38 masz ci los, a ja już drugie zamówienie złożyłam napiwek zostawię, leć! Odpowiedz Link Zgłoś
last.host Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:36 a to w Niemczech miało być... dann Spießchen, Krombacher und Kaiserschmarrn. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:38 Jest Bratwurst, Käseschinken und Bier und Salatteller Odpowiedz Link Zgłoś
last.host Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:43 kuszące jakie tam towarzystwO, jaką muzykę dają? może sama zejdę Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 22:45 Ty wiesz, co tam się dzieje ? chłopaki w garniakach oglądają mecz i się drą. Jeden piękniejszy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
last.host Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 23:09 jakby co to jestem za Schalke dziś liga niemiecka? hm Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 23:11 chyba się skończyło. w każdym razie, jak latałam to baru to leciało schalke-beyern. słowo honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Hermina 25 ! 24.03.10, 22:57 wiem,wiem kucharz nie przeżył,żem lepsza od niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Hermina 25 ! 24.03.10, 23:05 ja nie będę odpowiadać. w każdym razie nad barem wisi Twoje zdjęcie a pod nim napis: "tych klientów nie obsługujemy". Nie wiem, kto je tam zawiesił :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Hermina 25 ! 24.03.10, 23:11 a to cham i prostak ;) znajdę go,wpadnę i przypierdole z karata ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Hermina 25 ! 24.03.10, 23:13 najlepsze jest "z karata w szyję". nie to, żeby Cię podjudzała, ale ten kelner misiowaty jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Przepraszam, że przeszkadzam... 24.03.10, 23:15 kur.a, bójka w barze ! hermina 25 leje kelnera !!!! (ja nic nie mówiłam) Odpowiedz Link Zgłoś